Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Απολύμανση στο 1ο Δημοτικό Σχολείο λόγω κορονοϊού (φωτο)

- Advertisement -

Από νωρίς το πρωί, ειδικό συνεργείο απολυμαίνει ολόκληρο το σχολικό κτίριο, αφού χθες γνωστοποιήθηκε πως μια δασκάλα ειδικότητας που διδάσκει στα δύο τμήματα της πέμπτης δημοτικού είναι θετική στον κορονοϊό.

Η Διεύθυνση του Σχολείου αμέσως ενημέρωσε το Δήμο,την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Κορίνθου,το  Υπουργείο Υγείας, τον ΕΟΔΥ και το Υπουργείο Παιδείας, ως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις και σύμφωνα με τις οδηγίες των συναρμόδιων υπουργείων ακολουθούνται τα υγειονομικά πρωτόκολλα που επιτάσσει ο ΕΟΔΥ.

 

 

Διαβάστε τι είπε χθες στο loutrakiblog.gr ο Αντιδήμαρχος Λουτρακίου για το θέμα αυτό

Τάσος Σακελλαρίου: Δασκάλα με κορονοϊό στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Λουτρακίου (ηχητικό)

 

Φωτιά στο Καρμπουνάρι Λουτρακίου (φωτο)

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να μην ξεχνάμε που χαιρέτιζε ο Ασημακόπουλος τις καταλήψεις των παιδιών για μην φοράει κανείς στο σχολείο μάσκα. Ο ψεκασμός πάει σύννεφο στην αριστερά…του εκσυγχρονισμού και της προόδου.

  2. Ίσως η μνήμη σου να είναι αδύναμη, ίσως να μην έχεις την δυνατότητα να καταλαβαίνεις ό,τι γράφουν. Ξαναδιάβασε λοιπόν την δήλωση του συντρόφου Ασημακόπουλου, εν τη παρουσία άλλου για να σε βοηθήσει να την κατανοήσεις πλήρως, και έλα μετά να επαναλάβεις όσα λες, γιατί είσαι 3 σταλινιστές λαλούν και 2 τροτσκιστές χορεύουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog