Στις 13 Νοεμβρίου 2020,το loutrakiblog.gr αποκάλυψε πως η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου, πλέον θα μετατραπεί σε ΜΕΘ,αποκλειστικά και ΜΟΝΟ για ασθενείς που νοσούν από κορονοϊό..

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του loutrakiblog.gr αύριο  21 Νοεμβρίου 2020, στις 8 το πρωί, οι γιατροί της ΜΕΘ του Νοσοκομείου Κορίνθου είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν είτε Κορίνθιους ασθενείς, οι οποίοι μεταφέρονταν εως σήμερα σε άλλα νοσοκομεία αναφοράς για covid-19, κυρίως των Αθηνών, είτε ασθενείς που θα μεταφέρονται από αυτά τα νοσοκομεία λόγω της πληρότητας των εντατικών μονάδων τους.

Αύριο λοιπόν ξεκινά η λειτουργία και η εισαγωγή των ασθενών. Πριν λίγες μέρες τέσσερις Κορίνθιοι συμπολίτες μας διασωληνώθηκαν και διακομίσθηκαν σε νοσοκομεία των Αθηνών.

Σήμερα δε, στο Νοσοκομείο Κορίνθου βρέθηκε ο  ΥΠΕάρχης της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου- Ιονίων Νήσων-Ηπείρου & Δυτικής Ελλάδας, κ. Γιαννης Καρβέλης, στην οποία ανήκει το Νοσοκομείο Κορίνθου και ενημέρωσε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για τους τρόπους αντιμετώπισης της πανδημίας αλλά και των περιστατικών που πλέον θα νοσηλεύονται εδώ.

Εκδηλη βέβαια είναι η ανησυχία όλων των εργαζομένων του Νοσοκομείου, αφού σύμφωνα και με τις καταγγελίες του Διευθυντή της Γυναικολογικής Κλινικής κ. Καμπά, δεν πληροί τις προϋποθέσεις, αφού η ΜΕΘ γειτνιάζει με τη Γυναικολογική Κλινική.

Ευχόμαστε όλοι καλή δύναμη στους γιατρούς μας και το νοσηλευτικό προσωπικό.

 

Κορινθία: Σε οικοτροφείο τα 21 από τα 31 κρούσματα σήμερα.

Aσθενείς με covid-19 θα νοσηλεύονται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Κορίνθου

Κραυγή από την Κόρινθο! Θάλαμος covid σε κοινό διάδρομο με αποδυτήρια και φαγητό!

 

31 κρούσματα στην Κορινθία σήμερα 20 Νοεμβρίου

Νέα αύξηση σε διασωληνωμένους και νεκρούς – 2581 τα κρούσματα στις 20 Νοεμβρίου