Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Εισαγγελική παρέμβαση για το κορονο-πάρτι γενεθλίων του Δημήτρη Βερβεσού

- Advertisement -

Τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για το πάρτι γενεθλίων του προέδρου του ΔΣΑ, Δημήτρη Βερβεσού, παρήγγειλε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας.

Σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, οργανώθηκε συνάθροιση περίπου 10 ατόμων στο γραφείο του κ. Βερβεσού, όπου εκτός ίσως από τον ίδιο, κανείς άλλος δεν φορούσε μάσκα.

Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας έδωσε εντολή για τη διενέργεια έρευνας στο πλαίσιο της οποίας θα διερευνηθεί εάν έχουν παραβιαστεί τα μέτρα κατά του κορονοϊού (άρθρο 285 του Ποινικού Κώδικα).

“Σεισμός, σεισμός, συνωστισμός” – Προκλητικά βίντεο από το κορονο-πάρτι του προέδρου του ΔΣΑ, Δημήτρη Βερβεσού
Σάλος έχει προκληθεί από το πάρτι γενεθλίων που έγινε στο γραφείο του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρη Βερβεσού, το βράδυ της Παρασκευής.

Ο κ. Βερβεσός είχε τα γενέθλιά του και αρκετοί συνεργάτες του οργάνωσαν μια συνάθροιση, με περίπου 10 άτομα, για να γιορτάσουν. Στα βίντεο και τις εικόνες που κυκλοφόρησαν φαίνονται οι παρευρισκόμενοι να μη φορούν μάσκες (εκτός από τον ίδιο τον πρόεδρο του ΔΣΑ) και μάλιστα να φωνάζουν και συνθήματα όπως “Σεισμός, σεισμός, συνωστισμός”.

 

&nb

sp;

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog