Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σχίνος: Xάρισαν οικόπεδο στην Mητρόπολη, έφτιαξαν μόνοι τους το εκκλησάκι, αλλά η Μητρόπολη δεν το εγκαινίασε ποτέ (video-φωτο)

- Advertisement -

Πάνω από 15 χρόνια ένα εκκλησάκι στο Σχίνο Κορινθίας δεν έχει λειτουργήσει.

Η οικογένεια Λάμπρου, μετά από επιθυμία του πατέρα τους δώρισαν στη Μητρόπολη Κορίνθου ένα οικόπεδο “φιλέτο” με σκοπό να ανεγερθεί ένας ναός στο όνομα του Αγίου Νικολάου και στη μνήμη του πατέρα τους που είχε τάμα.

Η Μητρόπολη αποδέχτηκε τη δωρεά αλλά δεν έχτισε το ναό. Στη συνέχεια η οικογένεια με δικά της έξοδα ανέλαβε να φτιάξει την εκκλησία, για να ολοκληρωθεί και το τάμα του πατέρα τους..

Ομως αυτό το εκκλησάκι ποτέ δεν εγκαινιάστηκε. Δεν μπορούν οι πιστοί να ανάψουν ένα κερί ούτε και να προσκυνήσουν.
Αξίζει να αναφέρουμε πως έχουν γίνει πολλές προσπάθειες από την οικογένεια για να βρεθεί λύση από τη Μητρόπολη. Τελευταία διαβεβαίωση όπως λένε στο Loutrakiblog.gr είναι ότι αυτή η υπόθεση έχει δρομολογηθεί και θα λειτουργήσει το εκκλησάκι αυτό αλλά δε γνωρίζουν πότε !

Καλό είναι  η Μητρόπολη να ασχοληθεί με το θέμα επισταμένως, να παραμεριστούν ει δυνατόν οι αγγυλώσεις της γραφειοκρατίας, ήδη είναι πάρα πολλά τα χρόνια  καθυστέρησης, να λειτουργήσει ο Ναός, αφού η οικογένεια το μόνο που ζητά είναι να μπορούν οι κάτοικοι του Σχοίνου και οι παραθεριστές να ανάβουν ένα κερί και να προσκυνούν.

Δείτε τις δηλώσεις του εγγονού, Γιώργου Λάμπρου στο loutrakiblog.gr

 

Αξίζει να αναφερθεί ότι η συμπολίτισσά μας Ολυμπία Νόσση ζωφράφισε τις  αγιογραφίες !!

 

Λουτράκι: Eυχαριστίες στην ΕΛ.ΑΣ της μητέρας του 15χρονου που έπεσε θύμα ληστείας από τη συμμορία ανηλίκων

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog