Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: 25.000 ευρώ για στέγαστρο στο αμαξοστάσιο του Δήμου

- Advertisement -

25.000 ευρώ περίπου δόθηκαν από το Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων , με απόφαση δημάρχου και απευθείας ανάθεση για προμήθεια και εγκατάσταση στεγάστρου στο αμαξοστάσιο του Δήμου.

Ο,τι γίνεται στον τόπο καλό είναι αρκεί να υπάρχουν προτεραιότητες !  Υπενθυμίζουμε ότι στέγαστρα δεν υπάρχουν έξω από τις τράπεζες και το ταχυδρομείο όπου εκατοντάδες πολίτες αναγκάζονται να στέκονται όρθιοι στη βροχή και τον ήλιο.

Στέγαστρα δεν υπάρχουν στις στάσεις των  λεωφορείων που εκατοντάδες μαθητές και άλλοι πολίτες επίσης στέκονται στη βροχή και στον ήλιο περιμένοντας το λεωφορείο. Θα απαντήσει λοιπόν η δημοτική αρχή σε αυτή την περίπτωση ότι τα στέγαστρα στις στάσεις των λεωφορείων είναι ευθύνη του ΚΤΕΛ Κορινθίας. Είναι, αυτή είναι η αλήθεια !

Αλλά όταν η δημοτική αρχή υποτίθεται ότι πιέζει το ΚΤΕΛ για την επισκευή των υπαρχόντων στεγάστρων ή την τοποθέτηση καινούριων, εφόσον δε βλέπει ανταπόκριση, οφείλει να βρει λύση για τους δημότες της !

Ισως με 25.000 ευρώ να έφτιαχναν όλα τα  κατεστραμμένα στέγαστρα των στάσεων του Λουτρακίου !

Για του λόγου το αληθές δείτε το έγγραφο της ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ

στεγαστρο

 

Λουτράκι: Ρέει το χρήμα στο Δήμο. Ηχητική κάλυψη για παρελάσεις που δεν έγιναν !!!

Βασίλης Βασιλείου: Πόσα λεφτά διαχειρίζεται ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής;

Λουτράκι: Σκανδαλώδης απόφαση για αντιμισθία της Σωτηρίας Κορδαλή – Προέδρου του ΔΟΚΟΠΑΠ

 

 

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΡΕ δήμαρχε πας καλά τι φοβάσαι μην βραχούν τα αυτοκίνητα ενώ υπάρχουν τόσα προβλήματα στο λουτράκι περαχωρα ΠΙΣΣΙΑ άγιοι θεωδοροι;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog