Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Μία ακόμα δασκάλα με κορονοϊό στο 2ο δημοτικό σχολείο

- Advertisement -

Χθες το loutrakiblog.gr σας ενημέρωσε ότι η δασκάλα του τμήματος ΣΤ2, στο 2ο δημοτικό σχολείο Λουτρακίου, νοσεί από κορονοϊό.

Μία ακόμα δασκάλα που έκανε μαθήματα παράλληλης στήριξης σε μαθητή του τμήματος, έφερε συμπτώματα του ιού, υποβλήθηκε σε τεστ και βρέθηκε θετική.

Το ΣΤ2 τμήμα του 2ου δημοτικού σχολείου Λουτρακίου θα παραμείνει κλειστό για 14 ημέρες όπως προβλέπεται από το υγειονομικό πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ.

Παράλληλα ο δήμος έκανε απολύμανση σε όλο το σχολικό συγκρότημα.

 

 

Λουτράκι: Δασκάλα με κορονοϊό στο 2ο Δημοτικό Σχολείο

 

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο ορισμός του κατινίστικου άρθρου…Το ιατρικό απόρρητο το έχετε κατά νου? Κρίμα, γιατί τέτοιες συμπεριφορές δηλωνουν μικροπρέπεια για μερικά κλικ…

    • Αν εσείς θεωρείτε “κατινιά” την ενημέρωση για ένα τόσο σοβαρό θέμα που απασχολεί την παγκόσμια κοινότητα όπως ο κορονοϊός, είναι απλά άποψή σας. Οσο για το ιατρικό απόρρητο που επικαλείσθε α) αφορά σε δημόσιο λειτουργό του οποίου τα στοιχεία δεν έχουν δημοσιευθεί. Σας ευχαριστούμε για την επικοινωνία. ΥΣ. Μήπως πρέπει να επανεξετάσετε τι σημαίνει κουτσομπολιό και τι ενημέρωση.

  2. Τα κλικ και τα like 👍τα βάζουν σε κάτι «μεγάλο σελίδες «στα φειμπουκ κυρα Κατινα όχι το Loutrakiblog!Αν κατηγορητε και για «κατινιες «το μπλοκ να πέσει φωτιά να μας κάψει !Και δεν το λέω αυτά για υποστηρίξει στο μπλοκ αλλά επειδη είμαι στο φειμπουκ και τα βλέπω !μια από αυτές τις «μεγάλο σελίδες «στριγγλίζει σήμερα είχε και μια φωτογραφία με κάτι φερμουάρ γιατί το παιδί 16 χρόνων ,μην τα γράφετε ,και αλλά τέτοια γραφικά όπως είναι και η σελίδα αυτής !!Την συγκεκριμένη σελίδα πολλες φορές δεν έχει σεβαστή η περιμένει επίσημες ανακοινώσεις και προβαληθέματα ,ονόματα τα περισοτερα κλεμμένα από το Loutrakiblog !Να λεμε την αλήθεια και να μην ρίχνουμε την σπόντα γιατί δεν μας αρέσει !Αν δεν σας αρέσει το μπλοκ κλείστε την πόρτα φεύγοντας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog