Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Λουτράκι: Απαράδεκτοι: Δείτε τι έκαναν

- Advertisement -

Οπως καταγγέλει ο αναγνώστης μας, ο οποίος διαμένει επί της οδού Κολοκοτρώνη στο Λουτράκι, οι συμπολίτες μας από την πολυκατοικία που βλέπετε στη φωτογραφία, έβγαλαν στο πεζοδρόμιο ογκώδη αντικείμενα, συγκεκριμένα τους παλιούς τους καναπέδες και μια κούτα με άχρηστα πράγματα έξω από τον κάδο απορριμμάτων.

Επίσης ενώ εκτέλεσαν εργασίες καλλωπισμού του ακάλυπτου χώρου της πολυκατοικίας, κλαδεύοντας τα φυτά, προτίμησαν να τα αφήσουν και αυτά στο πεζοδρόμιο, αποκλείοντας έτσι την προσβαση των πεζών!

Ολα αυτά τα ωραία στην συμβολή των οδών Κολοκοτρώνη και 28ης Οκτωβρίου στο Λουτράκι !

 

ΕΟΔΥ: 3316 κρούσματα στις 12 Νοεμβρίου – 310 διασωληνωμένοι και 50 θάνατοι

Εθνική Τράπεζα: κλείνουν 41 καταστήματα

Δέκα νέα κρούσματα στην Κορινθία – 6 ΠΕ με τριψήφιο αριθμό κρουσμάτων

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η πρόσβαση των πεζών είναι αποκλεισμένη έτσι και αλλιώς από τα πεζοδρόμια έτσι όπως είναι διαμορφωμένα στα στενά μέσα .

  2. Καλά κάνανε οι άνθρωποι καλέ! Μήπως αυτοί θα ζοριστούν?Κανονικά,πρώτα ειδοποιήται ο Δήμος κ μετά τα βγάζουμε.Επιτέλους,ας μάθουν,αφού φάνε κανα προστιματάκι!

  3. Κανονικά πρόστιμο θα ήταν καλό να έπεφτε για να μην υπάρχει αυτή η εικόνα στους δρόμους!στην γειτονιά μου αυτή κ χειρότερη εικόνα είμαι μονίμως!!!!περνάει το φορτηγό μονίμως του δήμου ξεβρωμιζει κ δώστου πάλι να πετάνε την σαβουρα τους οι γειτονες!!!!!!πρόστιμο η μόνη λύση στο όλο θλιβερό θέαμα!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog