Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Θεσσαλονίκη: Συνωστισμός έξω από τον Άγιο Δημήτριο – Χωρίς μάσκα οι ιερείς (βιντεο)

- Advertisement -

Συνωστισμός δεκάδων πιστών έξω από τον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη.

Δεν τηρήθηκαν οι αποστάσεις ασφαλείας.

Ιερωμένοι έφτασαν στο ναό χωρίς μάσκα.

Ουρές σχηματίστηκαν έξω από τον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη το πρωί της Δευτέρας (25/10), κατά την έναρξη της θείας λειτουργίας ανήμερα της θρησκευτικής εορτής.

Εκατοντάδες πιστοί συνέρρευσαν στον ναό για να προσκυνήσουν και να ανάψουν το κερί τους, οι περισσότεροι εκ των οποίων φορούσαν μάσκες, ωστόσο δεν τηρούσαν τις απαιτούμενες αποστάσεις.

Στο προαύλιο του ναού τοποθετήθηκαν κιγκλιδώματα, ούτως ώστε να εμποδίζεται η είσοδος των πιστών από τη μπροστινή είσοδο και οι παρευρισκόμενοι να μπαίνουν μόνο από την πλαϊνή είσοδο.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί συνωστισμός στο πλάι και να μηδενιστούν οι αποστάσεις ασφαλείας ανάμεσα στους πιστούς, ενώ στο σημείο υπάρχει παρουσία αστυνομικών.

Παράλληλα, δεκάδες πιστοί συγκεντρώθηκαν έξω στο δρόμο, στην οδό Αγίου Δημητρίου, αναμένοντας να προχωρήσουν προς την είσοδο του ναού, χωρίς και πάλι να τηρούν τις αποστάσεις ασφαλείας.

Αξίζει να σημειωθεί, πως νωρίτερα ιερωμένοι έφτασαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου χωρίς να φορούν μάσκα, γεγονός που δημιούργησε αντιδράσεις από πολύ κόσμο.

 

Ξενοδοχείο στη Μάνη «σέρβιρε» απορρυπαντικό σε τουρίστες – 7χρονος με έγκαυμα στον οισοφάγο

Κορονοϊός: Συλλήψεις, ανοιχτά μαγαζιά μετά τις 00.30 και πρόστιμα για μάσκα

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Oι βουλευτές δηλαδή μιλάνε στη Βουλή με μάσκες? Ένα τζάμι έχουν μόνο μπροστά τους. Μην τρελαθούμε τώρα, μας φταίνε οι ιερείς χωρίς μάσκες.

  2. Πολύ σωστός ο φίλος 16,13. Και να συμπληρώσω, γιατί φοράνε μάσκες οι δημοσιογράφοι στο στούντιο που μας πρήζουν κάθε πρωί?Αφορμή βρίσκουν να πουν σε λίγο ότι πρέπει να κλείσουν οι εκκλησίες για Χριστούγεννα γι΄αυτό στέλνουν παντού κάμερες. Αυτός είναι ο σκοπός τους. Το ότι γέμισε η Αθήνα κορονοιό από τη συγκέντρωση για τη Χ.Α δεν μιλά κανείς. ¨Η μήπως εκεί φορούσαν μάσκες?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog