Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Καταγγελία αναγνώστη: Kίνδυνος σοβαρού τραυματισμού στο Πάρκο Παιδιού στο Λουτράκι

- Advertisement -

Ο κίνδυνος που ελλοχεύει στο Πάρκο Παιδιού, που βρίσκεται επί της οδού Κολοκοτρώνη στο Λουτράκι, είναι μεγάλος όπως βλέπετε στην επισυναπτόμενη φωτογραφία.

Ενας σιδερένιος στύλος εξέχει καταμεσίς της παιδικής χαράς με κίνδυνο να τραυματιστούν τα παιδιά που παίζουν αμέριμνα..

Ευχόμαστε να πράξει τα δέοντα ο δήμος και μάλιστα τάχιστα!

 

Διαβάστε την καταγγελία του αναγνώστη μας

Από ότι ακούω στα πηγαδάκια της γειτονιάς που συχνάζει στο παρκάκι της μουριάς, σας έχουν ξαναστείλει για το θέμα που θας σας πω.

Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο σοβαρού τραυματισμού των παιδιών που παίζουν στη χωμάτινη αλάνα του πάρκου μιας και ένα κάθετος σωλήνας σιδερένιος βγαίνει από το χώμα και τριγυρω παίζουν.

Από τύχη δεν έχει συμβεί κάτι σοβαρό και είναι κρίμα να μην γίνει κάτι και να κοπεί ο σωλήνας, δεν είναι τπτ.

Σας ευχαριστώ

 

Γιώργος Πετρίτσης: Γήπεδο Ολυμπιακού Λουτρακίου. Τα καταφέραμε μαζί (video-φωτο)

Δολοφονία στο Λουτράκι: Θρήνος και οργή στην κηδεία της 34χρονης Φωτεινής-Σβετλάνα (φωτο)

 

 

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλά κάνετε και αναφέρετε για το πάρκο τον σιδερένιο στύλο που είναι πράγματι επικίνδυνος. Αλλά υπάρχουν δυστυχώς και άλλα θέματα που ο δήμος δεν έχει διάθεση να διευθετήσει, όσες φορές και αν το αναφέρεις στο δημαρχείο, στην υπηρεσία για τα πάρκα (από προσωπική εμπειρία). Δεν υπάρχει καθόλου καθαριότητα ούτε εντός, ούτε εκτός του πάρκου. Παντού βλέπεις πεταμένα σακουλάκια, χυμούς και μπουκάλια από μπύρα. Εδώ όμως φταίνε και οι ασυνείδητοι, που δεν κάνουν τον κόπο να πάνε μέχρι τους κάδους έξω από το πάρκο, να πετάξουν τα σκουπίδια τους όπως πρέπει. Ακόμη, όταν φυσάει δυνατά, γίνεται χαμός από ξερά φύλλα και διαφημιστικά φυλλάδια στους γύρω δρόμους (κυρίως στη Σολωμού).. Ακόμα, μέσα στο πάρκο, τα πλακάκια θέλουν αλλαγή για να μην γίνει κανένας τραυματισμός και αν προσέξετε το βράδυ, τα εξωτερικά καλύμματα όλων των φαναριών δημοτικού φωτισμού, τα έχουν σπάσει (εδώ και χρόνια). Και αυτά που λέω είναι όλα αληθή, καθώς μένω στην περιοχή και γνωρίζω πολύ καλά τι γίνεται.

  2. Καλά κάνετε και αναφέρετε για το πάρκο τον επικίνδυνο σιδερένιο στύλο που είναι πράγματι επικίνδυνος. Αλλά δυστυχώς δεν είναι αυτό το μοναδικό πρόβλημα που έχει το εν λόγω πάρκο. Κατ’ αρχάς, δεν υπάρχει καθαριότητα. Παντού πεταμένα σακουλάκια, χυμοί και ό,τι μπορείς να φανταστείς. Αλλά εδώ φταίνε και οι ασυνείδητοι που δεν πάνε μέχρι απέναντι που είναι οι κάδοι. Ακόμα, όταν φυσάει ο δυνατός αέρας, γίνεται χαμός με τα ξερά φύλλα που φτάνουν μέχρι και έξω. Τέλος, το πάτωμα του πάρκου θέλει αλλαγή για να μην γίνει κανένας τραυματισμός και αν προσέξετε τα βράδια, όλα τα εξωτερικά καλύμματα των φαναριών του δημοτικού φωτισμού είναι σπασμένα. Έχω πάει στο δημαρχείο και τα έχω πει όλα αυτά, αλλά δεν κάνουν κάτι. Δεν υπάρχει διάθεση. Να σημειώσω ότι μένω στην περιοχή και ξέρω πολύ καλά τι γίνεται.

  3. Πολύ καλά κάνατε και αναφέρατε τον επικίνδυνο σιδερένιο στύλο στο πάρκο παιδιού. Αλλά δυστυχώς δεν είναι αυτό το μοναδικό πρόβλημα. Κατ’αρχάς, δεν υπάρχει καθαριότητα. Βρίσκεις καθημερινά κάτω πεταμένα σακουλάκια, χυμούς, μπουκάλια και ό,τι μπορείς να φανταστείς. Εδώ φταίνε και οι ασυνείδητοι που δεν πάνε μέχρι απέναντι που υπάρχουν τόσοι κάδοι. Ακόμα, όταν φυσάει δυνατός αέρας, γίνεται χαμός από τα πολλά ξερά φύλλα, κυρίως στην οδό Σολωμού. Τέλος, τα πλακάκια του πάρκου, πρέπει να αλλαχτούν, για να μην γίνει κανένας τραυματισμός από τα πολλά ανοίγματα και αν προσέξετε τα βράδια, όλα τα διαφανή καλύμματα των φαναριών δημοτικού φωτισμού τα έχουν σπάσει. Έχω αναφέρει το θέμα στο δημαρχείο, αλλά δεν υπάρχει διάθεση για τίποτα. Εδώ, να σημειώσω ότι μένω στην περιοχή.

  4. Μένω δίπλα ακριβώς τη Πέμπτη είχε πάει συνεργείο του Δήμου και καθάρισε τώρα πόσο συχνά πάνε δεν το γνωρίζω αλλά και το α παιδιά. Κάνουν πολλές ζημιές να τα λέμε και αυτά τα μεγάλα .ε μπαλες

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog