Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

BOMBA: Παραιτήθηκε ο Δημήτρης Ζόγκας από την Προεδρία του ΙΒΥΚΟΥ

- Advertisement -

Με μια επιστολή ΒΟΜΒΑ παραιτήθηκε ο ιδρυτής και επί 36 χρόνια Πρόεδρος του ΙΒΥΚΟΥ, κύριος Δημήτρης (Τάκης) Ζόγκας,  ο γνωστός διακεκριμένος επιστήμονας-ιατρός.

Ο κ. Ζόγκας είναι από τα ιδρυτικά μέλη του Συνδέσμου Λουτρακιωτών-Περαχωριτών Ο ΙΒΥΚΟΣ, έχει διατελέσει Πρόεδρος του Συλλόγου επί δεκαετίες , έχει προσφέρει στον πολιτισμό και την ιστορία αυτού του τόπου.

Εχει υπηρετήσει το Σύλλογο με αγάπη και ανιδιοτέλεια και χαίρει της αγάπης, της εκτίμησης και του σεβασμού ΟΛΩΝ των Λουτρακιωτών, των Περαχωριστών και χιλιάδων άλλων ανθρώπων που τον γνώρισαν είτε μέσα από το Σϋλλογο είτε μέσα από την επιστήμη του, την οποία υπηρέτησε επίσης τιμώντας τον όρκο του στον Ιπποκράτη.

Η επιστολή παραίτησής του μοιάζει με κεραυνός. Εγείρει ερωτηματικά . Ποιοι οι λόγοι της παραίτησης, ποιοι οι λόγοι που ο κ. Ζόγκας εκφράζει τόση πικρία μέσω της επιστολής του.

Αύριο θα παρακολουθήσετε στο loutrakiblog.gr σε μια  συνέντευξη ποταμό με αποκαλύψεις του Προέδρου κ. Ζόγκα

 

 

Το loutrakiblog.gr ζητά cameraman

Μπαράζ διαρρήξεων σε σπίτια στο Σχοίνο Κορινθίας

Λουτράκι: Kαταγγελία για εκπαιδευτικούς που δεν φορούν μάσκα

- Advertisement -

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Περιεργα πραγματα. Ιβυκος σημαινει Ζογκας. Θα περιμενουμε απο τον γιατρο να μας εξηγησει,γιατι απο το υφος της επιστολης μαλλον βρωμαει και ζεχνει το πραγμα.

  2. Απο οτι κυκλοφορει περιξ , κατι “παλικαρια” θελουν τον συλλογο εδω και καιρο .Το γιατι ,οταν ερθει η ωρα θα μαθευτει. Δεν κρατανε και το στομα τους κλειστο,ειδικα ο ενας οπου βρεθει και σταθει,μονο ασχημα λογια λεει για τον γιατρο. Πως το λενε εδω στο αρβανιτοχωρι να δεις, “θελει η πουτανα να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει…” Αυτα προλαβαμε να μαθουμε ,εκτος περιβαλλοντος γιατρου,, αλλα απο καποιους που ειναι κοντα σε αυτους που θελουν τον συλλογο και την προεδρεια, Βλεπεις,δεν ειναι ολοι ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. Περιμενουμε ,τι θα ακουσουμε ειναι το θεμα,φυσικα και τον αντιλογο θα περιμενουμε με ανυπομονησια .

    • βαλε και επιθετο εσυ που το παιζεις ανετη.προφανως ανηκεις στην ομαδα των ανατροπεων του προεδρου γιατι ετσι σας βολευει.τωρα που θα σας βγαλει στο ντακο να δουμε τι θα πειτε

  3. Β+Α= ΒΑ?;απο εκεί βγαίνει το όνομα σου;ανετότατη Ανδρέου Κατερίνα, 1,57 , κάτι παραπανίσια κιλά και καλή διάθεση αγαπητέ…και ανήκω σε εμένα και στα όνειρα μου, έτσι για να ευθυμήσουμε 🙂

  4. Τι να πεις για έναν που ο σεβασμός τον χαρακτηρίζειΑΝΘΡΩΠΟ λαμπρο επιστήμων δεν θυσιασε την αξιοπρεπεια του Για το θωκο όπως αναφερει ο ΚΥΡΙΟΣ ΖΟΓΚΑΣΕνώ εδώ στο δημο θυσιαστηκαν για το θωκο

  5. Ευχαριστούμε για την πολυετή προσφορά τον Πρόεδρο πλέον της καρδιάς μας. Ευχόμαστε καλή συνέχεια στις προσωπικές του επιλογές. Δε α ξεχάσουμε ποτέ τις όμορφες στιγμές που μας χάρισε ο Ιβυκος πει των ημερών του. Όμως οι σύλλογοι δεν είναι προσωποπαγείς και κάποια στιγμή πρέπει ν α παίρνουν και αλλά άτομα ευθύνες. Με εκτίμηση ένας γείτοναςΦώτης Παπαγεωργιου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog