Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κορινθία: Συνέντευξη με τη μητέρα της 3χρονης που παρολίγο να κατασπαράξουν τα σκυλιά

- Advertisement -

Συγκλονισμένη η μητέρα του 3χρονου κοριτσιού που παρολίγο να κατασπαράξουν τα σκυλιά πριν από λίγο καιρό. Το περιστατικό συνέβη στα Εξαμίλια Κορινθίας, όταν η μητέρα και το 3χρονο κοριτσάκι της κάθονταν σε ένα παγκάκι μιας παιδικής χαράς.

Δύο δεσποζόμενα σκυλιά ξαφνικά βρίσκοντας “εμπόδιο” το μικρό κοριτσάκι, όπως χαρακτηριστικά περιγράφει η μητέρα του στο loutrakiblog.gr, του επιτέθηκαν τραυματίζοντας το σοβαρά στο κεφάλι.

Ακούστε παρακάτω πως περιγράφει η μητέρα του παιδιού τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε προσπαθώντας να σώσει το μωρό της από τα δόντια των σκυλιών, καθώς και τις ευχαριστίες της στους άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Κορίνθου.

Η μητέρα, επίσης, κάνει έκκληση εάν κάποιος γνωρίζει τον ιδιοκτήτη των σκύλων να επικοινωνήσει με το Αστυνομικό Τμήμα Κορίνθου.

 

Διαβάστε περισσότερα στο:

Παρολίγο τραγωδία στην Κορινθία: Δεσποζόμενα σκυλιά επιτέθηκαν σε κοριτσάκι και το τραυμάτισαν σοβαρά (φωτο)

Δείτε ακόμα:

Σε κρίσιμη κατάσταση κοπέλα με κορονοϊό από τα Ισθμια Κορινθίας

 

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο για το ήθος της μαμάς και για τις γνώσεις που έχει για ζώα… Για την αγάπη που έχει για τα σκυλιά, για το πως χειρίστηκε με τη μικρή μετά το περιστατικό κια δεν ήταν μια αμωρφωτη μάνα που θα στοχοποιουσε τα σκυλιά πως εκείνα φταίνε ενώ ξέρουμε πως ο ιδιοκτήτης είναι υπεύθυνος… Να πάνε όλα καλά με την μικρή και να τον βρείτε σύντομα!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog