Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δολοφονία στο Λουτράκι: Ταυτοποιήθηκαν τα αποτυπώματα του βασικού υπόπτου στο εξοχικό της 43χρονης (φωτο)

- Advertisement -

Tαυτοποιήθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες του Loutrakiblog.gr τα αποτυπώματα του πρώην συντρόφου της 43χρονης, που δολοφονήθηκε άγρια μαζί με το φίλο της , τον 42χρονο φαρμακοποιό στο Λουτράκι.

 

Ο σεσημασμένος Αλβανός, πλέον μπαίνει και επίσημα στο κάδρο, ως ο φερόμενος δράστης της στυγνής και απερίγραπτης μανίας δολοφονίας..

Η Ασφάλεια Κορίνθου πήρε προφορικά τις απαντήσεις από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για την ανάλυση των ευρημάτων που εντοπίστηκαν εντός της εξοχικής κατοικίας της άτυχης 43χρονης από την Ουκρανία, στο Φλάμπουρο Λουτρακίου.

 

Αυτός είναι ο πανύψηλος και σωματώδης 45χρονος, Αλβανικής καταγωγής που ακούει στο όνομα “Νίκο” και αναζητείται από τις Αρχές.

 

 

Αναμένοντας οι Αρχές την ανάλυση να ολοκληρωθεί και να λάβουν γραπτές απαντήσεις από τα Εργαστήρια, ήδη έλαβαν μία πρώτη άτυπη ενημέρωση, σύμφωνα με την οποία, στον επίμαχο χώρο εντοπίστηκαν αποτυπώματα του βασικού υπόπτου και πρώην συντρόφου της άτυχης γυναίκας.

Μάλιστα όπως προέκυψε από την προανάκριση, ουδέποτε είχε επισκεφθεί τον χώρο το συγκεκριμένο άτομο και δεν μπορούσαν να υπάρχουν με άλλον τρόπο τα αποτυπώματά του εκεί, δίχως να είναι εκείνος ο δράστης της φρικτής διπλής δολοφονίας.

Πλέον λοιπόν και επισήμως παύει να είναι απλά ο βασικός ύποπτος και γίνεται ο φερόμενος δράστης του ειδεχθούς εγκλήματος.

Οι έρευνες της Αστυνομίας παραμένουν σε εξέλιξη για τον εντοπισμό του και δεν έχουν πάψει στιγμή να περιλαμβάνουν τόσο την πιθανότητα να κατάφερε να διαφύγει στην χώρα του όσο και την πιθανότητα να επέστρεψε στην Αθήνα όπου ζούσε και να βρήκε  καταφύγιο με τη βοήθεια φίλων του αποφεύγοντας τη σύλληψη.

Το κίνητρο του διπλού εγκλήματος σε βάρος της 43χρονης και του φαρμακοποιού νέου συντρόφου της, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ήταν καθαρά ερωτικό και αποτέλεσμα της έντονης ζήλιας του φερόμενου δράστη και της άρνησης της γυναίκας να τον δεχτεί πίσω και να υποκύψει στις αφόρητες και έντονες πιέσεις και παρενοχλήσεις του.

Το μίσος αλλά και η μαζικότητα των χτυπημάτων που δέχτηκαν τα θύματα, είναι απερίγραπτα. Ενδεχομένως τους παρακολούθησε και αιφνιδιαστικά εισέβαλε στην οικία όπου τους πέτυχε γυμνούς και τους επιτέθηκε με σφοδρότητα, με όπλο κάποιο γεωργικό εργαλείο (μπαλτά, τσεκούρι) το οποίο δεν έχει βρεθεί.

Στη συνέχεια διέφυγε με τη βοήθεια συνεργού όπως εκτιμάται από τις Αρχές.

 

 

Το loutrakiblog.gr φιλοξενήθηκε στην εκπομπή ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ της Αγγελικής Νικολούλη (video)

Δολοφονία στο Λουτράκι: “Το καλύτερο παιδί ο Γιάννης Ζωνίτσας”

Όλα τα άρθρα του loutrakiblog.gr για τη διπλή δολοφονία στο Λουτράκι

 

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog