Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ευχαριστήρια επιστολή προς το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Λουτρακίου

- Advertisement -

Ευχαριστίες μέσω του loutrakiblog.gr απευθύνει ο συμπολίτης μας Δημήτρης Σούκουλης.

Διαβάστε την επιστολή του

Μέσω αυτής της επιστολής θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τον κ Γιάννη Γιαννούλη -Πρόεδρο του Σωματείου Εργαζόμενων στον Τουρισμό και στον επισιτισμό –για την τιμητική πρόσκληση που μου έκανε να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο για τις εκλογές της Παρασκευής 9 Οκτωβρίου 2020.

Απασχολούμαι στον τομέα του Τουρισμού είκοσι πέντε (26) χρόνια -σε συνάρτηση με την απασχόληση μου στην Τουριστική εκπαίδευση και κατάρτιση από το 2002 – όπου με πολλούς συναδελφους–ισσες έχουμε βρεθεί σε αίθουσες σεμιναρίων και έχουμε ανταλλάξει απόψεις και προβληματισμούς.

Όλοι μας έχουμε δεχτεί πολλές αλλαγές στο ευρύτερο επαγγελματικό περιβάλλον τα τελευταία χρόνια που οφείλονται κυρίως σε εξωτερικούς παράγοντες .

Αυτό όμως που όλοι ξέρουμε είναι ότι βρισκόμαστε σε ένα χώρο που αποτελεί μεγάλη κοινωνική προσφορά , πολλές φορές με μοναδική ανθρώπινη προσέγγιση εφόσον εργαζόμαστε με στόχο για την απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών και των επιθυμιών των διαφόρων ομάδων πελατών μας παραμελώντας πολλές φορές τον εαυτό μας, τους ανθρώπου μας, την προσωπική ζωή μας .Τ

ο αντίτιμο σε όλα αυτά όμως είναι ότι ο χώρος μας που γενικά ονομάζεται ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ μας δίνει ένα ιδιαίτερο κίνητρο πού μεταφράζεται σε κάτι μοναδικό ,σε λάμψη εσωτερική, σε μία μοναδική ικανοποίηση προσφοράς μοναδικό που δύσκολα θα το βρεις σε άλλο επάγγελμα .

Ο λόγος που συμμετάσχω είναι αυτός να παλέψουμε όλοι μαζί να διατηρήσουμε τον χώρο μας σε ένα υψηλό επίπεδο μέσα στον Ν. Κορινθίας όπου μπορεί να γίνει η διαφορά σε όλη την επικράτεια.

Κλείνοντας θέλω ευχαριστήσω να δώσω συγχαρητήρια στο Πρόεδρο και στην παρούσα Διοίκηση για τους αγώνες και τις προσπάθειες που έχουν καταβάλλει όλα αυτά τα χρόνια .

Σας ευχαριστώ

Δημήτρης Σούκουλης

 

“Ενεση” από την Περιφέρεια Πελοποννήσου για την τόνωση της επιχειρηματικότητας

Νοσοκομείο Κορίνθου: Συνάντηση με το Σύλλογο Πασχόντων Μεσογειακής Αναιμίας

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog