Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ιστορικά αυτοκίνητα έκαναν το γύρο της Πελοποννήσου και τερμάτισαν στο Λουτράκι (video-φωτο)

- Advertisement -

Η Scuderia Triskelion διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία το 3ο Tour du Peloponnese, το οποίο διεξήχθη με τη συμμετοχή 20 πληρωμάτων από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ο αγώνας είχε ως επίκεντρο την Πελοπόννησο και ξεκίνησε τυπικά την Κυριακή 2 Οκτωβρίου με τον Τεχνικό και Διοικητικό Έλεγχο, στην Κυλλήνη.

Στο Tour du Peloponnese συμμετείχαν ιστορικά αυτοκίνητα της Κατηγορίας Regularity, περιελάμβανε 5 σκέλη και η διαδρομή περνούσε από όμορφες και μεγάλου πολιτιστικού ενδιαφέροντος τοποθεσίες της Πελοποννήσου όπως η Αρχαία Ολυμπία, ο Ναός του Επικούρειου Απόλλωνα, ο Μυστράς, η Μονεμβασιά, η Επίδαυρος κ.α.

 

Χθες, Παρασκευή 9 Οκτωβρίου, οι διεκδικητές του τροπαίου έλαβαν μέρος σε ακόμη 3 ειδικές διαδρομές προς Κορινθία με τελικό προορισμό το Λουτράκι ενώ το βράδυ η περιβόητη πλέον νυχτερινή ειδική δοκιμασία προς τη λίμνη Βουλιαγμένης και το Αρχαίο Ηραίο έκρινε και τον νικητή.

Ο τερματισμός έγινε χθες το βράδυ στο Λουτράκι, στην περιοχή των Καταρρακτών, παρουσία του Αντιδημάρχου Αθλητικού κ. Σάκη Παπαθανασίου..

Σήμερα, Σάββατο 10 Οκτωβρίου, τα πληρώματα θα παραμείνουν στο Λουτράκι, ενώ το βράδυ θα πραγματοποιηθεί η τελετή απονομής των επάθλων στους νικητές στο Club Hotel Casino Loutraki.

 

Δείτε video και εικόνες

 

 

 

 

O Παναγιώτης Φασούλας στο Λουτράκι

Ο χάρτης υγειονομικής ασφάλειας – Το επίπεδο συναγερμού ανά περιοχή και τα μέτρα που ισχύουν

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog