Ακινητοποιημένα θα είναι την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου τα λεωφορεία στην Αθήνα, καθώς οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία και τα τρόλεϊ της ΟΣΥ, αλλά και στα αστικά και υπεραστικά ΚΤΕΛ κήρυξαν 24ωρη απεργία. Στάση εργασίας σε Ηλεκτρικό, Μετρό, Τραμ.

Ακινητοποιημένα θα είναι τα μέσα σταθερής τροχιάς κατά την απεργία την ερχόμενη Πέμπτη 15 Οκτωβρίου, από τις 2 το μεσημέρι έως τις 5 το απόγευμα. Οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία και τρόλεϊ έχουν κηρύξει 24ωρη απεργία.

Οι εργαζόμενοι στη ΣΤΑΣΥ (Σταθερές Συγκοινωνίες) προχωρούν σε τρίωρη σταση εργασίας διεκδικώντας:

-Να αγοραστούν ανταλλακτικά, υλικά και αναλώσιμα προκειμένου να συνεχιστεί απρόσκοπτα η εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, με πυκνότερα δρομολόγια στο άμεσο μέλλον, που θα αποτρέπουν τον συνωστισμό στις αποβάθρες.

-Να επισπευσθούν οι διαδικασίες για την πραγματοποίηση των προσλήψεων, που έχουν εξαγγελθεί, και να γίνουν όλες οι αναγκαίες ενέργειες για την κάλυψη του συνόλου των υπαρχόντων κενών αποκλειστικά με μόνιμο και τακτικό προσωπικό.

-Να γίνονται, με μέριμνα της εταιρείας, τεστ για τον COVID-19 σε όλους τους εργαζόμενους, όπου και όταν υπάρχει ανάγκη.

Τέλος, δηλώνουν ότι είναι αντίθετοι στο «κομμάτιασμα και την ιδιωτικοποίηση της δημόσιας συγκοινωνίας» και ότι αγωνίζονται για φθηνά, γρήγορα, αξιόπιστα και ασφαλή Δημόσια Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Πηγή:dikaiologitika.gr

 

 

Λουτράκι: Σοκ προκαλεί η έκθεση του ιατροδικαστή για τη δολοφονία. Μαχαιριές στο κεφάλι η γυναίκα και μαχαιριά στην καρδιά ο άντρας

Εννέα κρούσματα κορονοϊού στην Κορινθία σήμερα 12 Οκτωβρίου