Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Συνεργασία μεταξύ Ολυμπιακού Λουτρακίου και Soccer Stars (φωτο)

- Advertisement -

Τη σύναψη συνεργασίας ανακοινώνουν η Διοίκηση του ιστορικού Συλλόγου, Ολυμπιακού Λουτρακίου και η Σχολή Ποδοσφαίρου Soccer Stars,

Διαβάστε αναλυτικά τις ανακοινώσεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σ.Φ.Λ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η καινούργια αγωνιστική χρόνια 2020-2021 βρίσκει την ομάδα μας να αποκτά το δικό της «σπίτι». Μεταφέρουμε τις δραστηριότητες μας στο ανακαινισμένο, ιδιόκτητο και ιστορικό γήπεδο της ομάδας μας και ταυτόχρονα ανακοινώνουμε την συνεργασία με την καταξιωμένη ακαδημία ποδοσφαίρου SOCCER STARS. Μια ακαδημία σύγχρονη που λειτουργεί με Ευρωπαϊκά Πρότυπα προσφέροντας ότι καλύτερο, αγωνιστικά αλλά και παιδαγωγικά, στους ΄΄μικρούς΄΄ μας φίλους.
Έχοντας επίγνωση των δύσκολων συγκυριών που βιώνουμε όλοι, πιστεύουμε ότι η συνεργασία είναι εκείνη που θα δώσει ώθηση και λύσεις στο ποδόσφαιρο της πόλης μας έχοντας πάντα προτεραιότητα τα παιδιά ΜΑΣ.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Σωκράτης Πέτρου, Σωτήρης Μουζάκης, Γιώργος Δέδες, Μπάμπης Πελέκης

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ SOCCER STARS

“Η SOCCER STARS ειδικεύεται στην εκμάθηση ατομικών δεξιοτήτων μέσα από προπονήσεις σε μικρά γκρουπ ποδοσφαιριστών, σύμφωνα πάντα και με την πυραμίδα της Ολλανδικής Προπονητικής Μεθόδου που ονομάζεται Total Soccer Method. Έχοντας ως προτεραιότητα να ανεβάσουμε σε υψηλότερο επίπεδο το ποδόσφαιρο στην κοινωνία μας παρέχοντας λειτουργική ατομική βελτίωση μέσα από ομαδική προπόνηση σε ένα φιλικό προς τα παιδιά προπονητικό κ μαθησιακό περιβάλλον, ανακοινώνουμε την συνεργασίας μας με το ιστορικό σωματείο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΎ Λουτρακίου.

Η συνεργασία με το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Λουτρακίου, που αποτέλεσε το πρώτο ποδοσφαιρικό σωματείο της πόλης μας και πλέον θα έχει το δικό του ιδιόκτητο γήπεδο, θα δώσει στους αθλητές μας την δυνατότητα συμμετοχής σε ακόμα περισσότερες διοργανώσεις τόσο του ποδοσφαίρου σάλας αλλά και του κανονικού 11×11. Παράλληλα η ταυτόχρονη εκπαίδευση σε δύο διαφορετικά στυλ ποδοσφαίρου δίνει στους αθλητές μας εκείνα τα εφόδια που χρειάζονται για την πολύπλευρη αθλητική ανάπτυξη και ποδοσφαιρική τους βελτίωση.

Με αυτή την συνεργασία η SOCCER STARS διευρύνει ακόμα περισσότερο τους ορίζοντές της εντός και εκτός νομού, προετοιμάζει τους νεαρούς αθλητές προς το αύριο δίνοντας τους περισσότερες ευκαιρίες εξέλιξης σε Ε.Π.Ο.-ΕΠΣΚ-ΠΕΠΣΣ, Περισσότερους αγώνες, Περισσότερες εμπειρίες, μέσα από την συμμετοχή σε Εθνικά αλλά και Περιφερειακά πρωταθλήματα. Μεσοπρόθεσμα οι αθλητές μας θα έχουν την δυνατότητα να προπονούνται ακόμα πιο κοντά στο σπίτι τους ενώ Μακροπρόθεσμα θα έχουν την δυνατότητα να στελεχώσουν μία ιστορική ομάδα του Νομού και της πόλης μας.

 

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog