Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δήμος Σικυωνίων: Νέα χρηματοδότηση από τον «Φιλόδημο» για την πυροπροστασία όλων των σχολείων

- Advertisement -

Την χρηματοδότηση για την πυροπροστασία όλων των σχολικών κτηρίων εξασφάλισε ο δήμος Σικυωνίων από το πρόγραμμα «Φιλόδημος 2». Το έργο αποσκοπεί στην εξασφάλιση ασφαλούς περιβάλλοντος στους μαθητές και εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων καθώς θα επικαιροποιηθούν ή θα παραχθούν νέες μελέτες για την ολοκληρωμένη πυροπροστασία των σχολείων.

Το έργο αφορά και στις 33 σχολικές μονάδες (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά Σχολεία, Γυμνάσια και Λύκεια) που βρίσκονται εν λειτουργία στα όρια του δήμου και ο δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος σε δηλώσεις του εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη νέα χρηματοδότηση από το «Φιλόδημος 2» η οποία αφορά σε έναν από τους σημαντικότερους τομείς της κοινωνίας, στην εκπαίδευση.

Ο δήμαρχος τόνισε ότι τόσο για τον ίδιον προσωπικά όσο και για το σύνολο της δημοτικής αρχής ζητήματα που άπτονται της ασφάλειας και της συντήρησης των σχολικών υποδομών αποτελούν απόλυτες προτεραιότητες, ενώ επισήμανε ότι ο δήμος θα συνεχίσει να επιδιώκει χρηματοδοτήσεις προς αυτή την κατεύθυνση.

 

Κλείνει το κατάστημα του ΟΤΕ στο Λουτράκι (φωτο)

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για το διπλό έγκλημα στο Λουτράκι

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog