Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Θρίαμβος Τσιτσιπά στο Ρολάν Γκαρός

- Advertisement -

Μεγάλη στιγμή για τον Στέφανο Τσιτσιπά, με τον Ελληνα τενίστα να προκρίνεται στα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε με 3-0 σετ (5-7, 2-6, 3-5) τον 22χρονο Ρώσο Αντρέι Ρούμπλεφ και πήρε μια πολύ άνετη πρόκριση μετά από επιβλητική εμφάνιση.

Ετσι, θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή εκείνον που θα επικρατήσει στον άλλο προημιτελικό της ημέρες ανάμεσα στον Νόβακ Τζόκοβιτς και τον Καρένιο Μπούστα. Ο Τσιτσιπάς μάλιστα με την σημερινή νίκη του επιστρέψει στο career high No5 της παγκόσμιας κατάταξης.

Και πλέον βάζει πλώρη για να φτάσει στον μεγάλο τελικό του Ρολάν Γκαρός. Ηδη έχει βγει το πρώτο ζευγάρι για τα ημιτελικά, το οποίο αποτελούν ο Ράφαελ Ναδάλ και ο Αργεντινός Ν. Σβάρτσμαν.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θύμισε τις περσινές τρομερές του εμφανίσεις στο χώμα, και πήρε μια πολύ γλυκιά και αποστομωτική εκδίκηση για την ήττα του από τον Ρώσο πριν μερικές μέρες στον τελικό του Αμβούργου.

Πηγή: iefimerida

 

Ευχαριστίες του Ολυμπιακού Λουτρακίου στο loutrakiblog και στο Strava Bay

Απάτη, μπαίνουν στις συσκευές σας και μεταφέρουν χρήματα από το e-banking σας

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Τα θερμά μου συγχαρητήρια στο Στέφανο, ο οποίος μας κάνει υπερήφανους! Ο Στέφανος μαζί με το Λευτέρη είναι οι πραγματικοί Έλληνες και όχι κάποιοι άλλοι, που δυστυχώς το σάπιο και ανθελληνικό σύστημα τους προβάλλει περισσότερο!Και δεν αναφέρω το όνομα αυτού του “Έλληνα”, γιατί φυσικά Έλληνας γεννιέσαι, δε γίνεσαι!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog