Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Έτσι ήταν το Λουτράκι το 1960 (φωτο)

- Advertisement -

Από το πλούσιο φωτογραφικό αρχείο του φίλου μας Ανδρέα Σιώκου, αλιεύσαμε αυτή τη φωτογραφία που απεικονίζει την πλατεία Κρήνη στην παραλία Λουτρακίου εν έτει 1960.

 

Λουτράκι μια φορά κι έναν καιρό

Λουτράκι:Τρεις φωτογραφίες από την παρέλαση της 25ης Μαρτίου τη δεκαετία του 1960

- Advertisement -

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο Αντρέας είναι πραγματικά θησαυρός σε φωτογραφίες από το παλιό Λουτράκι. Πολλές φορές έχω δανειστει φωτογραφία να την βάλω στο προφίλ μου.

    • Φίλε μου έχεις χίλια δίκια, αλλά κρίνεις με μοντέρνα δεδομένα. Δυνατός ήλιος, δεν ήταν δυνατόν να μην προστατεύονται οι πελάτες. Μιλάμε για 1960, όπου τότε δεν υπήρχαν αυτές οι σικ ομπρέλες του σήμερα για να καλύπτουν τα τραπεζοκαθίσματα. Μην ξεχνάς πως τότε ούτε air-conditions δεν υπήρχαν. Ανεμιστηράκι κι αν. Πάντως συμφωνώ μαζί σου, η φωτογραφία αυτή δεν είναι ενδεικτική ενός όμορφου Λουτρακίου.

  2. Μια φορά να πείτε μια καλή κουβέντα ένα θετικό σχόλιο θα πάθετε τίποτα!! Τι το ψάχνουμε τώρα θα μου πεις ρε Αντρέα!! Καλημέρα!!

  3. Δεν έχει σημασία που τα παρτέρια είναι ξεραμμένα, γιατί κι ο δήμαρχος τότε ήταν καλό παιδί, όπως ο Γκιώνης τώρα. Αυτό κάνει τον επιτυχημένο δήμαρχο. Τάδε έφη η tomos watking bodwen’s beer.

  4. Το Johnie από που βγαίνει ρε πατριώτη. Στα γαλλικά είναι η μήπως καμία διάλεκτος στο Μονακό!! Και ο τότε δήμαρχος και ο τωρινός και ο άλλος μετά από 20 χρόνια καλό παιδί θα είναι και θα θέλει να φτιάξει κάτι καλό για τον τόπο μας. Τώρα γιατί οι τόσοι δήμαρχοι που έχουν περάσει δεν έκαναν το Λουτράκι Μόντε Κάρλο και Μαϊάμι είναι γιατί υπάρχουν μυαλά σαν το δικό σου αδερφέ. Εσύ θα είσαι από αυτούς που λένε που είναι ο Γιωτακης που είναι ο Παύλου. Εσύ μετά από χρόνια που θα είναι άλλος δήμαρχος μπορεί να λες που είναι ο Γκιωνης το καλό παιδί που λέει ο Αντρέας!! Το κατάλαβες αυτό που έγραψα η να στο κάνω πενινταρακια

  5. Κάτι πρέπει να γίνει με αυτά τα σχόλια που καθυστερούν η δεν τα περνάτε!!!να το ξαναγράψω ξανά γιατί ούτε υβριστικά είναι πλέον τα σχόλια μου ούτε δεν ξέρω εγώ τι βρίσκετε και δεν τα περνάτε!! Το Λουτράκι φίλε φίλη δεν γίνετε Μόντε Κάρλο και Μαϊάμι από κάτι μυαλά σαν το δικό σου! Πάμε και στον άλλον τώρα.! Και ο Δήμαρχος τότε και ο τωρινός και αυτός μετά από 20 χρόνια είναι καλό παιδί και ήθελε να φτιάξει τον τόπο μας. Εσύ που λες τώρα που εισε Παύλου και άχρηστο τον Γκιωνη θ ας λες στο μέλλον που εισε Γκιωνη και θα βρίζεις τον μελλοντικό δήμαρχο. Έτσι έχετε μάθει. Αντίρρηση αντιδράσει και όλα μας φταίνε.

  6. Τα ξεραμένα παρτέρια δεν ενοχλούν γιατί είναι …Λουτράκι. Αν αυτά ήταν σε άλλο μέρος για παράδειγμα σε κάπιο Δρέπανο θα ενοχλούσαν..??

  7. Θα έχεις τίποτα σποθυμενα με το Δρέπανον εσύ και το μελετάς συνέχεια. Όπως έχω γράψει πολλές φορές μόνο εσύ με το μυαλό που κουβαλάς κατάλαβαινεις το λόγο που το γράφεις. Οι άλλοι επίσης εκτός από εμένα δεν ξέρουν τι θέλεις να πεις. Ούτε εσύ καταβαθος ξέρεις τι θέλεις να πεις. Τόσο σου κόβει τόσο λες. Είναι μερικοί που έχετε κολλήματα. Εσύ με το Δρέπανον ο άλλος με τα 17 χιλιάρικα η τ; το 34 πενηντάρικο. Μπορεί να είστε κσι το ίδιο πρόσωπο που να τα ξέρω εγώ κάνει Τζιζζ να βάζετε όνομα είπαμε. Καλημέρα στο ωραίο μας Λουτράκι και το Δρέπανον αφού έχουμε και λάτρεις του 😎

  8. Πολλη ποιο ωραιο το Λουτρακι απο τοτε απο σημερα που βρωμαει και ζεχνει απο τα σκουπιδια που τις πλακες δνε τις εοχυν αλλαξει εδω και χρονια ποιο καλα ηταν τοτε με την αιγλη του οπως πρεπει παρα τωρα που δ νε μπορεις να κατσεις σαν ανθρωπος πουθενα στην παραλια επειδη υπαρχουν ομπελες και ξαπλωστρες

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog