Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Δολοφονία στο Λουτράκι: Σεσημασμένος ο βασικός ύποπτος. Τους σκότωσε με μπαλτά

- Advertisement -

Βασικός ύποπτος της διπλής δολοφονίας στο Λουτράκι είναι ένας σεσημασμένος Αλβανός, πρώην σύντροφος της γυναίκας ο οποίος επιτέθηκε στο ζευγάρι και τους σκότωσε με απανωτά χτυπήματα.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Ασφάλειας Κορίνθου για τον εντοπισμό και την προσαγωγή του βασικού υπόπτου της διπλής δολοφονίας που έγινε στην περιοχή Φλάμπουρο στο Λουτράκι, σε βάρος μίας 43χρονης Ουκρανής μασέρ και του 42χρονου Έλληνα φαρμακοποιού συντρόφου της, εντός της εξοχικής της κατοικίας.

Το κίνητρο φαίνεται να ήταν ερωτικό, καθώς δεν λείπει τίποτα από το σπίτι, ενώ η μαζικότητα των χτυπημάτων που δέχτηκαν τα θύματα, το μίσος που έδειξε ο δράστης και το γεγονός ότι τους επιτέθηκε στο σπίτι αιφνιδιαστικά και την στιγμή που ήταν γυμνοί, μοιραία στρέφουν προς το συγκεκριμένο πρόσωπο τις έρευνες, ο οποίος έχει εξαφανιστεί και αναζητείται, χωρίς όμως να είναι σε θέση ακόμα οι αστυνομικοί να εξαιρέσουν και τυχόν άλλες πιθανότητες, εν αναμονή πάντα και των εργαστηριακών αποτελεσμάτων από τα ευρήματα στον χώρο.

Ο δράστης ο οποίος χρησιμοποίησε γεωργικό εργαλείο ή μπαλτά ο οποίος δεν βρέθηκε στο σημείο, κατάφερε απανωτά χτυπήματα στα θύματά του σε όλο τους το σώμα και κυρίως στα κεφάλια.

Αμέσως μετά την πράξη τους κλείδωσε τις πόρτες, έβαλε λουκέτα και έφυγε με το όχημα της Ουκρανής το οποίο εγκατέλειψε και του έβαλε φωτιά, περίπου 500 μέτρα μακριά από το σπίτι της.

Το συγκεκριμένο άτομο που ήταν πρώην σύντροφος της Ουκρανής και αποτελεί τον βασικό ύποπτο, είναι ένας 45χρονος σεσημασμένος Αλβανός για ληστείες και ναρκωτικά, ο οποίος φέρεται να παρενοχλούσε συχνά τον τελευταίο καιρό την άτυχη μασέρ και δεν αποδεχόταν για κανέναν λόγο τον χωρισμό τους και το γεγονός ότι ήθελε να συνεχίσει την ζωή της.

Οι αστυνομικοί κλήθηκαν μαζί με την Πυροσβεστική, όταν γείτονες είδαν την φωτιά στο αυτοκίνητό της, αργά το βράδυ του Σαββάτου. Από την πινακίδα κατέληξαν στην ιδιοκτήτρια του οχήματος την οποία αναζητούσαν από τα ξημερώματα της Κυριακής. Δεν την βρήκαν στην οικία της και όταν πήγαν στο εξοχικό, μπήκαν στο εσωτερικό του και ήρθαν αντιμέτωποι με το ειδεχθές διπλό έγκλημα.

Η 43χρονη ήταν παντρεμένη στο παρελθόν με επιχειρηματία της Μυκόνου, με τον οποίο είχε αποκτήσει και την 20χρονη σήμερα κόρη της.

 

Λουτράκι: Σοκ προκαλεί η έκθεση του ιατροδικαστή για τη δολοφονία. Μαχαιριές στο κεφάλι η γυναίκα και μαχαιριά στην καρδιά ο άντρας

Κλείνει το κατάστημα του ΟΤΕ στο Λουτράκι (φωτο)

- Advertisement -

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τι να πει κανεις. Αυτη η γυναικα απο την Ουκρανια εκτος απο πολυ ατυχη ητανε και πολυ ανοητη. Ασφαλως και θα.γνωριζε τον κακο, ζηλοφθονο και φθονερο χαρακτηρα του πρωην συντροφου της και δη Αλβανου και μαλιστα με βεβαρημενο ποινικο παρελθον και παρ’ολα αυτα ουσιαστικα ειναι σαν να παρεσυρε αυτον τον δυσμοιρο φαρμακοποιο (οπου και αυτος επεδειξε μια μεγαλη αφελεια και αγνοια κινδυνου) σε ενα σπιτακι στην απολυτη ερημια προκειμενου να χαρουνε ησυχα τον ερωτα τους. Ουσιαστηκα ειναι σαν να πηγανε συνειδητα οι δυο τους “στο στομα του λυκου” και σαν “προβατα επι σφαγη” οπως και συνεβει δυστυχως…

    • Τάκη έχεις χίλια δίκια!!!!!!! Συμφωνώ στο έπακρο μαζί σου επί του θέματος. Αν δεν συμφωνήσω με σένα που έχεις λογική και επιχειρήματα, με ποιόν θα συμφωνήσω, με τον Σγδούμπο53; Αυτόν τον έχει αναλάβει εργολαβία ο Ντέταρι7 και τον χορεύει στο ταψί. Τη βρίσκω, μιλάμε!!!!!!! Μίχος

  2. Είδες οι Αλβανοί ξύπνησαν και σκοτώνουν. Ρε ουστ Απο εδώ να τους μαζέψουν και να τους στείλουν στην Αλβανία που ήρθαν εδώ χόρτασαν λεφτά και σκοτώνουν.

  3. Πολύ κρίμα, καλό είναι να μην σχολιάζουμε πρόσωπα και καταστάσεις αν δεν γνωρίζουμε, δεν τιμά τα θύματα που δεν έβλαψαν κανέναν και την μνήμη τους. Κουράγιο στους ανθρώπους τους που μένουν πίσω να υποστούν το μαρτύριο και είμαι σίγουρος ότι αργά η γρήγορα θα βρεθεί ο δράστης και να πληρώσει ότι του αναλογεί σε αυτόν τον κόσμο.

  4. Τάκη , η γυναίκα έχει φύγει από τη ζωή , με πολύ άσχημο τρόπο , κρατά λοιπόν τους χαρακτηρισμούς για τον εαυτό σου και μην κανεις τον έξυπνο.

  5. Το ωραίο είναι της “παραχώρησης” και όχι ενοικίασης του εξοχικού … έλεος δηλαδή με μερικούς μερικούς στο Λουτράκι…

  6. Αγαπητε φιλε/αγαπητη φιλη 23,15, σχολιασα οτι αυτη η ατυχη γυναικα απο την Ουκρανια, επεδειξε μια ασυγχωρητη για μενα επιπολαιοτητα τοσο για τον εαυτο της οσο και για τον επισης ατυχο νυν συντροφο της, με το να καταφυγει μαζι του σε ενα σπιτι στην ερημια, γνωριζοντας ασφαλως τον ζηλοφθονα χαρακτηρα του Αλβανου πρωην συντροφου της, τις συνεχεις απειλες του, και εχοντας υποψη της προφαμως οτι ο τελευταιος εκτος ολλων των αλλλων ειχε στην κατοχη του μεχρι και τα κλειδια αυτου του ερημικου σπιτιου!! Τι στα κομματια ειναι αυτο που ανεφερα και που τοσο σε ενοχλησε εσενα, αγαπητε/αγασπητη? ΥΓ. Ενταξει, τον χαρακτηρισμο “ανοητη” τον ανακαλω και φυσικα πολυ κριμα που χαθηκανε ετσι αδικα και με αυτον τον φρικτο τροπο 2 νεοι ανθρωποι που δεν φταιξανε σε τιποτα και σε κανεναν…

  7. Αγαπητέ/ή 23.15, δεν είναι μόνο η άτυχη γυναίκα που ξέφυγε από την ζωή με άσχημο τρόπο, αλλά και ο άτυχος φαρμακοποιός για τον οποίο λέγονται θαυμάσια πράγματα ως προς την ποιότητα του ως χαρακτήρας. Ο άνθρωπος αυτός θα έφευγε από την ζωή αν οι χειρισμοί ή οι έρωτες της αποθανούσης ήταν πιο προσεγμένες; Αυτό θέλει να πει ο Τάκης, γιατί τα καμώματά της στοίχησαν την ζωή και σε δεύτερο άνθρωπο, που το…έγκλημά του ήταν πως την ερωτεύτηκε και ούτε κλειδαριές σπιτιού δεν είχε αλλάξει εκείνη όταν χώρισε. Μίχος

  8. Ρε εσυ Μίχο δεν ειπαμε με μένα τελος οι κουβέντες ?!Τραβα να πάρεις τον εργολάβο τον Ντεταρι 7 και πηγαίντε να φτιάξετε την Τούμπα τώρα που θα κάνει ανακαινηση !!Το αν ο Ντεταρι 7 είναι γαβρος μόνο εσένα και του λόγου σου μπορεί να κοροϊδέψει !Τωρα τους χαρακτηρισμούς και τις ειρωνίες σε άλλους !Το ξαναλέω μηπως δεν το κατάλαβες με μένα τελος οι κουβέντες και με τον ποιον μιλάω εγώ δεν σε ενδιαφέρει !Ενταξει είμαστε !Ετσι για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους !

    • Οι Αλβανοί έχουν γίνει οι κυρίαρχοι του Λουτρακίου και της Περαχωρας. Να τους μαζέψετε να τους στείλουν στην Αλβανία και αυτούς, και τις αλβανεζες. Που κάνουν ότι γουστάρουν στο όμορφο λουτράκι.

  9. Τάκη σωστό αυτό. Αλλο χαρακτηρίζουμε πράξεις τεθνεώτος, τεθνεούσης εδώ, άλλο τον ίδιο ή την ίδια. Στα υπόλοιπα όμως το δίκιο σου είναι βουνό. Είναι βέβαιος πως το έγραψες εκ παραδρομής, γιατί εσύ δεν είσαι σαν τον σγδούμπο53. Αυτός είναι άλλη φάση. Παριστάνει και τον γαμπρό στην κ. Ελένη, τρομάρα του!!!! Μίχος

  10. Ασχοληθείτε με τις δουλειές σας και αφήστε τα ανόητα σχόλια για το πως και γιατί. Δεν έχετε ιδέα και δεν ενδιαφέρει κανεναν η άστοχη και παρδαλή γνώμη σας. Όταν πεθαίνουν δυο άνθρωποι με αυτό τον απάνθρωπο τρόπο δείχνουμε σεβασμό και σιωπούμε.

  11. Αγαπητε Μιχο, την καλησπερα μου φιλε και αδελφε. Ενταξη, αποδεχτηκα και εγω την παρατηρηση του σχολιαστη για.τον λαθος χαρακτηρισμο που απεδωσα στην αποθανουσα.

  12. Αγαπητε μου φιλε και αδελφε Μιχο σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια! Αποδεχτηκα την παρατηρηση που μου εκανε ο σχολιαστης σχετικα με τον αστοχο χαρακτηρισμο μου για την δολοφονηθεισα.

  13. Το ξαναγράφω γιατί δεν περασε !Ρε εσυ Μίχο δεν ειπαμε τελος τα πάρε δώσε με εμένα ??Παρε τον Ντεταρι 7 και πηγαίνετε να φτιάξετε την Τούμπα που είναι εργολάβος !!Τους χαρακτηρισμούς και τα υπονοούμενα άλλου !Ενταξει είμαστε !Δεν θα μας υποδείξεις εσυ με ποιν θα μιλαμε και τι θα λεμε Αντε μπράβο !Κοιτα την δουλειά σου και μην ξανα ασχοληθείς μαζί μου !Για να δούμε θα περάσει τώρα !!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog