Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Άνετη νίκη του ΑΟΛ κόντρα στον Ολυμπιακό Λουτρακίου (video-φωτο)

- Advertisement -

Ωραίο παιχνίδι έγινε στην αρχή με τις δυο ομάδες να μάχονται για το πολυπόθητο γκολ.

Σαφώς καλύτερος ο ΑΟΛ επικράτησε με συντριπτική νίκη (6-0) επί του Ολυμπιακού Λουτρακίου.

Το πρώτο γκολ για τον ΑΟΛ ήρθε στο 37′.. Μετά το δεύτερο γκολ, η ομάδα του Ολυμπιακού στην κυριολεξία έπαθε καθίζηση..

 

Στο 25’ αρχικά ο διαιτητής Σπηλιώτης καταλόγισε πέναλτι σε ανατροπή του Δημάκη, όμως, μετά από υπόδειξη του βοηθού Βασιλείου, έδωσε φάουλ εκτός περιοχής.

Ο Βοϊδήλας είχε ένα καλό σουτ στο δοκάρι, για να έρθει το 1-0 στο 37’ από απευθείας φάουλ του Βατουσιάδη και ενώ η μπάλα βρήκε στο τείχος, με τον Ελοκρανταμινέμ να μη μπορεί να αντιδράσει. Στην επανάληψη, ο ΑΟΛ συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και έφτασε γρήγορα στο 3-0, χάρη στα γκολ των Βατουσιάδη (59’) με κεφαλιά και Μπούζα (63’).

Εκεί τελείωσε ουσιαστικά και ο αγώνας, καθώς ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Ο ΑΟΛ απελευθερωμένος συνέχισε επιθετικά και έφτασε στο 4-0 με τον Παππά στο 68’, για να ακολουθήσουν άλλα δύο γκολ με Γάλα (74’) και Μπέλλο (82’) και να διαμορφωθεί έτσι το τελικό σκορ.

ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Παπαφίλης, Παππάς, Γάλας, Μαυρέλης (1’ λ.τρ. Στρουμπής, 70’ λ.τρ. Τασίνος), Δαμουλιάνος Σ., Σιώκος, Βοϊδήλας, Βατουσιάδης, Τσατσόπουλος, Μπούζας, Δημάκης (60’ Μπέλλος)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ: Ελοκρανταμινέμ, Μαυραγάνης (90’ Ξανθόπουλος), Στριμμενόπουλος, Βαραβέρης, Μαυρέλης (46’ Στουλίκα), Παπαδημητρίου, Σμυρνής (60’ Σιδέρης), Ντόντος, Γλυκοφρύδης, Σέγγας (83’ Δελώτας), Λόντρας

Kαλή η διαιτησία του κ. Σπηλιώτη

Δείτε στο video φάσεις και τα γκολ του αγώνα

 

 

3η αγωνιστική: Αποτελέσματα αγώνων Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Κορινθίας (Α Ομιλος)

Drift, θέαμα και ανάποδα τιμόνια στο Λουτράκι

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μετά από κάτι παρεμβάσεις μου σε αλλά άρθρα με ορισμένους πονηρούς σχολιαστές του μπλοκ συνεχίζουμε την αθλητική σας ενημερώσει από τον 1Ο1% Ολυμπιακό που τολμάει ένα γατάκι Αντιολυμπιακος να αμφισβητεί 😎😎💪Δυστυχως οι προβλέψεις μου ότι ο Πογιατος δεν θα προλάβαινε την παρέλαση γίνει δεν γίνει βγήκαν ακόμα μια φορά σωστές !!Τακη μου δεν νομίζω να φταει ο Πογιατος !Ασε δεν λέω γιατί θα σε στεναχωρήσω 🤪Καποιο πουλάκι μου είπε ότι αυτός ο Μαουριτσιο θα πληρώνει για να παίξει 🤪🤪Αν έχεις φειςμπουκ Τάκη μπες να δεις τι έχω βάλει σήμερα για την Παναθα !!θελω να γράψω και για την εθνική γιατί έχουμε και εκεί θέματα !και για ΠΑΟΚ έχω !Αρχιζουν τα όργανα από την 4 την θύρα μαθαίνω 😂😂😂Αντε γεια μας

  2. Aγαπητε Αντρεα, τα χουμε πολλες φορες πει: Αν δεν φυγει εδω και τωρα ο “ερυθρολευκος” Αλαφουζος απο… προεδρος του Παναθηναικου, ο ΠΑΟ δεν ξανασηκωνει κεφαλι. Επειδη απο μονος του δεν προκειται ασφαλως με τιποτα να το κανει αυτο, δηλαδη να αποχωρησει απο την ομαδα ειρηνικως, μιας και εκτος απο Ολυμπιακος ειναι και παλιανθρωπος, η ευθυνη… της εκδιωξεως του πεφτει σε εμας τους οπαδους του τριφυλλιου. Καθε.μερα συγκεντρωση εξω απο τον Σκαι μεχρι τελικης πτωσεως αυτου του δυναστη, ολετηρα και λαθρεμπορα!

  3. Τάκη μου και Τάκη μου. Φυσικά. Αφού δεν υπάρχει άλλος που να καταδέχεται να του μιλήσει, μένει μόνο ο εαυτός του: αντρέα ρίξε λίγο τους τόνους. Φιλικά, αντρέας. Ε ρε κατάντια…. βιώνει την πλήρη απαξιωση από την κοινωνία οχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό. Καλεί τους πάντες στο φεισμπουκ του, αλλά ουδείς ασχολείται κι εκεί μαζί του. Κοντεύει να μιλάει μόνο με τα ζυμάρια του.

  4. Με τους σοβαρούς ανθρώπους μπορώ να συζητάω χωρίς να μαλώνω και ας μην συμφωνούμε !λεω εγώ τώρα σε εσένα τον ξερόλα μια ερώτηση για να δεις ποσο βλακείες λες !γραφεις Λοιπον φίλε μου για απαξίωση σε Ελλάδα και εξωτερικό 😂😂μοναξιές ουδείς ασχολείται μαζί μου κλπ !!εσυ ρε φίλε που δεν έχεις μοναξιά τι κανείς όλη μέρα εδώ στο μπλοκ να πεις για τον Αντρέα ??Εσενα σε απαξιώνουν μαλλον εκεί στο Λουτρακι και ξεσπάς σε κάποιους εδώ μέσα !Ισως αν έβαζες το όνομα να το έβλεπε κάποιος και να έλεγε «ρε παμε να πάρουμε τον Καραμήτσο να παμε να πιούμε κανα ούζο να μην καθετε να γράφει βλακείες στα μπλοκ !Αλλος έχει τα «προβλήματα» μάναρακι όχι εγώ που παιρναω τον ελεύθερο μου χρόνο !τραβα βρε καμία βόλτα πριν πιάσουν τα κρύα και άσε τα σχόλια εδώ !Θα μου απαντήσεις 😎

  5. Δεν ξέρω Τάκη πως διέρρευσε ότι ο Άφραγκου έβαλε στο συμβόλαιο του Μπόλονι όρο για πριμ 😂😂😂😂😂πρωταθλήματος 🤣🤣🤣🤣!Κατακτησεις πρωταθλήματος 😝Αυτός είναι τουλαχιστον λίγο ποιο προπονητής από τον Πογιατος αλλά και τον Μουρίνιο να είχες με το υλικό που υπάρχει δεν θα κάνει τίποτα !!Να γράψω και για την εθνική λίγα πραγματάκια !!οι επιλογές νομίζω του Ολλανδού είναι λίγο περίεργες !!παντα υπηρχαν θέματα με την εθνική τα έχω γράψει μην κουράζω και εννοω με παίχτες του Ολυμπιακού !Μπορει που λέει ο λόγος να του έχουν πει φτιάξε μια ομάδα από νέους έξω η φίρμες τα ονόματα κλπ !Καλησπερα σε όλους 😎

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog