Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Θρήνος για το Παγκόσμιο ποδόσφαιρο: “Έφυγε από τη ζωή ο Ντιέγκο Μαραντόνα”

- Advertisement -

Παγκόσμιος θρήνος στον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο, καθώς ο άνθρωπος που αποκάλεσαν “Θεός του ποδοσφαίρου”, ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή στα 60 του χρόνια.

Όπως αναφέρει η διαδικτυακή έκδοση της Clarin ο Μαραντίνα αντιμετώπισε σήμερα ένα πολύ σοβαρό καρδιοαναπνευστικό πρόβλημα και παρότι ασθενοφόρα έσπευσαν στο σπίτι του για να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο, η καρδιά του δεν άντεξε.

Θυμίζουμε ότι ο θρύλος του ποδοσφαίρου υποβλήθηκε πρόσφατα σε εγχείρηση στον εγκέφαλο, ωστόσο τις τελευταίες ημέρες η κατάστασή του έδειχνε να σταθεροποιείτε.

Καινούργιο αυτοκίνητο για τις ανάγκες του Δήμου παρέλαβε ο Δήμαρχος Γ. Γκιώνης 

Κατέληξε ο πρώτος άνδρας με κορονοϊό που νοσηλεύτηκε στη ΜΕΘ Κορίνθου

Ολυμπιακός-Μάντσεστερ Σίτι: Λαβωμένος σε μια δύσκολη αποστολή (video) 

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Adios Diego. Καλό ταξίδι Ντιέγκο 😢παιχταράς με όλη την σημασία της λέξης! Παίχτης “αλήτης” όπως είναι το πραγματικό ποδόσφαιρο και οι ποδοσφαιριστές. Παίχτης που ούτε συστήματα ούτε προπονητές ούτε πλάνα και τέτοια αδελφηστικα ακολούθησε ποτέ. Έμπαινε μέσα έπαιζε την μπάλα του τους έκανε όλους μάγκες και ομάδες και Αργεντινες τους “εβαζε”και χέρι και μετά τράβαγε τις τζούρες του. Μετά τον Μαραντονα ο Θεός το πέταξε το καλούπι για να είναι ο μοναδικός.

  2. Ευτυχώς που είχαμε την τύχη να τον δούμε να παίζει ζωντανά. Θα μας λείψει. Ανυπέρβλητος μπαλαδόρος, τεράστιο και μοναδικό ταλέντο. Ο άνθρωπος χόρευε με την μπάλα στα πόδια του, ζύμωνε τους αντιπάλους στο γήπεδο και τους έκανε λαγάνες. Κανείς δεν του ξέφευγε.

    • Αντρικο είμαστε τυχεροί που είδαμε αυτόν τον παικταρά,μια ομάδα μόνος του για εμάς τους 50plus Πελέ και Μαραντόνα είναι ότι καλύτερο έχουμε θαυμάσει,συν τους Κρόιφ κλπΒαγγελογαυρος

  3. Από την ημέρα που του έκαναν δώρο την κοκκινη φανέλα με το όνομά του, τίποτα δεν του πήγανε καλά. Τον γκαντέμιασε ο ολυμπιακός αυτόν τον παιχταρά

  4. Jole 7 κάνε μας ένα σχόλιο για το 2920 και 2021 σχόλιά γιατί δεν πέρασαν τα δικά μου!! Ίσως τους απαντήσεις και στο περάσουν. Έπιασα το over στο Αεκ -Ζορικια 😂😂😂αν πιάσω και το over το Παοκ θα τα κονομισω χοντρά 😎καλημέρα Αδερφέ Jole 7

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog