Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου ο 16χρονος που κατηγορείται για την δολοφονία της 50χρονης μητέρας στην Αγία Βαρβάρα.

- Advertisement -

Παραδόθηκε στις 18.00 το απόγευμα στο Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου ο 16χρονος που κατηγορείται ως ο φυσικός αυτουργός της δολοφονίας της 50χρονης μητέρας στην Αγία Βαρβάρα.

Ο 16χρονος μεταφέρεται στην Ασφάλεια Αττικής και στο Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής που εξιχνίασε την υπόθεση, όπου και θα εξεταστεί.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα το έγκλημα σχεδιάστηκε από την 15χρονη κόρη του θύματος και τον 17χρονο φίλο της, ρουμανικής υπηκοότητας, ενώ φέρεται ότι ο 16χρονος Έλληνας είναι αυτός που τραυμάτισε θανάσιμα την 50χρονη με μαχαίρι.

Προθεσμία για τις απολογίες τους έλαβαν η 15χρονη και ο 17χρονος που κατηγορούνται για το έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα.

Ενώπιον της ανακρίτριας ανηλίκων οδηγήθηκαν αργά το απόγευμα η 15χρονη από την Αγία Βαρβάρα και ο 17χρονος φίλος της, με καταγωγή από την Ρουμανία, που κατηγορούνται για την άγρια δολοφονία της μητέρας του κοριτσιού.

Σε βάρος των δύο εφήβων είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για το έγκλημα, ενώ ένταλμα έχει εκδοθεί και σε βάρος ακόμη ενός 16χρονου, που θεωρείται συνεργός στην δολοφονία.

Ο 17χρονος καθώς και ο 16χρονος, ο οποίος παραδόθηκε το απόγευμα στο Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου, κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση από κοινού, ενώ η 15χρονη κόρη του θύματος είναι αντιμέτωπη με την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας στην ανθρωποκτονία.

Οι δύο έφηβοι οδηγήθηκαν στην ανακρίτρια φορώντας ειδικές στολές προστασίας από τον κορονοϊό.

Και οι δύο ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για την ερχόμενη Πέμπτη, προκειμένου να προετοιμάσουν την απολογία τους.

Στα δικαστήρια βρισκόταν η μητέρα του 17χρονου η οποία όταν είδε την συνοδεία να πλησιάζει στο ανακριτικό γραφείο ξέσπασε σε κλάματα.

 

Γιώργος Ψυχογιός: Προβλήματα στην τηλεδιδασκαλία. Εσείς δεν ήσασταν που διαφημίζατε την ψηφιακή σας επανάσταση;

Κορονοϊός: Λειτουργία δήμου Κορινθίων λόγω των νέων μέτρων

Κορονοϊός: ‘Εκτακτα μέτρα από το δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όταν υπάρχει έντονη παραβατικοτητα και οι γονείς δεν ενδιαφέρονται το σχολείο και το γυμνάσιο ούτε καν ασχολούνται εκεί καταλήγει το θέμα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog