Πολύ άσχημη είναι η εικόνα των απογυμνωμένων δέντρων στην κεντρική λεωφόρο του Λουτρακίου.

Υπέρ του δέοντος ενήργησαν οι υπάλληλοι του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, αφού μόνο και μόνο για να τοποθετήσουν τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια, προτίμησαν να πετσοκόψουν τα δέντρα, αφήνοντας μόνο γυμνά κλαριά. Δεν υπάρχει ούτε ένα πράσινο φύλλο πάνω τους.

Πολύ καλά βεβαίως κλαδεύονται τα δέντρα, αλλά όχι έτσι ! Ειδικά όταν πρόκειται για την ευκολία των υπαλλήλων. Αυτό δεν το λέμε εμείς. Υπάλληλος το είπε. “Τα κλαδεύουμε έτσι για να βάλουμε εύκολα τα φωτάκια.”

Υπομονή λοιπόν αγαπητοί συμπολίτες μας ! Μέχρι να ξαναπρασινίσουν..

Μέχρι τότε, χαρείτε τα ΜΟΝΟ το βράδυ…με τα φωτάκια. Την ημέρα σε πιάνει η ψυχή σου με το θέαμα !

Τα Χριστούγεννα θα περάσουν αλλά τα δεντράκια θα παραμείνουν εντελώς γυμνά για πολύ καιρό ακόμα, προσθέτοντας ένα ακόμη άσχημο τόνο στην πόλη, εν μέσω πανδημίας…

Κρίμα !

 

** Ρωτήσαμε Γεωπόνο πριν δημοσιεύσουμε το παρόν,ο οποίος κατηγορηματικά μας δήλωσε πως δεν ήταν ανάγκη να κλαδευτούν έτσι τα δέντρα.

 

 

Σε αυτή τη φωτογραφία και συγκεκριμένα στην οδό Μπολέτη, δεν θα στολιστούν με φωτάκια τα δεντράκια. Ευτυχώς παρέμειναν πράσινα !! Πράσινα παραμένουν τα δεντράκια σε όλες τις οδούς του Λουτρακίου, εκτός από τον κεντρικό που έπρεπε “υποχρεωτικά” …. να φαντάζουν “σκέτα ξύλα”

 

Λουτράκι: Συνελήφθησαν ένας 23χρονος και μια 23χρονη με χασίς

Κορονοϊός-Λουτράκι: Mε προβλήματα η τηλεδιδασκαλία στα δημοτικά σχολεία

Έκκληση για βοήθεια από την κόρη του Μίκη Θεοδωράκη που ζει στο Βραχάτι

Space X και NASA έγραψαν ιστορία: Τέσσερις αστροναύτες εκτοξεύτηκαν στο διάστημα

VIRAL: Η φωτογραφία του εύζωνα με μάσκα που κάνει τον γύρο του κόσμου (φωτο)