Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Λουτράκι: H συζήτηση για την απευθείας ανάθεση των τηλεδιασκέψεων (video)

- Advertisement -

Μετά την δημοσιοποίηση από τα ΜΜΕ για την απευθείας ανάθεση που δόθηκε με απόφαση δημάρχου αναφορικά με την προβολή των τηλεδιασκέψεων στο internet, το θέμα συζητήθηκε στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Μέσω ποιών διαδικασιών προβάλλονται τα δημοτικά συμβούλια ζωντανά στο youtube, ποιος έχει την ευθύνη της μετάδοσης και της λειτουργίας αυτής της πλατφόρμας και πόσο κοστίζει αυτό, ρώτησε ο επικεφαλής του συνδυασμού ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ, Κώστας Λογοθέτης, απευθυνόμενος στο Δήμαρχο Γιώργο Γκιώνη και τον Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Φίλιππα Θυμή, ο οποίος έχει και την αποκλειστική ευθύνη των συμβουλίων.

Ο Δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης απέφυγε να απαντήσει, λέγοντας πως απαντήσεις θα δώσει ο Αντιδήμαρχος των Οικονομικών Τάσος Σακελλαρίου όπερ και εγένετο.

Φιλότιμα ο κ. Σακελλαρίου πραγματικά προσπάθησε να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα του Κώστα Λογοθέτη, ανεπιτυχώς όμως,  όπως θα παρακολουθήσετε στο video που ακολουθεί, προσπαθώντας να καλύψει τις αδυναμίες του Δημάρχου και του Προέδρου του Συμβουλίου που φέρει την αποκλειστική ευθύνη.

Είπε λοιπόν ο κ. Σακελλαρίου

“Είχε τεθεί το θέμα και από τη συμπολίτευση και από τις λοιπές παρατάξεις, αφού λόγω κορονοϊού δεν μπορούν να παρακολουθούν οι δημότες τα συμβούλια, να βρεθεί ένας τρόπος ώστε να τα βλέπουν. Και αυτό πράξαμε, και το κάναμε από την αρχή. Δεν μπορώ να καταλάβω που τώρα έρχεται το θέμα, εκτός αν παρασυρόμαστε από κάποια δημοσιεύματα. Θα γίνει ανάθεση… και έχει γίνει με όλη την απαραίτητη διαδικασία. Βγήκε στην πλατφόρμα, έμεινε στην πλατφόρμα και όποιος ήθελε μπορούσε να κάνει την προσφορά του. Αφορά 22 δημοτικά συμβούλια. Ετσι γίνονται οι αναθέσεις, έτσι έγινε και αυτή…”

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης Θανάσης Μουζάκης, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους.

“Που είναι το δελτίο Τύπου, που είναι η ανακοίνωση, που είναι η δημοσίευση σε μια εφημερίδα ότι προτίθεστε να δώσετε απευθείας ανάθεση για τηλεδιασκέψεις; Υπάρχουν παράπονα από τα ΜΜΕ, γιατί δεν τους καλέσατε, δεν τους πήρατε ένα τηλέφωνο να τους πείτε ελάτε να δώσετε προσφορές. Τους ξέρετε ποιοι είναι. Δεν τους ξέρετε; Και αφού το συμβούλιο γίνεται με τηλεδιάσκεψη γιατί δεν τους καλείτε να συνδεθούν όπως παλιά; Eπίσης πείτε μας, αφού κάνατε αυτή τη διαδικασία, πόσες προσφορές πήρατε;”

 

 

loutrakiblog.gr προς Δημοτική Αρχή: “Δώστε εξηγήσεις”

Λουτράκι: Γελάστε γιατί χανόμαστε …. Δημοτικό συμβούλιο (video)

Σωματείο Casino Λουτρακίου: Αν μας ικανοποιήσουν θα στηρίξουμε το πλάνο Comer

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog