Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Lockdown έως τις 30 Νοεμβρίου ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός

- Advertisement -

Τα χιλιάδες κρούσματα κορονοϊού σε λίγες ημέρες αλλά και η ραγδαία αύξηση των νεκρών και των διασωληνωμένων οδήγησαν την κυβέρνηση στο μονοπάτι των πιο σκληρών μέτρων και lockdown από το πρωί του Σαββάτου.

Το lockdown ανακοινώνει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και μέσα στην ημέρα θα μάθουμε όλα τα νέα μέτρα με λεπτομέρειες. Τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού θα ακολουθήσει η εξειδίκευση των μέτρων από τον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα.

Ο πρωθυπουργός ξεκινώντας είπε ότι επέλεξε αυτόν τον τρόπο για να καταδείξει ότι οδηγός είναι τα επιστημονικά δεδομένα. Ξέρω ότι υπάρχει ανησυχία και φόβος για τις οικονομικές επιπτώσεις, είπε ο πρωθυπουργός και τόνισε ότι θα επιχειρήσει να δώσει πειστικές απαντήσεις στα ερωτήματα που θα τεθούν. «Θέλουμε τους πολίτες συμμάχους σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια που θα κάνουμε», είπε.

Ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι θα δοθεί έμφαση στα επιστημονικά δεδομένα και επανέλαβε ότι αυτά δεν θα πρέπει να είναι αντικείμενο αντιπαράθεσης. Τα δεδομένα αυτά είναι αδιαπραγμάτευτα είπε. Έχουμε πάρει την απόφαση από το πρωί του Σαββάτου στις έξι να μπούμε σε οριζόντιο καθεστώς αναστολη δραστηριοτήτων το οποίο θα κρατήσει έως τις 30 Νοεμβρίου.

Ο κ. Μητσοτάκης είπε ακόμα ότι δεν θα είναι το ίδιο με το lockdown του Μαρτίου. θα ενεργοποιηθούν τα sms και θα είναι ανοικτά τα νηπιαγωγεία τα δημοτικά και τα σχολεία ειδικής αγωγής.

Επίσης, στις 18:00, οι υφυπουργοί Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης και ο γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή Παναγιώτης Σταμπουλίδης θα κάνουν ανακοινώσεις από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, σχετικά με τον τρόπο εφαρμογής των μέτρων.

- Advertisement -

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καταλαβα. Δηλαδη, του Αγιου Ανδρεου, εκτος απο τα χρονια πολλα που ασφαλως θα πουμε σε μια ψυχη εδω μεσα, θα πουμε και το φτου ξελευθερια! Τακης

  2. Το απαγορευτικό έχει και τα θετικά του. Διαβάσαμε εδώ για πλάνα περί ερχομού στην Ελλάδα τον Νοέμβριο και επειδή δεν υπάρχουν και ελιές για μάζεμα, θα υποφέραμε καθόσον θα ήταν συνέχεια στην πόλη μας να λιάζει το διπλοσάγονο της μπίχλας. Ευτυχώς, γλυτώσαμε λόγω lock down. Καλά είναι εκεί που είναι και εκεί να μείνει!!!!!

  3. Αγαπητό loutrakiblog νομίζω ότι πριν λίγο καιρό που είχε δημιουργηθεί μια κατάσταση “αδιέξοδο” να την χαρακτηρίσω είπαμε να σταματήσουν να προσωπικά σχόλια αντιπαραθεσεις και έσπευσαν όλοι να λένε μπράβο και είναι το σωστό. Από ότι βλέπετε στο 1500 σχόλιο και σε δεκάδες άλλα αυτό δεν ισχύει προσπαθώ να μην απαντάω σε όλα γιατί εγώ τον κράτησα το λόγο μου!! Όταν απαντήσω δεν θα το περάσετε δεν ξέρω εγώ το λόγο γιατί. Νομίζω ότικαι απάντηση πρέπει να περνάει και είναι 100 %να το περνάτε έτσι όπως τα γράφω. Ομιλώ για το σχόλιο απάντηση στην Ελένη που δεν πέρασε!!τα άλλα δεν με νοιαζουν! Ευχαριστώ που δεν θα το περάσετε και αυτό

    • Να ζητήσω εδώ συγνώμη προσωπικά από την Χαρά που τελικά το πέρασε το σχόλιο που αναφέρω! Δεν θέλω να φέρνω το μπλοκ σε δύσκολη θέση αλλά όπως γράφω συνέχεια πρέπει να έχουμε το δικαίωμα απάντηση όταν υπάρχει προσωπικό σχόλιο από αλλο σχολιαστή!! Αν θέλουν μπορούν να κόβουν και να μην ανεβάζουν σχόλια να μην υπάρχει πρόβλημα. Είπα τα περισσότερα δεν τα απαντάω γιατί στερούνται λογικής και ανάξια για απάντηση. Όλοι από ότι βλέπω κρατήσατε την υπόσχεση σας προς το μπλοκ 😂😂😂να ρίξουμε τους τόνους που λέει και μια ψυχή. Τώρα με το lockdown που θα κάθεστε στο σπίτι για βάλτε τα κάτω να τα βρείτε με τον ευατο σας πρώτα και μετά να κάνετε κριτική σε άλλους. Τι θέλω και ασχολουμε να μου πεις!!!

  4. Ποια προσωπικά σχόλια λέει αυτός; Γράφει κανένα όνομα το 15:00; Αν δηλαδή κανείς γράψει πως ο Ολυμπιακός είναι ασήμαντη ομάδα, αυτός θα το πάρει ότι μιλούν για να μειώσουν εκείνον; Πάει, τρελάθηκε ο κόσμος πριν καν ξεκινήσει η κλεισούρα!!!

  5. Συνέχεια τώρα στο σχόλιο να πω μια συμβουλή στον 2026. Θα σου γράψω κάτι και τώρα που θα εισε στην κλεισούρα που λες και εσύ σκέψου το και μου απαντάς! Πόσα ειδη Μα@@@@καυπαρχουν? Ο ορατός :κοίτα ένα μπιπ, ο στάσιμος :έμεινε μπιπ, ο βαθμοφορος :αρχι μπιπ, ο αγνοούμενος :που σε ρε μπιπ και ο TEFAL :ξεκόλλα ρε μπιπ. Μου απαντάς από αυτά τα είδη ποιος εισε. Αν ο 1500 δεν μιλάει για μένα ξεφεύγεις από την κατηγορία μ@@###κα και δεν να το κοιτάξεις. Μπορεί να είσαι κσι ο ίδιος ο 1500 που να ξέρω εγώ. Να περάσει παρακαλώ έχει ενδιαφέρον να μάθουμε τι κατηγορία είναι ο φίλος. Έβαλα μπιπ έχουμε δει κ σε ι6χειροτετα

  6. Να το γράψω και αλλιώς γιατί μπορεί να μην το περάσει το μπλοκ γιατί είναι λίγο σόκιν!! Για το 2026 σχόλιο λέω. Πόσα άτομα διαβάζουμε και σχολιάζουμε εδώ μέσα? Να πούμε 100 για ευκολία της κουβέντας!! Οι 99 κατάλαβαν ότι αυτό πήγαινε για μένα!! Εσύ τώρα η λαλακας εισε η ο ίδιος που έγραψε το 1500 σχόλιο. Σου λύθηκε η απορία? Καλή κλεισούρα σου εύχομαι

  7. Χαχαχαχα, πάλι κλαψούρες προβλέπω, και με ειρωνεύεστε ενώ εγώ έχω το δικαίωμα να βρίζω και να προσβάλλω τους πάντες, παντρεμένους και ανύπαντρους και αποχωρώ και δεν θα μου αλλάξει κανείς την γνώμη, και ζήτω ο Ολυμπιακός και καλή υγεία σε όλους σας… Και μετά την άκρα του τάφου σιωπή, πάλι πίσω σε 3-4 ημέρες για νέες προσβολές στο όνομα του Μουστάκα, στο όνομα της Μοσχολιού, και πάει λέγοντας. Την έχει μάθει την μηχανή: δεν το είπα εγώ και πλάκα κάνω. Θα τον φάμε δηλαδή στα μούτρα αυτόν μέχρι τις 30 Νοεμβρίου? Δεν αντέχεται με τίποτα.

  8. Μπλογκ ρε, άκου μπλοκ. Ελληνικά δεν ξέρεις, αγγλικά δεν ξέρεις, τι ξέρεις? Τώρα στην κλεισούρα πάρε το αναγνωστάρι του δημοτικού να μάθεις και 5 γραμματάκια ξεκινώντας από το μηδέν. Αν θέλει κανείς να μάθει, στα 55 του δεν είναι αργά 🤣🤣🤣🤣 αν όμως δεν θέλει, κούτσουρο, ξύλο ανελέητο, κουμπούρας, στούρνος σε όλα μένει. Ξύπνα από τον λήθαργο ρε κριάρι και κοίτα γύρω σου. Ακούς εκεί, μας παριστάνεις και τον γαμπρό εδώ..

  9. Για αυτό το Νοέμβριο λες η τον άλλο 2021? Αγορίνα μου που λέει και ο Τάκης. Θα σας κάνω ανθρώπους πρώτα και μετά θα σταματήσει ο Ανδρέας να σας τα ζαλίζει. Δεν κλαψιυριζω ρε μανάρι μου! Παράπονα κάνω γιατί δεν υπάρχει ίδια αντιματωοισει. Τώρα το ποιος είναι ο κακός και ο καλός στο μπλοκ φαίνετε από τα σχόλια σας. Όταν εγώ κάνω την πλακιτσα μου και κοροϊδεύω τους αντιοκυμπιακους δεν βρίζω κάποιον όπως κάνετε εσείς. Για βάλε το μυαλιυδακι σου να δουλέψει λίγο. Έβρισα εγώ εσένα που δεν ξέρω το όνομα σου. Σε προσβάλω ακόμα και για τι δουλειά κάνεις. Άσε ρε πατριώτη όπου να σας πιάσω λερωνετε

    • Εντάξει σου υποσχωμε να μελετήσω αν και εδώ δεν έχουμε κλεισούρα από την άλλη εβδομάδα., Εσύ δεν μας λες πως θα την περάσεις την κλεισούρα? Έτσι για την ιστορία να σου πω ότι το μπλοκ η μπλογκ η μπλιν μπλογκ κάτι είχε πει για προσωπικά σχόλια.και δεν θα παίρνουν και λέγανε ναι μαζί σας να μην μπορεί να βρίζει και να μαλώνει ο κακός ο Αντρέας. Εγώ τον λόγο μου τον κράτησα και δεν θα σου πω ότι σου χρειάζεται να ακούσεις γιατί εμένα δεν θα μου το περάσουν. Τυχερός εισε λοιπόν. Αντε καλό lockdown

  10. Εντάξει σου υποσχωμε να μελετήσω αν και εδώ δεν έχουμε κλεισούρα από την άλλη εβδομάδα., Εσύ δεν μας λες πως θα την περάσεις την κλεισούρα? Έτσι για την ιστορία να σου πω ότι το μπλοκ η μπλογκ η μπλιν μπλογκ κάτι είχε πει για προσωπικά σχόλια.και δεν θα παίρνουν και λέγανε ναι μαζί σας να μην μπορεί να βρίζει και να μαλώνει ο κακός ο Αντρέας. Εγώ τον λόγο μου τον κράτησα και δεν θα σου πω ότι σου χρειάζεται να ακούσεις γιατί εμένα δεν θα μου το περάσουν. Τυχερός εισε λοιπόν. Αντε καλό lockdown

  11. Μου υπόσχωσε να μελετήσεις; Ωραία. Καλή εργατική Πρωτομαγιά σου εύχομαι τότε, κι από Μάρτη, καλοκαίρι. Ρε που μπλέξαμε… τί “φρούτο” είναι ο λεγάμενος;

  12. Ίδια αντιμετώπιση προς όλους υπάρχει εδώ. Πόσες φορές έχει παραπονεθεί πως δεν σου πέρασαν το σχόλιο και αργότερα ευχαριστείς τους συντάκτες? Αλλά αν δεν σου αρέσει και πάλι, πήγαινε σε άλλο σάιτ, χωρίς κλάψες όμως: δεν με θέλετε κλπ. Τον λόγο σου τον κράτησες αλλά ακριβώς για το αντίθετο: μόνο προσωπικά μηνύματα στέλνεις πλέον και ασχολείσαι με την ιδιωτική ζωή προσώπων. Δεν θέλω να πεις τι χρειάζεται να ακούσω γιατί δεν ξέρεις ούτε ελληνικά να μιλάς. Πατριώτες δεν είμαστε γιατί εγώ είμαι Λουτρακιώτης. Ούτε από την χώρα μου με πέταξαν έξω, ούτε από την πόλη μου, ούτε από τις αλκυωνίδες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog