Μέσω του loutrakiblog.gr, η αγαπημένη σε όλους μας, καθηγήτρια των Αγγλικών κ. Σωτηρία (Λόλα) Ζόγκα-Σκούρτη, αποχαιρετά την αγαπημένη της φίλη και εξαδέλφη Ρούλα Ζόγκα-Τασσιοπούλου, που “έφυγε” πριν από 40 μέρες.

Η Ρούλα Ζόγκα-Τασσιοπούλου υπηρέτησε με αφοσίωση τον Πολιτιστικό Σύλλογο “Ο ΙΒΥΚΟΣ” μέχρι τα στερνά της!

Ηταν ιδρυτικό μέλος του!

Πιστή στο Σύλλογο που υπηρέτησε και όχι μόνο, προσέφερε πολλά στο Λουτράκι και στη νεολαία. Κράτησε ζωντανές τις μνήμες του πολιτισμού μέσα από τις δράσεις της.

Γράφει η κ. Σωτηρία (Λόλα) Ζόγκα στην επιστολή της

 

Αποχαιρετισμός στη Ρούλα Τασιοπούλου.

Η Ρούλα δεν μένει πια εδώ.
Στις 13 Οκτωβρίου 2020 πήγε να συναντήσει τον αγαπημένο της σύντροφο, τον υπέροχο Ντίνο Τασιόπουλο τον Αγωνιστή!
Έφυγε με τη στοργική φροντίδα της Ντίνας της κόρης της.

Η Ρούλα ήταν πλάσμα ιδιαίτερο, μοναδικό. Στοργική συγγενής, ακριβή φίλη, ξεχώριζε. Ήταν γενναιόδωρη μέχρι ευεργεσίας στον αγαπημένο της ΙΒΥΚΟ που υπηρέτησε με αφοσίωση μέχρι το τέλος της.
Εμείς ήρθαμε πολύ κοντά τότε που φιλοξενήθηκε στο Κολωνάκι. Τότε που τα αγαπημένα φιλαράκια μας εκεί την δεχτήκανε με αγάπη.
Τότε που μοιραζόμασταν τη μπουκιά το ψωμί με τους φίλους μας και όλα ήσαν αλλιώς. Τότε που με την αποκοτιά της νιότης μας προσπεράσαμε το φρικτό Λεβιάθαν της τρομακτικής δεκαετίας του ΄50.
Τώρα εκεί στη φαντασιακή αλάνα που είσαι, περίμενέ με να παίξουμε με τους φίλους μας, για άλλη μιά φορά τα σαράντα κόσκινα.

Αγαπημένη μου φίλη έχε γειά!

Λ.Ζόγκα Σκούρτη

**φωτό από την γιορτή της Τράτας στην κεντρική πλατεία του Λουτρακίου, όπου η Ρούλα Ζόγκα μοίραζε χαλβά και κρασί στον κόσμο

“Εφυγε” η αγαπητή Κυρία του ΙΒΥΚΟΥ Ρούλα Ζόγκα