Ο μικρός έχει κατακλέψει όλη την περιοχή! Τον πιάνουν, τον αφήνουν ελεύθερο και μετά ξανακάνει τα ίδια…

Ένας 10χρονος κλεπτομανής Ρομά στον Πύργο φαίνεται ότι επιδίδεται καθημερινά σε κλοπές και δεν αφήνει ευκαιρία ανεκμετάλλευτη ακόμα και υπό τις πιο απίστευτες συνθήκες.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, το απόγευμα της Δευτέρας 5 Οκτωβρίου, όταν όπως μεταδίδει το ilialive.gr ο 10χρονος έκανε “καταδρομική” επιχείρηση στο Α’ Κοιμητήριο Πύργου για να αρπάξει το πορτοφόλι μιας γυναίκας που είχε μεταβεί εκεί για να ανάψει το καντήλι συγγενικού της προσώπου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr ο 10χρονος έρποντας ανάμεσα στα μνήματα, έφτασε δίπλα στη γυναίκα.

Εκείνη είχε σκύψει εκείνη την ώρα στον τάφο συγγενικού της προσώπου για να ανάψει το καντήλι και είχε αφήσει την τσάντα της δίπλα.

Ο 10χρονος πλησίασε αθόρυβα και άρπαξε το πορτοφόλι της και άρχισε να τρέχει… Στη διαδρομή για να βγει από το νεκροταφείο πήρε τα 70 ευρώ που περιείχε το πορτοφόλι και το πέταξε στο δρόμο…

Η γυναίκα προσπάθησε να τον κυνηγήσει αλλά δεν ήταν δυνατό να τον προλάβει και κάλεσε την Αστυνομία

Οι άνδρες της ΔΙ.ΑΣ. που ενημερώθηκαν άρχισαν να αναζητούν τον 10χρονο στη γύρω περιοχή και τον εντόπισαν στην πλατεία Αυγερινού, έχοντας στην κατοχή του το ποσό των 50 ευρώ.

Τον προσήγαγαν στην Υ.Α. Πύργου για να καταγραφή το περιστατικό και να αποδοθούν τα χρήματα στην άτυχη γυναίκα.

Τα καθημερινά περιστατικά μικροεγκληματικότητας του 10χρονου, έχουν προκαλέσει την οργή της τοπικής κοινωνίας και ιδίως εκείνων που έπεσαν θύμα του και ζητούν από την Πολιτεία και τις αρμόδιες αρχές.

Ο 10χρονος συλλαμβάνεται κάθε φορά ή σχεδόν κάθε φορά που διαπράττει κάποια κλοπή αλλά λόγω της νομοθεσίας μετά από λίγη ώρα, είναι πάλι στους δρόμους αναζητώντας το επόμενο θύμα του…

Πηγή:anagnostis.org

 

Eνας τσαγκάρης στο Λουτράκι εν έτει 2020 (εικόνες)

Αίσιο τέλος: Βρέθηκε η 4χρονη που είχε εξαφανιστεί στο κέντρο της Αθήνας