Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Το υπερπολυτελές γιοτ Cocoa Bean άραξε στο Ναύπλιο (φωτο)

- Advertisement -

Ένα υπερπολυτελές γιοτ έκανε την εμφάνισή του χθες στο Ναύπλιο, μαγνητίζοντας τα βλέμματα των περαστικών. Το Cocoa Bean που έχει δέσει στο «Π» του λιμανιού.

Πρόκειται για ένα σκαρί 74 μέτρων, με σημαία Νήσων Κέιμαν, το οποίο έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει 12 άτομα σε 6 υπερπολυτελείς καμπίνες.

Άγνωστο παραμένει γιατί οι Σαουδάραβες ιδιοκτήτες του επέλεξαν αυτή την ιδιαίτερη περίοδο να επισκεφθούν τη χώρα και αν πρόκειται για ταξίδι αναψυχής ή αν ήρθαν εδώ για επαγγελματικό λόγο.

Μάλιστα το σκάφος διανυκτέρευσε στο Ναύπλιο, ενώ από το πρωί του Σαββάτου τίθεται σε εφαρμογή το καθολικό lockdown.

Ο Ali Ghandour και η γυναίκα του Maha Al Juffali δεν είναι τυχαίοι στη χώρα τους, καθώς προέρχονται από εύπορες επιχειρηματικές οικογένειες με περιουσίες δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Ali Ghandour είναι χονδρέμπορος αρωμάτων, ιδιοκτήτης των Albani Perfumes με έδρα το Μαϊάμι.

Η οικογένειά του είναι ο ιδρυτής του Gandour & Sons.

Η εταιρεία είναι κορυφαίος κατασκευαστής τροφίμων στη Μέση Ανατολή, τη Βόρεια Αφρική και την Ινδία. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1857.

Και αρχικά ήταν κατασκευαστής μιας ποικιλίας σκληρών καραμελών, λουκουμιών και μαρζιπ προϊόντων που ξεκίνησε πουλώντας τα προϊόντα από ένα εργοστάσιο-κατάστημα στη Βηρυτό του Λιβάνου.

Σήμερα η Gandour προσφέρει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, όπως μπισκότα, κέικ, σοκολάτες, καραμέλες, σνακ, γκοφρέτες και μαγειρικά έλαια.

Ο Gandour απασχολεί περισσότερους από 3.000 υπαλλήλους.

Η Maha Al Juffali είναι κόρη του αείμνηστου Sheikh Ahmed bin Abdullah Al-Juffali, ιδρυτή των E. A. Juffali και Brothers.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε πολλούς επιχειρηματικούς τομείς όπως η αυτοκινητοβιομηχανία.

Είναι ο αποκλειστικός διανομέας επιβατικών αυτοκινήτων Mercedes-Benz στο Βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας και ηγέτης της αγοράς στα συστήματα κλιματισμού στη χώρα.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται επίσης στις ασφαλιστικές υπηρεσίες και στην τεχνολογία. Αντιπροσωπεύουν τη Siemens και τον Eriksson.

πηγή:anagnostis.org

Συνάντηση εργασίας είχε η Μαριλένα Σούκουλη με τον Πρωθυπουργό

Lockdown: Τα μέτρα για σχολεία, φροντιστήρια και πότε τίθενται σε ισχύ

Lockdown: Πακέτο στήριξης 3,3 δισ. ευρώ -Αυτά είναι τα 10 μέτρα ενίσχυσης για εργαζομένους-επιχειρήσεις

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τι γίνετε με αυτά τα σχόλια ρε παιδιά? Είχα γράψει σχόλιο έφυγε το γιωτ και ακόμα να περάσει. Στον Τάκη έγραφα κάτι για τον Παναθηναικο. Το πρόβλημα όπως έχω πει είναι ότι αν προσπαθήσεις να γράψεις ξανά το ίδιο σχόλιο μετά από μια μέρα περίπου δεν είναι φυσικό να το γράψεις ακριβώς. Χάνει την αρχική έμπνευση. Έτσι για την ιστορία για να μην νομίζουν τίποτα περίεργα οι αμπαλοι εδώ μέσα να πω ότι έκανα πλάκα στον Τάκη ότι ο ιδιοκτήτης του γιωτ είχε έρθει για την αγορά του Παο και ότι γιατί να μην είχε πουληθεί τότε στον πρίγκιπα του Τσακα ο Παο. Παντού αγοράζουν κελεμπιες ομάδες από όλες τις χώρες. Αντε καλησπέρα σας πραγματικά είναι κουραστικό αυτό το θέμα τα σχόλια

  2. Η θαλαμηγός είναι πεντάμορφη και πολύ πιο ευχάριστη ως ανάρτηση, καθώς μας θυμίζει καλοκαίρι, από ποδοσφαιρικά θέματα. Εδώ δεν χρειαζόμαστε κανέναν να μας “επιμορφώνει” περί ποδοσφαίρου και να μας βομβαρδίζει με οπαδισμό, αλλά ανθρώπους που προάγουν τον πολιτισμό και τις αξίες. Το ποδόσφαιρο ούτε τον πολιτισμό προάγει, αφού ρέπει προς την βαρβαρότητα του χουλιγκανισμού, ενώ καταπατάει και τις αξίες καθώς απαξιώνει ακόμη και την ίδια την ανθρώπινη ζωή. Τα παραδείγματα πάμπολλα: Χέιζελ Βρυξελλών, δολοφονίες ή απαγωγές ποδοσφαιριστών, και δη στην Νότια Αμερική, νεκροί στην θύρα 7, νεκρός στην Λάρισα από φωτοβολίδα, μαχαιρώματα σε τελικό κυπέλλου ΑΕΚ-ΠΑΟΚ κλπ. Εδώ χρειάζεται η επικοινωνία μεταξύ ανθρώπων/κατοίκων που μπορούν να βοηθήσουν στην επίλυση των προβλημάτων της πόλεώς μας, του δήμου μας, και να προάξουν τις τέχνες και το ευ ζην. Όσοι δεν μπορούν να συνδράμουν, καλύτερα να απέχουν για το δικό μας καλό, το καλό του δήμου μας, αλλά και το δικό τους.

  3. 21:05 Αγαπητε μου κυριε, βλεπωντας παραλληλα και αυτην την απιστευτης οσο και εκθαμβωτικης ομορφιας θαλαμηγο, θα πω πως αυτο το “ευ ζην” που αναφερατε, απεχει απο το… σκετο “ζην”, οσο η Γη απο την Σεληνη και ισως και περισσοτερο! Με εκτιμηση, Τακης

  4. Να συμπληρώσω τον φίλο – φίλη 2105 την τραγωδία στα Τέμπη με τους φιλάθλους του Παοκ και την τραγωδία στοΧιλσμπορο με 96 νεκρούς. Οπαδισμος φανατισμός και χουλιγκανισμος που σχετίζονται με το ποδόσφαιρο δεν σημαίνει ότι θα επισκιάσει τον βασιληα των σπορ παγκόσμιος. Στα σοβαρά κράτη το πρόβλημα του χουλιγκανισμου έχει λυθεί σε μεγάλο βαθμό. Η Ελλάδα μας όπως συνήθως γίνετε εξαίρεση του κανόνα!! Την Καλησπέρα μου στον φίλο – φίλη και σας το αναλύω και καλύτερα αν επιθυμητε 😎

  5. Όχι, δεν επιθυμώ καμία ανάλυση διότι δυστυχώς δεν είσαστε σε θέση να εκφραστείτε, όπως και ο ίδιος γνωρίζετε. Ούτε να αναλύσετε μπορείτε, αλλά ούτε και κανείς θα σας κατανοήσει σε ό,τι προσπαθήσετε να ψελλίσετε σε κάποιου είδους ελληνικών. Το αν οι βαρβαρότητες επισκιάσουν τον βασιληά σας, το ποδόσφαιρο, είναι εντελώς αλλότριο θέμα καθότι τα οικονομικά και όχι μόνο συμφέροντα που διακυβεύονται είναι τεράστια. Επίσης είναι και αλλότριο της αναρτήσεως για το πολυτελές γιότ. Αν θέλετε, εκφράστε την γνώμη σας στο facebook σας και καλέστε όσους επιθυμείτε να την διαβάσουν. Εδώ το LB δεν είναι facebook σας, ούτε παράρτημα του facebook σας. Παρακαλώ να μην μου απαντήσετε καν, δεν επιθυμώ κανέναν διάλογο ή οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί σας, για Όνομα του Θεού, το θεωρώ προσβολή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

  6. Αξιότιμη κυρία Χαρά, εξηγείστε σας παρακαλώ ότι προσωπικά και άσχετα σχόλια δεν επιτρέπονται ούτε για τους δημότες, ούτε για κατοίκους Ελλάδας, ούτε για κατοίκους εξωτερικού. Ούτε για όσους σας ξέρουν προσωπικά ούτε για όσους δεν σας ξέρουν. Ίσως να φταίει η έλλειψη διευκρινίσεων, διότι κάποιων το μυαλό δεν δουλεύει παρά μόνο το 0,00002% του. Με εκτίμηση, Αθανάσιος Κ.

  7. Το αν είμαι σε θέση να αναλύσω κάτι δεν νομίζω να είστε εσείς αγαπητέ κύριε – κυρία 1549 σε θέση να το κρίνετε. Ούτε επίσης μπορείτε να μας υποχρεεωσετε εσείς και κάποιος άλλος το τη θα γράφουμε. Από την στιγμή που επυωνιμα θα πω ότι πιστεύω για ότι σχολιάζω και από την στιγμή που δεν αναφερωμε σε κανένα φυσικό πρόσωπο εδώ μέσα αλλά σε “αριθμούς σχολιον” και κάτι αρχικά η κριτική σας είναι λάθος. Υπάρχουν σοβαρότερα προβλήματα ειδικά στην καθημερινότητα σας αγαπητέ φίλε – φίλη από το να περιμένεις εσύ ο Αθανάσιο ο ΙΜ να βγάλετε τα ψυχολογικά σας εναντίων μου.. Και αναλύσεις και διάλογο έστω με τα” ελληνικά” μου μπορώ να κάνω αν δεν χαραμιζω την ώρα μου να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας ΥΓ ωραίο επίπεδο έχετε εσείς οι μορφομενοι που λέτε “προσβολή να μιλάς μαζί μου 😎

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog