Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Λουτράκι: Ο Βασίλης Τοροσίδης εμπιστεύεται τη σχολή ποδοσφαίρου Soccer Stars

- Advertisement -

Η σχολή ποδοσφαίρου SOCCER STARS συνεχίζει το προπονητικό και αγωνιστικό της προγραμματισμό.

Πλέον μέσα σε αυτό συμπεριλαμβάνονται αθλητές και αθλήτριες από την ηλικία των 5 ετών έως και 14 ετών.

Όλο και περισσότεροι γονείς εμπιστεύονται τα παιδιά τους στο Ολλανδικού τύπου εκπαιδευτικό πρόγραμμα και περιβάλλον της SOCCER STARS. Ένας από αυτούς τους γονείς είναι και ο γνωστός σε όλους μας πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ελλάδας, Βασίλης Τοροσίδης.

<<Μας δίνει ευτυχία και δύναμη όταν διεθνώς αναγνωρισμένοι ποδοσφαιριστές, αθλητές που έχουν εκπροσωπήσει τη χώρα μας στα Παγκόσμια Κύπελλα, αλλά πάνω από όλα Φίλοι, μας εμπιστεύονται για την ποδοσφαιρική ανάπτυξη των παιδιών τους στα πρώτα τους βήματα στον αθλητισμό. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σωκράτης Πέτρου υπήρξε συμπαίκτης με τον Βασίλη Τοροσίδη στην SKODA XANTHI κατά την περίοδο 2004-2006.>>

Η SOCCER STARS τον ευχαρίστησε δημόσια με το παραπάνω κείμενο όπως ευχαρίστησε και όλους τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους για τους ίδιους λόγους.

 

 

Soccer Stars:Η κορυφαία μέθοδος προπόνησης τώρα και στo Λουτράκι

Η Soccer Stars ιδρύθηκε και ξεκίνησε την δραστηριότητά της τον Ιούλιο του 2015. Αποτελεί μία καινοτόμο Σχολή Ποδοσφαίρου που δραστηριοποιείται σε δύο τομείς. Τόσο στην ατομική βελτίωση του ποδοσφαιριστή μέσα από ποδοσφαιρικά ερεθίσματα, όσο και στην εκμάθηση – εκπαίδευση των προπονητών μέσα από εξειδικευμένα προγράμματα .

Η Soccer Stars ειδικεύεται στην εκμάθηση ατομικών δεξιοτήτων μέσα από προπονήσεις σε μικρά γκρούπ ποδοσφαιριστών σύμφωνα πάντα και με την πυραμίδα της TSM. Η Soccer Stars είναι η επίσημη Ακαδημία TSM στην Ελλάδα και έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα της Ολλανδικής Προπονητικής Μεθόδου που Ονομάζεται Total Soccer Method.

Διανύει τον 5ο χρόνο επιτυχημένης λειτουργίας αφού αριθμεί περίπου 100 παιδιά ηλικίας από 5 έως 14 ετών.

Ο Μπάμπης Πελέκης (κάτοχος διπλώματος UEFA B με δράση 15 ετών στις Ακαδημίες ποδοσφαίρου) και ο Σωκράτης Πέτρου (διπλωματούχος προπονητής UEFA C, πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής) είναι οι ιδρυτές της σχολής και οι head coaches.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα https://soccerstars.gr/el/about-us.html

 

Δείτε παλιότερο βίντεο με δηλώσεις του Μπάμπη Πελέκη και του Σωκράτη Πέτρου

 

Κρούσμα κορονοϊού στο ΕΠΑΛ Λουτρακίου

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog