Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Λουτράκι: «Παραμύθια» ή «παραμυθάδες»;;

- Advertisement -

Λίγο γέλιο στη ζωή μας, φυσικά δε βλάπτει ! Ούτε και να χρησιμοποιείς αλληγορικές σημασίες για να εννοήσεις κάτι άλλο!

Στη συγκεκριμένη περίπτωση θα ασχοληθούμε με τους δημοτικούς συμβούλους των Αγίων Θεοδώρων.

Ο Παναγιώτης Πέτρου, προφανώς για να στηλιτεύσει το έργο της δημοτικής αρχής στην πόλη των Αγίων Θεοδώρων, έγραψε στον τοίχο του στο facebook, ένα παραμύθι:

Μια φορά και έναν καιρό σε ένα χωριό (γαλατικό?),ο Πάρεδρος του, αποφάσισε να κάνει κάποια έργα. Να σημειωθεί ότι το χωριό αυτό είχε πλημμυρίσει 2 φορές μέσα σε λίγα χρόνια, οπότε ο Πάρεδρος σκέφτηκε ότι κάτι πρέπει να κανει για αυτό, για να μην εμφανιστεί το ίδιο πρόβλημα ξανά.

Έτσι αποφάσισε να κάνει πεζοδρόμια με κρασπεδα, γιατί έτσι θα γινόταν κ η διοχέτευση του νερού από τις βροχές, όπως είπε στους συγχωριανους του.Τα πρώτα έργα ξεκίνησαν με μελέτες που φτιάχτηκαν σε γνωστό καφενείο του χωριού, μετά από μεγάλη διαβούλευση.

Έτσι λοιπόν ξεκίνησαν τα έργα, στην αρχή με κόκκινες πέτρες που βρήκαν σε ένα κοντινό νταμάρι. Μετά όμως τελείωσαν οι κόκκινες πέτρες κ συνέχισαν με κίτρινες πέτρες που βρήκαν σε ένα άλλο νταμάρι της περιοχής.

Τελικά μετά από λίγο καιρό βρήκαν κ κόκκινες και κίτρινες πέτρες, οπότε αποφάσισαν να συνεχίσουν και με τα δυο χρώματα και να κάνουν και σχεδιακια. Τα χρώματα άλλωστε ταίριαζαν απόλυτα κ με ένα παλιό ιστορικό κτίριο της περιοχής.

Κάτι πράσινο που υπήρχε στην περιοχή, εξαφανίστηκε με συνοπτικές διαδικασίες, γιατί χαλούσε την αισθητική κ έβγαζε και κάτι ουσίες, την άνοιξη, που δημιουργούσε αλλεργία στους κατοίκους του χωριού.
Βέβαια τα κρασπεδα δεν έφτασαν για όλα, και δυο πεζοδρομοι έγιναν χωρίς κρασπεδα. Εκεί είπαν ότι δε χρειάζεται να κατευθυνθεί το νερό της βροχής, γιατί υπήρχαν μάντρες εκατέρωθεν.

Ετσι “ολοκληρωθηκαν’ τα έργα ( έλειπαν, βέβαια, κάτι φωτιστικά και κάτι πράσινα δεντράκια , αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες). Άλλοι πεζοδρομοι φτιάχτηκαν με χαμηλά κρασπεδα, άλλοι με πιο ψηλά κ άλλοι χωρίς.

Έτσι οι κάτοικοι του χωριού μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι, ότι δε θα ξαναπλημμυρισουν….
Υ.Γ. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι εντελώς συμπτωματική

Μετά από λίγο απάντησε μέσω facebook (γιατί η πολιτική πλέον παράγεται διά των μέσων κοινωνικής δικτύωσης), ο αντιδήμαρχος των Αγίων Θεοδώρων Σπύρος Ράτης, αναρτώντας μια χιουμοριστική φωτογραφία, όπου απεικονίζονται ως Γαλάτες, ο ίδιος και ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Αρης Κωνσταντής.

** Το LB αντιμετωπίζει τα ως άνω φυσικά με χιούμορ

Τραγωδία στην Κατερίνη: Η συγκλονιστική ιστορία του ζευγαριού που έφυγαν από τη ζωή με διαφορά ενός χρόνου ο ένας από τον άλλο

Ο Χρίστος Δήμας στο Συμβούλιο Υπουργών Έρευνας & Καινοτομίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Casino Λουτράκι: ‘Ερχεται η νέα πρόταση Comer

Λουτράκι: ‘Εκλεισε το δημοτικό ιατρείο στην Περαχώρα. Χωρίς γιατρό οι κάτοικοι

“Φρένο” στην άρση του lockdown βάζουν οι επιδημιολόγοι

 

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog