Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Δολοφονία στο Λουτράκι: Kαταζητείται στην Αλβανία ο βασικός ύποπτος (video-φωτο)

- Advertisement -

Κρησφύγετο στην Αλβανία φέρεται ότι βρήκε ο βασικός ύποπτος της διπλής στυγερής δολοφονίας στο Λουτράκι.

Όπως αναφέραμε από το πρώτο λεπτό, ο σύντροφος της 43χρονης Ουκρανής Φωτεινής-Σβετλάνα Λάρικ (είναι το επώνυμό της όπως έμαθε το loutrakiblog.gr) φέρεται να είναι ο άνδρας που κατακρεούργησε με τσεκούρι ή μπαλτά ή άλλο παρόμοιο γεωργικό εργαλείο το άτυχο ζευγάρι στην περιοχή Φλάμπουρο του Λουτρακίου.

Ο 45χρονος δράστης είχε συλληφθεί στο παρελθόν και καταδικαστεί για ληστείες και ναρκωτικά, ενώ αρχές του 2019 σύναψε δεσμό με την άτυχη Φωτεινή Λάρικ, πάντα με μαρτυρίες φίλων της στο loutrakiblog.gr, oι οποίοι υποστηρίζουν πως ο πρώην σύντροφός της την ενοχλούσε συνεχώς, λέγοντάς της ότι δεν θα της επιτρέψει να έχει σχέση με άλλον άνδρα. «Ή εμένα ή κανέναν» φέρεται να της έλεγε.

Mε πληροφορίες του loutrakiblog.gr η φωτογραφία του υπόπτου μεταδίδεται από τα τηλεοπτικά κανάλια της Αλβανίας, καλώντας τους πολίτες αν γνωρίζουν οτιδήποτε να επικοινωνήσουν με την Αλβανική Αστυνομία.

Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες του loutrakiblog.gr o ύποπτος που ακούει στο όνομα “Νίκο” ήταν παντρεμένος, έχει ένα παιδί από τον προηγούμενο γάμο και η πρώην σύζυγός του είναι καρκινοπαθής.

Οι συγγενείς των θυμάτων περιμένουν με αγωνία τη σύλληψή του για να δικαιωθούν και να μάθουν επιτέλους την αλήθεια.

H φωτογραφία του υπόπτου δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα από την Ελληνική Αστυνομία γιαυτό και τη δημοσιεύουμε επεξεργασμένη.

Ο ύποπτος είναι μελαχρινός, ύφους 1,90-1,95 περίπου, σωματώδης 

 

Ολα τα άρθρα του loutrakiblog.gr για τη διπλή δολοφονία από το πρώτο λεπτό

 

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog