Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Με κορονοϊό ακόμα ένας εργαζόμενος της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας

- Advertisement -

Δυστυχώς η Κορινθία μετρά καθημερινά πλέον κρούσματα κορονοϊού στο Νομό.

Ακόμα ένας εργαζόμενος της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας βρέθηκε θετικός στον ιό στους δειγματοληπτικούς ελέγχους του Σαββάτου που πραγματοποιήθηκαν δωρεάν από το δήμο Κορινθίων στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου με δύο άτομα ακόμα, σύμφωνα με πληροφορίες του loutrakiblog.gr

Πρόκειται για ένα ευσυνείδητο και προσεκτικό υπάλληλο, που εργάζεται σε άλλο κτίριο της Π.Ενότητας, που φορούσε πάντα μάσκα και δεν είχε κανένα σύμπτωμα.Ο υπάλληλος έλειπε την προηγούμενη Πέμπτη-Παρασκευή από την εργασία του. Το Σάββατο έκανε το τέστ και βρέθηκε θετικός.

Αμέσως με εντολή του Αντιπεριφερειάρχη κ.Τάσου Γκιολή απολυμάνθηκε το κτίριο όπως προβλέπεται από το υγεινομικό πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ.

O EOΔΥ αύριο Πέμπτη 21 Οκτωβρίου, στις 9.30 π.μ. θα κάνει δειγματοληπτικούς ελέγχους σε 40 ακόμα υπαλλήλους που εργάζονται στις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας και συγκεκριμένα στο κτίριο της οδού Γεωργίου Παπανδρέου (Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας)

Λουτράκι: Eυχαριστίες στην ΕΛ.ΑΣ της μητέρας του 15χρονου που έπεσε θύμα ληστείας από τη συμμορία ανηλίκων

 

Σχίνος: Xάρισαν οικόπεδο στην Mητρόπολη, έφτιαξαν μόνοι τους το εκκλησάκι, αλλά η Μητρόπολη δεν το εγκαινίασε ποτέ (video-φωτο)

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog