Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Χρ.Βλαχοπάνος: Δωρεάν rapid-test για κορονοϊό μέσα από το αυτοκίνητο

- Advertisement -

Ο Πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Κορινθίας, κ. Χρήστος Βλαχοπάνος, μιλά στο loutrakiblog.gr για την πρωτοβουλία της Αστυνομικής Διεύθυνσης προκειμένου να γίνουν rapid test κορονοϊού, στους οδηγούς σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.

Ο κ. Βλαχοπάνος είχε αναλάβει να διεξαχθούν τεστ σε όλους τους Αστυνομικούς της Κορινθίας το προηγούμενο διάστημα και όπως μας ενημερώνει σήμερα, ΟΛΟΙ οι αστυνομικοί βρέθηκαν αρνητικοί στον ιό.

Επίσης αναφέρεται στην συμπεριφορά των Κορινθίων αναφορικά με τις μετακινήσεις αλλά και στα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί λόγω μη σαφών οδηγιών και πρόβλεψης μετακίνησης των πολιτών για εργασίες όπως πχ το μάζεμα τον ελιών.

Τέλος καταγγέλει το Κράτος, διότι δεν έχουν τοποθετηθεί plexiglass στα γραφεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας για την προστασία των αστυνομικών.

 

Ακούστε τα όσα σημαντικά αναφέρει ο Πρόεδρος των Αστυνομικών κ. Χρήστος Βλαχοπάνος

Από τη Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020 και ως τρεις συνεχείς ημέρες , οι Κινητές Ομάδες (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) Κορινθίας

σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας θα βρίσκονται στη Διασταύρωση Σωληνουργείας (ΠΕΟ Κορίνθου-Πατρών) προκειμένου να διεξάγονται rapid-test αντιγόνου covid-19 .

Οι πολίτες που θα προσέρχονται να δώσουν δείγμα θα παραμένουν στο αυτοκίνητο τους και θα πρέπει να φέρουν ΑΜΚΑ και αστυνομική ταυτότητα.

ΩΡΕΣ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ:

10:00πμ-14:00μμ.Θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση σχετικά με νέα σημεία λήψης δειγμάτων στο Νομό Κορινθίας.

 

Κορονοϊός: 17 κρούσματα στην Κορινθία – 2835 συνολικά

Ενημέρωση από τον Πρόεδρο του ΙΣΚ Χρ.Μέλλο: Tρεις θάνατοι στην Κορινθία από κορονοϊό (ηχητικό)

Εθελοντική Αιμοδοσία στον Ι.Ν. Απ. Παύλου Κορίνθου την Δευτέρα 16/11

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog