Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Απ` όλα είχε ο αστυνομικός μπαξές Κορινθίας

- Advertisement -

Συνελήφθη ένα άτομο για τον Τελωνειακό κώδικα, δύο άτομο για κλοπή, ένα άτομο για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και τρία άτομα μετά από Εντάλματα Συλλήψεως.

Συνελήφθη, χθες (29.10.2020) και πρώτες πρωινές ώρες, στον Ισθμό Κορίνθου, από την Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 51χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε ποσότητες λαθραίου καπνού, συνολικού βάρους 704 γραμμαρίων.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Χθες (29.10.2020) το απόγευμα συνελήφθη σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου Βόχας Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου -Βόχας 20χρονος ημεδαπός, γιατί μαζί με άγνωστους συνεργούς του αφαίρεσαν από εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο σιδερένια πάνελ, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Την ίδια μέρα το απόγευμα, συνελήφθη σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου Βόχας Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου-Βόχας 27χρονος ημεδαπός, γιατί προχθές (28.10.2020) το απόγευμα εισήλθε σε οικία ημεδαπού και αφαίρεσε χρήματα, μέρος των οποίων αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη τους.

Συνελήφθη, προχθές (28.10.2020) το απόγευμα, στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, 41χρονος ημεδαπός, γιατί οδηγούσε δίκυκλο μοτοποδήλατο, το οποίο όπως προέκυψε είχε κλαπεί από ημεδαπό την 22/23.10.2020 στο Λουτράκι.

Το δίκυκλο μοτοποδήλατο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο κάτοχο του. Επιπλέον, ο 41χρονος στερούνταν άδεια ικανότητας οδηγήσεως.

Συνελήφθησαν, χθες (29.10.2020) το απόγευμα, στη Νεμέα Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νεμέας, τρείς αλλοδαποί, 39χρονος, 42χρονη και ανήλικος, γιατί σε βάρος τους εκκρεμούσαν ισάριθμα Εντάλματα Συλλήψεως του κ. Ανακριτή Κορίνθου, για ληστεία.

 

 

πηγή:anagnostis.org

Eργατικό Κέντρο Κορίνθου: Στο δρόμο οι εργαζόμενοι του ΟΤΕ Λουτρακίου, θα κλείσουν και τα ΕΛΤΑ(video)

Γιάννης Αντετοκούνμπο: H ζωή του γίνεται ταινία από την Disney

Κορονοϊός: Έκκληση της Μέρκελ στους Ευρωπαίους ηγέτες για άμεσα lockdown

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog