Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Λαϊκή Συσπείρωση: “Ο κορωνοϊός χτύπησε και στην Περιφέρεια Πελοποννήσου”

- Advertisement -

Τώρα μέτρα προστασίας των εργαζομένων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου από τον κορωνοϊό!

Ο κορωνοϊός χτύπησε και στην Περιφέρεια Πελοποννήσου! Κρούσματα εντοπίστηκαν σε εργαζόμενους στο κεντρικό κτίριο της Περιφέρειας και στο κτίριο του ΟΤΕ που στεγάζεται η αντιπεριφέρεια Αρκαδίας και υπηρεσίες της Περιφέρειας.

Έχει ευθύνη η Περιφερειακή Αρχή, γιατί δεν παίρνονται και δεν ελέγχονται τα μέτρα προστασίας όχι μόνο γενικά για όλο τον πληθυσμό αλλά ούτε και στα κτίρια και στις υπηρεσίες της Περιφέρειας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το γεγονός ότι, ενώ υποτίθεται γίνονται συνεδριάσεις των συλλογικών οργάνων με τηλεδιάσκεψη για προστασία από τον κορωνοϊό, παρ όλα αυτά μαζεύονται 15 έως 20 σε μικρό χώρο όταν συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο! Τρεις από την περιφερειακή αρχή, τέσσερις από την παράταξη Τατούλη, γραμματεία, άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες, τεχνικοί της περιφέρειας των ΜΜΕ κλπ. Και ας λένε οι οδηγίες και οι εγκύκλιοι το πολύ μέχρι επτά!

Δεν τηρούν οι ίδιοι τα μέτρα και κουνάνε το δάχτυλο στους εργαζόμενους και στο λαό, όπως κάνει και η κυβέρνηση, με την περίφημη ατομική ευθύνη! Δέκα μέρες πριν, από κοινού οι παρατάξεις Νίκα και Τατούλη πήραν την απόφαση στήριξης της κυβέρνησης για την κατάπτυστη απόφαση απαγόρευσης των συναθροίσεων «άνω των 3 ατόμων καθ΄ άπασαν την επικράτεια!»

Τώρα πριν είναι πολύ αργά να πάρουν μέτρα για το σύνολο του πληθυσμού και για τις υπηρεσίες της Περιφέρειας.

Να κλείσουν για κάποιες μέρες τα κτίρια που εντοπίστηκαν κρούσματα και να μπουν οι εργαζόμενοι σε καραντίνα, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες ιχνηλατήσεις. Να γίνουν μαζικά τεστ, απολυμάνσεις των χώρων κλπ, ώστε να αποκλειστεί ο κίνδυνος μεγαλύτερης μετάδοσης.

Να εφαρμοστούν αυστηρά τα μέτρα αποφυγής συγχρωτισμού στα γραφεία με χρήση εξ αποστάσεως παροχής εργασίας (τηλεργασία), ειδικές άδειες κλπ ώστε να μειωθούν οι εργαζόμενοι που δουλεύουν με φυσική παρουσία.

 

Κατέληξε ο πρώτος άνδρας με κορονοϊό που νοσηλεύτηκε στη ΜΕΘ Κορίνθου

Ποιοι δικαιούνται μείωση ενοικίου για τους μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο

Πελοπόννησος: Μεγάλο ενδιαφέρον για ένταξη στους εθελοντές πυροσβέστες

Στις ράγες και πάλι το τρένο για Πελοπόννησο

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog