Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Θρήνος στη Σάμο. Δύο παιδιά νεκρά που καταπλακώθηκαν από τοίχο

- Advertisement -

Ισχυρός σεισμός 6,7 Ρίχτερ σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν από τις 2 χθες το μεσημέρι.Το επίκεντρο εντοπίζεται βόρεια της Σάμου, σε θαλάσσιο χώρο και το εστιακό βάθος είναι περίπου 10 χιλιόμετρα, πρόκειται δηλαδή για επιφανειακό σεισμό.

Η ισχυρότατη δόνηση που είχε διάρκεια, έγινε αισθητή στη Θεσσαλία, την Αττική, όλα τα νησιά και την Κρήτη.

Η ισχυρότατη δόνηση που είχε μεγάλη διάρκεια, έγινε αισθητή σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στην Τουρκία, τη Βουλγαρία , την Αλβανία. Ήδη, καταγράφονται ισχυροί μετασεισμοί. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των επιστημόνων η μετασεσμική ακολουθία αναμένεται να κρατήσει εβδομάδες ή και μήνες, ωστόσο πάντα είναι κρίσιμο το πρώτο 48ωρο για την εκδήλωση ενός πολύ ισχυρού μετασεισμού.

Θρήνος στο νησί. Δυο παιδιά καταπλακώθηκαν από τοίχο την ώρα που επέστρεφαν από το σαχολείο

Δύο μαθητές, ηλικίας 17 και 15 ετών καταπλακώθηκαν από τοίχο που κατέρρευσε στη διάρκεια του ισχυρού σεισμού των 6,7 ρίχτερ στη Σάμο.

Το αγόρι ανασύρθηκε νεκρό, ενώ λίγη ώρα αργότερα, παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε και το δεύτερο, ένα κορίτσι.

Παράλληλα, ζητήθηκε αεροδιακομιδή, ώστε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας ένα τρίτο παιδί, 14 ετών που είχε βαριά κατάγματα. Το τρίτο παιδί τραυματίσθηκε σε άλλο σημείο από εκείνο της τραγωδίας με τα δύο νεκρά παιδιά.

Ισχυρός σεισμός 6,7 ρίχτερ στην Σάμο

Καταρρεύσεις κτηρίων και εγκλωβισμένοι στη Σμύρνη μετά τον σεισμό στη Σάμο (φωτο,video)

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog