Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Καταγγελία για κακοποίηση σκύλου: ‘Το μαχαίρωνε με μένος στα πλευρά’

- Advertisement -

«Έκανε κεφαλοκλείδωμα στο ζώο και το μαχαίρωνε με μένος στα πλευρά»


Στο αυτόφωρο ο φερόμενος δράστης – Μάρτυρας περιγράφει τη σοκαριστική κτηνωδία.

Ακόμη ένα συμβάν καταγγέλλεται για κακοποίηση ζώου, αυτή τη φορά στη Νίκαια, όπου ένας άνδρας κατηγορείται ότι μαχαίρωνε στη μέση του δρόμου έναν άτυχο σκύλο.

Σύμφωνα με το skai.gr αυτόπτες μάρτυρες κατήγγειλαν ότι το πρωί της Τρίτης (13/10) στην οδό Σικελιανού στην Άνω Νεάπολη Νίκαιας είδαν έναν άνδρα να μαχαιρώνει αδέσποτο σκύλο στη μέση του δρόμου.

Ο ένας από τους μάρτυρες, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, περιγράφει πως είδε στην άσφαλτο έναν άνδρα να έχει κάνει κεφαλοκλείδωμα σε έναν λευκό σκύλο και με το άλλο του χέρι να τον μαχαιρώνει με μένος στα πλευρά.

Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ αναφέρει πως οι μαχαιριές τρύπησαν τον πνεύμονα του άτυχου σκύλου, ο οποίος έχοντας χάσει πολύ αίμα ήταν ημιλιπόθυμος, ενώ ένας άλλος γείτονας φέρεται να χτυπούσε το κεφάλι του ζώου με σιδερένιο σκουπόξυλο.

Σύμφωνα με τον μάρτυρα που επικαλείται ο ΣΚΑΪ ο άνδρας που χτυπούσε τον σκύλο στο κεφάλι πέταξε το σκουπόξυλο και απομακρύνθηκε λέγοντας πως δεν γνωρίζει κάτι, ενώ ο άλλος έβαλε στην τσέπη τον σουγιά με τον οποίο μαχαίρωνε το άτυχο ζώο και πήγε σπίτι του.

Οι αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως ο συγκεκριμένος άνδρας στο παρελθόν έχει απειλήσει του φιλόζωους κατοίκους και έχει προβεί σε μηνύσεις επειδή ταΐζουν τα αδέσποτα, ενώ ο φερόμενος ως δράστης έχει συλληφθεί με την διαδικασία του αυτοφώρου.

Αυτή τη στιγμή το σκυλί βρίσκεται στο ΔΙΚΕΠΑΖ σε κρίσιμη κατάσταση και χειρουργείται.

Πηγή:newsbeast.gr

 

Λουτράκι: Αυτός είναι ο πρώην σύντροφος της 43χρονης που αναζητά η Αστυνομία (φωτο)

Ενα κεράκι για τον άτυχο Φαρμακοποιό του Λουτρακίου (φωτο)

Συναγερμός στο Νοσοκομείο Κορίνθου: Σε καραντίνα πέντε γιατροί και νοσηλευτές

Χάθηκε σκυλάκι στο Λουτράκι. Μήπως το είδατε;

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog