Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Βασίλης Νανόπουλος: Αναγκαιότητα το μνημείο του Αποστόλου Παύλου (video-φωτο)

- Advertisement -

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν από κοινού σήμερα το πρωί, στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Κορίνθου, ο δήμαρχος Κορινθίων κ. Βασίλης Νανόπουλος και ο παγκοσμίου φήμης Κορίνθιος Αγιογράφος Βλάσης Τσοτσώνης..

 

Ο κ. Νανόπουλος αναφέρθηκε ότι το μνημείο του Αποστόλου Παύλου είναι αναγκαιότητα για την πόλη της Κορίνθου. Πρέπει να τοποθετηθεί σε κεντρικό σημείο της πόλης, να το θαυμάζουν οι ντόπιοι και οι επισκέπτες.

Ο κ. Νανόπουλος πιστεύει ότι θα βοηθήσει στην κατεύθυνση του θρησκευτικού τουρισμού. Οπως άλλωστε τόνισε χαρακτηριστικά το συγκεκριμένο έργο, αναφέρεται στο πρόγραμμα του συνδυασμού του από το 2014.

Η απόφαση για το μνημείο πάρθηκε σχεδόν ομόφωνα από το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Κορινθίων

“Σήμερα που κάποιοι το πολεμούν, τότε το στήριζαν”, συνεχίζοντας ότι “θέλετε ένα δήμαρχο που άλλα λέει, άλλα εννοεί και άλλα κάνει ή το δήμαρχο Νανόπουλο που λέει και εννοεί και κάνει πράξη τις υποσχέσεις του;”

Ο κ. Νανόπουλος τόνισε επίσης πως η πλατεία που θα τοποθετηθεί το μνημείο του Αποστόλου Παύλου, θα προτείνει στο δημοτικό συμβούλιο να μετονομαστεί σε πλατεία Αποστόλου Παύλου, κάτι που επίσης αναφέρεται στο πρόγραμμά του από το 2014

O δήμαρχος αναφέρθηκε στην πόλη της Καβάλας που φιλοξενεί ανάλογο μνημείο του Αποστόλου Παύλου σε κεντρική πλατεία και τις εκδηλώσεις που γίνονται στο όνομά του.

Δείτε στo video που ακολουθεί τις δηλώσεις του δημάρχου κ. Νανόπουλου

 

 

Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ που θέλει να μπει στην ελληνική αγορά

Eθελοντικός καθαρισμός στους Καταρράκτες Λουτρακίου

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog