Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 Noεμβρίου: Bροχερή μέρα καραντίνας στο Λουτράκι (video)

- Advertisement -

Λιγοστοί οι πεζοί στους δρόμους του Λουτρακίου, σήμερα 18 Νοεμβρίου 2020.

Μικρή η κίνηση και των αυτοκινήτων,όμως όλοι έχουμε τις δουλειές μας, που αναγκαστικά σε κάποιες περιπτώσεις πρέπει να βγούμε από το σπίτι.

Ετσι είχαμε την ευκαιρία, να τραβήξουμε ένα μικρό βίντεο (από κινητό) και να σας μεταφέρουμε την σημερινή εικόνα της πόλης..

Υπομονή θα περάσει !

 

Κραυγή από την Κόρινθο! Θάλαμος covid σε κοινό διάδρομο με αποδυτήρια και φαγητό!

Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων φιγουράρει στο φυλλάδιο πολιτιστικών διαδρομών που διασχίζουν την Ελλάδα

Συνεχίζονται τα έργα Παντελέου: Oλοκληρώθηκε ο φωτισμός των πεζόδρομων στους Αγίους Θεοδώρους (φωτο)

Αυτοί θα πάρουν το έκτακτο βοήθημα των Χριστουγέννων

Χρ.Δήμας: «Ξεπεράστηκε το τελευταίο γραφειοκρατικό εμπόδιο που είχε απομείνει για την υλοποίηση του ThessIntec.»

- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλημερα. Θα ηθελα να αφιερωσω στην φιλη μου την Χαρα, εναν μικρο στιχο ενος πραγματικα εκ των ωραιοτερων και αξεπεραστων Ελληνικων τραγουδιων που υπηρξαν ποτε και το οποιο ερμηνευσαν ο Μανωλης Μητσιας, αλλα και ο Γιαννης Παριος: 🎶Που θα παει, που θα παει, που θα ρθει, θα γυρισεις και για μας παλιοζωη……🎶 Θα σου ζητησω, Χαρουλα, αν σου ειναι ευκολο, να το βρεις αυτο σε βιντεακι και να μας το βαλεις να το ακουσουμε ολοι εδω μεσα απο το LB. Σε ευχαριστω, Τακης

  2. Εκτιμω πολυ τα βιντεο που ανεβαζεται απο την πολη αλλα σε μια εποχη που ακομα και τα σχετικα φτηνα smartphones τραβανε βιντεο σε πολυ καλη ποιοτητα ,οι ποιοτητα των βιντεο που ανεβαζετε ειναι απαραδεκτη..Αν δεν ειναι θεμα καμερας ( που δεν νομιζω πως ειναι) κατι κανεται λαθος στο ή στη επεξεργασια ή στο ανεβασμα..Επισης πολύ κουνημα…Καλοπροαίρετα παντα..

    • εχεις δίκιο ΜΑΧ ! είχε απορρυθμιστεί η κάμερα και βέβαια με το ένα χέρι κρατούσα το τιμόνι, με το άλλο το κινητό ! Είπα όμως να το δημοσιεύσω, απλώς και μόνο για να μεταφέρω το κλίμα. Συγγνώμη αν δεν έπρεπε !

      • Καλα εκανες και το δημοσιευσες αλιμονο και μακαρι να υπαρχουν πιο συχνα βιντεο εδω μεσα..οπως εγραψα,το σχολιο μου ειναι καλοπροαιρετο.απο την στιγμη που υπαρχει η διαθεση και κανεις το κοπο να κανεις το βιντεο ειναι κριμα να βγαινει τετοιο αποτελεσμα γιατι χανει την ομορφια του..επισης νομιζω θα βοηθησει πολυ μια βαση αυτοκινητου (αυτες που ειναι για τα gps)..για να μην δινεις και το κακο παραδειγμα που λεει και μια ψυχη πιο κατω…αλλα κυριως για δικη σου ασφαλεια..

  3. Σίγουρα το τραγουδάκι είναι αριστούργημα και πάντα επίκαιρο θα έλεγα αλλά έπρεπε να της αφιερώσεις της Χαράς ένα τραγούδι για βροχή σύννεφα ουράνιο τόξο λόγο του άρθρου. 😄😄Πάντως όταν βρέχει στο Λουτράκι έχει ήλιο στο Νιουπορτ. Λιακάδα όλη μέρα σήμερα με ελαφρύ αεράκι. Καλησπέρα σε όλους και να γελάτε να τραγουδάτε και γενικά να είστε χαρούμενοι και αισιόδοξοι όσο μπορείτε περισσότερο. Η ζωή συνεχίζετε να μην την χαραμιζετε θα πω εγώ με μικροπραγματα 🤔😎

  4. Το ένα χέρι στο τιμόνι και το άλλο στο κινητό επισύρει πρόστιμο και αφαίρεση πινακίδων!!! Σε άλλη χώρα ούτε που θα το σκεπτόσουνα ,πέρα από το κακό παράδειγμα που δίνεις….

    • Αν δεις το βιντεάκι είναι σε γρήγορη κίνηση. Σχεδόν σταματημένο ήταν το αυτοκίνητο.. Αλλά εχεις απόλυτο δίκιο ! πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να τηρούμε τους κανόνες του ΚΟΚ. Ευχαριστώ !

  5. Ευχαριστουμε για το βιντεακι, εστω και μικρο. Αθηναιος που εχω σπιτι στο Λουτρακι, παντα μπαινω στο σαιτ για να μαθαινω με ενδιαφερον τα τοπικα νεα. Και η θεα στο βουνο με τα συννεφα απο πανω, ειναι μοναδικη, ακομα και στο μελαγχολικο χειμωνιατικο Λουτακι.

  6. Υπαρχουν ειδικα εξαρτηματα για να στηριζεις το κινητο στο αυτοκινητο οταν οδηγεις παρε ενα να το εχεις να οδηγεις και να τραβας βιντεο με τα χερια στο τιμονι

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog