Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Συνελήφθη συμμορία ανηλίκων που έκλεβε και εκβίαζε παιδιά

- Advertisement -

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση του ΑΤ Λουτρακίου στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Οι άντρες του ΑΤ Λουτρακίου, δέχτηκαν καταγγελία από γονέα (Παρασκευή 16 Οκτωβρίου), ότι ο ανήλικος γιος του, περίπου 15 χρονών, έξω από το κατάστημα του στο Λουτράκι, έπεσε θύμα ληστείας από ομάδα ανηλίκων.

Αρχικά ο ανήλικος γιος του επιχειρηματία εξαπατήθηκε, αφού του τηλεφώνησαν και τον κάλεσαν να του δείξουν κάτι και συγκεκριμένα τη φωτογραφία μιας κοπέλας.

Ο 15χρονος χωρίς να υποπτευθεί την εξαπάτηση, πήγε στο σημείο που του έδωσαν ραντεβού, έξω από το κατάστημα της οικογένειας, το οποίο βρίσκεται σε ερημική τοποθεσία του Λουτρακίου.

Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες του loutrakiblog.gr, του επιτέθηκαν 4 ανήλικοι, τον έριξαν στο έδαφος και του απέσπασαν χρήματα και το κινητό του τηλέφωνο. Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Ευτυχώς ο ανήλικος είναι καλά στην υγεία του.

Αμέσως η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη των ανήλικων δραστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, αρκετοί γονείς που έμαθαν για το συμβάν, κατέφθαναν στο αστυνομικό τμήμα, για να καταγγείλουν τη δράση της ανήλικης ομάδας.

Καταγγέλλεται επίσης ότι, οι συγκεκριμένοι ανήλικοι δρουν για μεγάλο διάστημα ως συμμορία εκβιάζοντας και χτυπώντας μαθητές, με σκοπό να τους πάρουν χρήματα, κινητά ή απλά να ασκήσουν bullying.

Οι άντρες του Α.Τ. Λουτρακίου σύμφωνα με πληροφορίες έκαναν περίπου 15 προσαγωγές και 5 συλλήψεις.

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των ανηλίκων, οι οποίοι είναι όλοι Αλβανικής καταγωγής και θα παραπεμφθούν στον Εισαγγελέα ανηλίκων Κορίνθου.

 

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση του ΑΤ Λουτρακίου με συλλήψεις και προσαγωγές

Άλλη μία επιτυχία του ΑΤ Λουτρακίου

Αποκλειστικό: Κρούσμα κορονοϊού στην ανοιχτή δομή Κορίνθου

 

- Advertisement -

23 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είμαστε ρατσιστές αν χαρακτηρίσουμε τους κλεφταράδες Αλβανούς που χτυπούν και ληστεύουν τα παιδιά μας σύντροφε ψυχογιέ και υπεύθυνε της μεταναστευτικής πολιτικής του κόμματός σου;

  2. Μια ήσυχη πόλη, μια όμορφη πόλη με κατοίκους που δεν έχουν γράψει μαύρη ιστορία, μια περιοχή που τη ζηλεύουν όλοι για τις ομορφιές της, τα νερά της, τη θάλασσα της, έχει γίνει επίκεντρο της παρανομίας εξ αιτίας της συγκεκριμένης ράτσας αλλοδαπών, με γεγονότα καθημερινά, άλλοτε μεγαλύτερης και άλλοτε μικρότερης σημασίας και δημοσιότητας…. Κρίμα και πάλι κρίμα..

  3. Φυσικά ασκείται δίωξη και στους γονείς για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Καλά αυτά είναι και κουτά. τον πήραν τηλέφωνο , έδωσαν ραντεβού και τον έκλεψαν και περίμεναν ότι δεν θα τους έπιαναν;

  4. Μπραβο στην αστυνομια. Και μπραβο στον πολιτη που το κατηγγειλε. Αν δε σεβονται τον τοπο οι συγκεκριμενοι που παρανομουν, το καλυτερο θα ηταν η Πολιτεια να τους απελασει να πανε απο κει που ηρθαν. Ησυχα κι ωραια. Αν δε θελουν να σεβονται. Και ελληνικη ταυτοτητα να εχουν παρει. Ολα γινονται. Εδω η Γαλλια εδιωξε Ρομα απο τη Ρουμανια. Κι ας ηταν Ευρωπαιοι πολιτες. Τους απελασε.

  5. Μήπως θα έπρεπε να ανοίξουν στόματα ώστε η έρευνα γύρω από τα ανήλικα εδώ , να διευρυνθεί και σε άλλους ανήλικους (παρέες τους)που δεν αρκούνται μόνο στο ξύλο ,στις κλοπές,στους εκβιασμούς αλλά φτάνουν σε πιο σκοτεινά μονοπατια;Μήπως οι ουσίες χτυπούν την πορτα μας;Μήπως κοφευουμε;Μήπως αρνουμαστε να δούμε ότι τα παιδιά μας κινδυνεύουν ;Αν τελικά ασχολήθηκαν από Αθήνα ,θα έπρεπε να το εξετάσουν και αυτό πολύ σοβαρά,γιατί οι οικογένειες φοβούνται να μιλήσουν γιατί κάποια δήθεν αθώαπαιδακια που ζητούν “αγαπη”είναι πολύ πολύ επικίνδυνα!Κάποιοι ξέρουν! ας βοηθήσουν

  6. Όσοι αναφέρουν λεπτομέρειες π.χ (ότι υπήρχαν και Έλληνες και Αλβανοί στην υπόθεση καλύτερα να μιλήσουν στην αστυνομία και να μην υποδεικνύουν τους έξυπνους καθώς θα μπορούσαν βοηθήσουν την κατάσταση για το καλό όλων

  7. Ηταν και Ελληνοπουλο αναμεσα τους? Λογικο αφου στην Ελλαδα Ελλαδα 2020 τα Ελληνοπουλα μετεχουν της αλβανικης παιδειας κι ο νοων νοητω…

  8. Η συμπύκνωση του Ελληνικού κράτους, προϊόν των μνημονιων από το 10 κ μετά, έφερε τέτοια προβλήματα στην καθημερινότητα μας. Η αστυνομία, το λιμενικό, τα σώματα ασφαλείας νοσούν από έλλειψη προσωπικού. Ολόκληρες περιοχές όπως η δική μας, που γεωγραφικά κ μόνο είναι δεκάδες τετραγωνικά χιλιόμετρα, αστυνομευονται από ελάχιστο προσωπικό. Μην ξεχνάμε πόσες ληστείες έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια με ανατινάξης ΑΤΜ, μέσα στο κέντρο της πόλης.Jole7

  9. Είναι πολύ λυπηρό να ακούς ανήλικους σε συμμορία. Τραγικό για όλους μας. Μη πιστεύουμε ότι επειδή είναι Αλβανοί φτάνει για να τους καταδικάζουμε. Έχουμε και δικά μας “φυντανάκια” που κάνουν πολύ σοβαρότερα πράγματα.Θυμάστε όλοι όταν γιός επιφανούς συμπολίτη μας έκανε ΕΜΠΟΡΙΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ μαζί με Αλβανό;;;Πούλαγε θάνατο στα παιδιά μας αλλά βεβαίως επειδή είναι συντοπίτης μας …….κάναμε το κορόιδο όλοι μας.Φυσικά και πρέπει να καταδικάζουμε τέτοιες ενέργειες από όποιον και αν γίνονται ,απλώς μην πιστεύουμε ότι μόνο οι Αλβανοί φταίνε.Σε όσους πιστεύουν ότι πρέπει να φύγουν να θυμίσω ότι εμείς οι Έλληνες δεν καθαρίζουμε σπίτια ακόμη και αν πεινάμε , δεν πάμε εργάτες στα χωράφια …γιατί είναι ντροπή , δεν καθαρίζουμε οικόπεδα από χόρτα γιατί …είμαστε ανώτερη φυλή.Εμείς λοιπόν δίνουμε χώρο σε κάθε ξένο στοιχείο . Αν δεν βρίσκανε δουλειά απλά θα έφευγαν.

  10. Λοιπόν ,αν πράγματι θέλουν να μάθουν τι συμβαίνει με τις ομάδες ανηλίκων(κυρίως Αλβανών,αλλά όχι μόνο)ας φροντίσουν στο ΑΤ Λουτρακίου να ψάξουν για καταγγελίες που έχουν γίνει από γονείς που δέχονταν απειλές στα ίσια για τα παιδιά τους αλλά και των ιδιων.Ας γίνει ουσιαστική έρευνα για ότι έχει αναφερθεί σε ΑΤ αλλά και Εισαγγελία..Κάποιοι μίλησαν καιρό πριν και το θράσος αυτών των παιδιών,αλλά και η μαγκιά ασχολιστο.Η αδιαφορία όμως κάποιων φορέων δολοφονική.Ο σωματικός πόνος δεν είναι τόσο φοβερός ,όσο η ο συναισθηματικός εκβιασμός,η χειριστικοτητα αυτών και τέλος το κάψιμο των εγκεφαλικών κυττάρων των παιδιών μας.Οι πλατείες και τα πάρκα που μαζεύονται είναι μια πρώτη αρχή για να τους βρείτε.

  11. Το φοβερότερο που άκουσα αυτές τις μέρες είναι,ότι,αυτά τα παιδιά θέλουν αγάπη και αγκαλιά!!!Αλήθεια;;Γιατί;Για επιβράβευση;Σαπίζουν τα παιδιά μας στο ξύλο,τους κλεβουν,τους απειλούν και εμείς πρέπει να τα αγκαλιάσουμε!!!Πείτε μου σε ποια βιβλιογραφία το γράφει αυτό για να το πάρω να το διαβάσω.Οταν θα τα δούμε έξω ας τρέξουμε να τα αγκαλιάσουμε,γιατί κρίμα είναι τα κακομοιρικα!!!!Βρε άντε να σοβαρευτούμε λίγο γιατί σε λίγο θα έχουμε χειρότερα.

  12. ΨΑΧΤΗΚΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΊΕΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ;ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ(ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΦΕΡΩ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ)ΤΟ ΛΕΩ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΙΤΑΛΩΝ,ΚΛΠ ΚΛΠ .ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΙΧΑΝ ΜΕ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ; ΚΑΜΜΙΆ!ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΕΚΕΙ;ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ;ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΟΡΠΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΜΤΑ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΎΝ;ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΣΜΟΙΡΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΡΑ ΝΥΧΤΑ.ΠΩΣ ΠΑΙΔΙΑ 14,5ΧΡΟΝΩΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΜΠΟΚΑΛΙΑ 160-180€?ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ?ΝΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ!ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΆ ΑΚΡΙΒΏΣ ΚΑΝΟΥΝ?ΚΑΘΑΑΡΙΖΟΥΝ ΧΟΡΤΑ?ΜΠΟΡΕΙΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΧΟΡΤΑ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog