Οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στον Αντιδήμαρχο των Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Κώστα Παντελέου, για την άμεση ανταπόκριση του αιτήματος του loutrakiblog.gr να τοποθετηθούν παγκάκια έξω από τις τράπεζες και το ταχυδρομείο, ώστε οι υπερήλικες συμπολίτες μας να μην ταλαιπωρούνται στις ουρές λόγω του κορονοϊού.

Στην κατεύθυνση αυτή βεβαίως  τα τραπεζικά καταστήματα ΟΦΕΙΛΟΥΝ να μεριμνήσουν για τους πελάτες τους, τοποθετώντας περισσότερα παγκάκια, αλλά και στέγαστρα για την προφύλαξη των πολιτών από τις καιρικές συνθήκες. Οπως άλλωστε έχουν κάνει ήδη οι τράπεζες στην Αθήνα !

Το loutrakiblog.gr έγραψε λοιπόν πριν 20 μέρες :

 

Ξέρετε κύριε δήμαρχε τι μπορείτε να φτιάξετε με 9.000 ευρώ; Να φτιάξετε παγκάκια έξω απο τις τράπεζες και το ταχυδρομείο που στέκονται όρθιοι επί ώρες οι ηλικιωμένοι συμπολίτες μας να περιμένουν να εξυπηρετηθούν. Αυτό είναι και μέριμνα και πρόνοια.

Περισσότερες προτάσεις του loutrakiblog.gr για την κοινωνική μέριμνα και πρόνοια στο Δήμο, μπορείτε να διαβάσετε στο παρακάτω άρθρο που δημοσιεύθηκε στις 31 Οκτωβρίου 2020.

Λουτράκι: Σκανδαλώδης απόφαση για αντιμισθία της Σωτηρίας Κορδαλή – Προέδρου του ΔΟΚΟΠΑΠ

 

Περί άλλων όμως τυρβάζει η έμμισθη πλέον Πρόεδρος του ΔΟΚΟΠΑΠ που έχει αφήσει τη μέριμνα στο έλεος του Θεού, η οποία σύμφωνα με καταγγελίες των συνδημοτών μας “ενδιαφέρεται μόνο για το ΚΑΠΗ των Αγίων Θεοδώρων”

Αλλωστε εκεί είναι η πηγή των ψηφοφόρων της !

Το Loutrakiblog.gr είχε προτείνει επίσης

Nα πάρετε tablet στους μαθητές που δεν έχουν, ώστε να μπορούν να συμμετέχουν σε τηλεδιδασκαλία, όπως πολύ σωστά είχε προταθεί παλιότερα από δημοτικό σύμβουλο, αυτό είναι και μέριμνα και πρόνοια!

Μένει να δούμε αν τελικά υλοποιηθεί…

 

Για του λόγου το αληθές λοιπόν, σε ότι αφορά τον αντιδήμαρχο Κώστα Παντελέου, δείτε τις φωτογραφίες.

Μπράβο λοιπόν στον αντιδήμαρχο που φρόντισε για τους συνδημότες μας !