Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Οι δύο «αιώνιοι» δίνουν ραντεβού στο «Γ. Καραϊσκάκης»

- Advertisement -

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό (19:30 NS2) στο απόλυτο ντέρμπι της χώρας στο ματς που ξεχωρίζει από την 9η αγωνιστική της Super League Interwetten.

  • Ατρόμητος – Απόλλων Σμύρνης (17:15 NS1) και
  • Λαμία – Αστέρας Τρίπολης (15:00 NS2) στις άλλες δύο αναμετρήσεις του Σαββάτου.

Μπορεί τα τελευταία χρόνια να έχει την αίγλη του, μπορεί να μην κρίνει τίτλο, αλλά παραμένει το αιώνιο ντέρμπι.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό με τις δύο ομάδες να έχουν εντελώς διαφορετικούς στόχους, αλλά κι ένα κοινό σημείο. Κανένας δεν θέλει να φύγει ηττημένος από το ντέρμπι.

Οι Πειραιώτες κατεβαίνουν στο ντέρμπι με πολλά προβλήματα χτυπημένοι τόσο από τον ιό, όσο και από τους τραυματισμούς.

Αρχικά, εκτός είναι οι δύο επιθετικοί της ομάδας, Ελ Αραμπί και Χασάν οι οποίοι βρέθηκαν θετικοί στον ιό κατά την διάρκεια των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων.

Παράλληλα, ο Βαλμπουενά τραυματίστηκε και θα μείνει εκτός για 2-3 εβδομάδες, ενώ ο Πέδρο Μαρτίνς επίσης δεν θα έχει αριστερό μπακ, αφού εκτός είναι και οι Βινάγκρε και Χολέμπας.

Ο Ολυμπιακός έχει την καλύτερη επίθεση και άμυνα του πρωταθλήματος, ενώ όλα τα γκολ του τα έχει βάλει στο β’ ημίχρονο.

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από τον Ατρόμητο κι έκανε ένα βήμα πίσω ως προς την πρώτη πεντάδα.

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα για τον Λάζλο Μπόλονι στον «πράσινο» πάγκο με τους «πράσινους» να ξέρουν ότι μια νέα ήττα θα τους αφήσει αρκετά πίσω από το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Στα αγωνιστικά, εκτός έμεινε ξανά ο Μπουζούκης, αλλά και οι τραυματίες Βέλεθ, Χατζηθεοδωρίδης.

Τελευταία νίκη του Παναθηναϊκού στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ήταν το Μάρτιο του 2014 με το επιβλητικό 3-0.

Στα άλλα ματς της ημέρας, η Λαμία φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης. Οι γηπεδούχοι είναι ουραγοί στην βαθμολογία και ψάχνουν απεγνωσμένα την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Εκτός οι τραυματίες Βύντρα, Χατζηστραβός, αλλά και οι Βιγιάλμπα, Τζανετόπουλος, Προβυδάκης, Μπιανκόνι. Ο Αστέρας ταξίδεψε στην Λαμία για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα μετά την ήττα από τον Άρη.

Οι Αρκάδες -όπως και η Λαμία – δεν αγωνίστηκαν την προηγούμενη αγωνιστική λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στις αντίπαλες ομάδες και δεν υπολογίζουν στις υπηρεσίες του Λουίς Φερνάντεθ.

Τέλος, στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Απόλλωνα. Η ψυχολογία τους γηπεδούχους έφτιαξε μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού οι οποίοι ρέφαραν την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Μοναδική απουσία για το συγκρότημα του Νταμίρ Κάναντι αυτή του Μουνίθ. Στην αντίπερα όχθη, ο Απόλλωνας βρίσκεται στην προτελευταία θέση και χρειάζεται βαθμούς για να πάρει ανάσα στον βαθμολογικό πίνακα. Τραυματίας ο Τσιλούλης, μέσα για πρώτη φορά ο Κιτόκο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο (21/11)

15:00 Λαμία – Αστέρας Τρίπολης (NS2)
17:15 Ατρόμητος – Απόλλων Σμύρνης (NS1)
19:30 Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (19:30 NS2)

πηγή

Νέα τουρκική πρόκληση: Με Navtex ζητά την αποστρατικοποίηση έξι νησιών 

Διώρυγα Κορίνθου: Συνεργασία με Ελληνική Αρχή Γεωλογικών & Μεταλλευτικών Ερευνών

Επιμελητήριο Κορινθίας: Θέλετε να αναπτύξετε το PhysicalActivity και το MobileActivity στην επιχείρηση σας; 

Δείτε ποια θέματα συζήτησαν ο Γιώργος Γκιώνης με τον Υφυπουργό Τουρισμού 

Κορινθία: Σε οικοτροφείο τα 21 από τα 31 κρούσματα σήμερα

- Advertisement -

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Λίγο καθυστερημένο το άρθρο αυτο αλλά τελος πάντων !ειναι ποιο επίκαιρα θέματα από ένα ντέρμπι Ολυμπιακού -Παναθηναϊκού !!άλλες εποχές άλλες συνθήκες τώρα με τους ιοιυς και το μπλογκ κρίνει διαφορετικά !!Λογικα ο Ολυμπιακός είναι σε καλύτερη κατάσταση και οι ελλείψεις δεν θα τον επηρεάσουν τόσο οσο στο ματς που ερχετε με τη Σιτυ !!Αυτο μας στεναχωρεί !την Τετάρτη παίζουμε ματς την μισή ευρωπαϊκή μας πορεία και όπως γίνετε συνηθως η γκαντεμιά χτύπησε ακόμα μια φορά την πόρτα του θρύλου !οσο για τον Βαζελο για ακόμα μια φορά θα γλιτώσει καμία πεντάρα που θα ήταν ένα λογικο αποτέλεσμα με την διαφορά που υπάρχει στο υλικό των ομάδων !Παλι καλά που δεν θα παίξει ο Μπουζουκης γιατί θα χάναμε και από πάνω !!1-0 θα έρθει !

  2. Σήμερα παίζουν αλλά αν είχατε βάλει πριν κανα 2 μέρες θα κάναμε ισως καμία συζήτηση με καμένα σχολιαστη εδώ μέσα αν το επιθυμούσε !!Οπως είπα άλλες εποχές το «ντέρμπι «άρχιζε από Δευτερα ! Με χιλια ζόρια παντως να βάζετε αθλητικά άρθρα βρε Χαρά !!Αυτος ο κορονοιος φταίει και εδώ !!Καληνυχτα καλή αναμετάδοση και όσοι το παρακολουθήσουν να μάθουν μπαλιτσα !Εγω δυστυχως λόγο εργασίας δεν θα το δω το ματς ζωντανό !!

  3. Και ο “χαβαλες” χρειαζεται, αγαπητη μου Χαρα σε αυτην τη ζωη και ο χαβαλες! Ειδικα μαλιστα ετσι οπως την εχουμε, αλλα και οπως μας την εχουνε καταντησει ετουτη την… υπεροχη ζωουλα μας, καποιοι! Την καλησπερα μου, Τακης

    • Χρειάζεται,για την ακρίβεια επιβάλλεται ! Αρκεί να μην απασχολείς όσους εργάζονται. Το ίδιο ισχύει και για σας κύριε Τάκη !

  4. Κύριε Τάκη, τώρα το πήρατε το μήνυμα? Η κυρία Χαρά σας έγραψε: “ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙΣ, όσους εργάζονται”. Ή θα μας πείτε και πάλι ότι δεν τον έγραψε η κυρία Χαρά? Ή θα μας μας πείτε ότι υπονοεί πως όταν δεν εργάζεται, τότε μπορείτε απλέτως να την απασχολείτε? Λίγο σύνεση και λεπτότητα δεν βλάπτει. Και αυτό το λέω σε εσάς επειδή ακούγεστε σοβαρός άνθρωπος. Καλά, για τον άλλον δεν λέμε τίποτα. Όλο το Λουτράκι ξέρει για το χάλι του. Συμφωνεί λέει με τους νέους περιορισμούς, αλλά ακόμη και τώρα παραπονέθηκε για την έλλειψη αθλητικών αναρτήσεων. Λες και είναι αθλητικό blog εδώ. Ο άνθρωπος έχει μνήμη εκπληκτικά μικράς διαρκείας. Του τα είπε πολλές φορές η κυρία Χαρά, αλλά αυτός τον χαβά του, λες και έχει βουλωμένα τα αυτιά του με ζυμαρένιες ωτοασπίδες. Καλά, αυτός είναι ανύπαρκτος, αλλά εσείς δεν επιτρέπεται.

  5. 22:01 Αγαπητε μου κυριε, την προηγουμενη φορα μπορω να ξερω με πασα σιγουρια οτι ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΕ “ΠΕΙ” η κυρια Χαρα! Οχι οτι εχει και τοση σημασια, αυτο… Σας ευχαριστω παντως για αυτα μου απευθυνατε και θα τα λαβω πολυ σοβαρα υποψη… Με ιδιαιτερη εκτιμιση, Τακης

  6. Ανθρωποι ειμαστε και σφαλματα κανουμε! Σε καθε περιπτωση, το κρισιμο ειναι να αποφευγεται παση θυσια αυτο το “δις εξαμαρτειν ουκ ανδρος σοφου”… Τακης

  7. Ο Τάκης μπορεί να κάνει παιχνίδι πάντως και γιατί είναι νέος, αλλά γιατί έχει την οικονομική άνεση να βγάλει για διασκέδαση κάποια γυναίκα. Αν ήταν να την κεράσει μια μπύρα στην παμπ και να έτρεμε μη του ζητούσε και δεύτερη διότι θα έβγαινε εντελώς από τον οικονομικό προϋπολογισμό της χρονιάς και μετά θα παρακαλούσε το αφεντικό για ένα μισθό μπροστά και υπερωρίες για να ισορροπήσει τη ζημιά της εξόδου, ασ’τα να πάνε.

  8. Όπως είπα το ματς δεν το είδα για να έχω άποψη !Τα λίγα στιγμιότυπα που είδα πριν λίγο δεν μου έδωσαν πολλή καλή εικόνα για το τι παίξανε οι 2 μεγάλες ομάδες !!το σκορ το έπιασα παντως !Δυστυχως ο Παναθηναϊκός θέλει πολλή δουλειά ακόμα !Χτες και με φανερές αδυναμίες του Ολυμπιακού και πάλι λίγος !!Δυστυχως ουτε η βαριά φανέλα του ΠΑΟ μπορούσε να βοηθήσει !Αλλες εποχές τέτοιοι παίχτες δεν θα πέρναγαν ουτε έξω από την Παιανία για όσους ξέρουν λίγο μπαλιτσα !!τα υπόλοιπα δεν τα σχολιάζω γιατί δυστυχως εκτός από πολλά αλλά δεν έχετε το χιούμορ και χαρά στην ζωή σας και αυτο φαινετε στα σχόλια σας !!Την Καλημερα μου σε όλους και λιγότερη γκρίνια και περισοτεροι αισιοδοξια

    • Αλλες χρονιες οι περισσοτεροι που ειναι στον Ολυμπιακο ,θα ταν για να ξεσκονιζουν τα τροπαια στο μουσειο..Μισθοφοροι ολοι που δεν ξερουν τι σημαινει ντερμπι.Παλια εβλεπες εναν ολυμπιακο να μπαινει παθιασμενος ,να ριχνει3αρε ,4αρες και στην Αεκ 6αρες επειδη ηξεραν τι σημαινουν αυτοι οι αγωνες για τον κοσμο.Τωρα κρατανε δυναμεις και νοιαζονται να πουλησουν μοστρα στο Champions League για να τα κονομησει ο χοντρος και να φυγουν και αυτοι στο εξωτερικο..

  9. Θα συμφωνήσω σε γενικές γραμμές με τον φίλο τον Max!! Θα διαφωνήσω για το ξεσκόνισμα! Μας έχει φάει εκτός από όλα το ροτεισον!! Από τότε που μπήκε αυτό το κόλπο των προπονητών κυρίως να κρατούν τους καλούς για να τους ξεκουραζουν για το επόμενο αγώνα. Το κάνουν όλοι από την Μανζεστερ μέχρι και ο Παοκ 😄Γιατί λέω για το ροτεισον σε αυτό που έγραψες εσύ θα μου πεις. Ποιότητα υπάρχει και πάρα πολύ φίλε Μαχ στους παίχτες που αγωνίζονται την τελευταία 10ετια. Έχουν λιγοστεψει οι Έλληνες παίχτες που έριχναν 4και 6 γκολ στα ντέρμπι! Χθες το ματς ήταν ειδικον συνθηκών ένα αναγκαστικό ροτεισον αν θες. Καλημέρα Μαχ επαγγελματική νίκη και προχωράμε

  10. 13:03 Πραγματι, μας αρεσει και θαυμαζουμε εδω μεσα μια γοητευτικη και ομορφη γυναικα και εσυ αμεσως: “Ασοβαρος” και “πεφτουλας” ο αλλος! Πολυ ευκολος εισαι φιλε μου στους χαρακτηρισμους… Τακης

  11. Τί εύκολος είναι στους χαρακτηρισμούς ρε συ Τάκη? Έχει μάτια και διαβάζει ο άνθρωπος. Σου είπε ξεκάθαρα η Χαρά να μην την απασχολείς ενώ εργάζεται, αλλά εσύ μάλλον δανείστηκες από κάποιον ζυμάρι με μαγιά και βουλώνεις με αυτό τα αυτιά σου.

  12. Έχει βάλει τον αυτόματο πιλότο ο Τσετσένος και το πάει το καράβι !!Παλι στα χασομέρια κατατρόπωσαν τον Πας !!και μην ακουω βλακείες ότι εμεινε με δέκα ο Πας για να είναι ποιο εύκολα τα πράγματα !!θα πω επαγελματικη νίκη και στο προγραμα !!Ρε εσεις άμπαλοι μου ήρθε μια ιδέα για τον Ολυμπιακό που έχει πρόβλημα να μείνει χωρίς Σέντερ φορ !!Να βάλει ο Μαρτινς τον Σισέ Σέντερ φορ !Θα τους πάρει τα σώβρακα !Μαυρο σκυλί στην κυριολεξία !Τρεχει και θα τους πέρνει την μπαλα και στο πλεκτό !πισω θα βάλει τον Μπα !!Πλακα πλάκα δεν είναι και άσχημη η ιδέα αν το σκεφτείς λίγο !!Ετσι και αλλιώς από το τίποτα καλύτερος θα είναι !!Για να δούμε !!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog