Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Λογοθέτης: Mε υπογραφές της αντιπολίτευσης συγκαλείται έκτακτο ΔΣ της Τουριστικής

- Advertisement -

Ο Κώστας Λογοθέτης στην τοποθέτησή του στο δημοτικό συμβούλιο που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα, ζήτησε εξηγήσεις από το Δήμαρχο κ. Γκιώνη, πώς η Τουριστική Λουτρακίου βρέθηκε συναιτούσα σε ένα δικόγραφο.

Ο κ. Γκιώνης ήξερε, τόνισε ο κ. Λογοθέτης, από την Τρίτη που γνώριζε, δεν μας ενημέρωσε ώστε να λάβουμε μέτρα και να προβούμε στις νόμιμες ενέργειές μας.

Με υπογραφές των 5 μελών της αντιπολίτευσης (Λογοθέτη, Κουρούκλη (παράταξη Ζερβού), Καραπανάγου, Βασιλείου, Δ.Κοντού (παράταξη Πρωτοπαππά) συγκαλείται διοικητικό συμβούλιο της Ανωνύμου Εταιρείας του δήμου.

Με σκοπό να συζητηθούν οι ενέργειες στις οποίες θα προβεί ο δήμος έναντι της Κοινοπραξίας και της club Hotel Casino Loutraki αναφορικά με την αίτηση ασφαλιστικών τους μέτρων στο Μονομελές Πρωτοδικείο Κορίνθου την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020, για τη λήψη προληπτικών μέτρων με σκοπό την ένταξη στο νέο πτωχευτικό κώδικα του 106α

 

Συγκεκριμένα

Εξέταση της υπ’αρ. 131/02-11-2020 αιτήσεως των διοικητικών συμβούλων Κ. Δ. Λογοθέτη, Δ. Κοντού, Ι. Καραπανάγου, Αν. Κουρούκλη και Δ. Βασιλείου για σύγκλιση έκτακτης συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Τουριστικής Λουτρακίου ΑΕ με τα εξής θέματα :

Α) Απόφαση για την παρέμβαση ή μη και τη στάση, την οποία θα κρατήσει η «Τουριστική ΑΕ», ενώπιον του μονομελούς πρωτοδικείου Κορίνθου, κατά τη συζήτηση, για την λήψη προληπτικών μέτρων της κοινοπραξίας κατά το άρθρο 106α .

Β) Απόφαση για τον ορισμό δικηγόρου και προσδιορισμό νομικών διαδικασιών, από μέρους της «Τουριστικής ΑΕ», για το γεγονός της εγγραφής της, ως συναιτούσης, σε δικόγραφο της κοινοπραξίας για την λήψη προληπτικών μέτρων, κατά το άρθρο 106α, ενώπιον του μονομελούς πρωτοδικείου Κορίνθου.

 

loutrakiblog.gr προς Δημοτική Αρχή: “Δώστε εξηγήσεις”

Παραιτήθηκε η κ. Μούκα από το Τοπικό Συμβούλιο των Αγίων Θεοδώρων

Συνάντηση Νίκα – Νανόπουλου στην Κόρινθο

Έξι κρούσματα στην Κορινθία στις 3 Νοεμβρίου

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog