Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

To Λουτράκι φόρεσε τα καλά του και λάμπει (φωτο)

- Advertisement -

Διαφορετικά θα είναι φέτος τα Χριστούγεννα, αφού ο κορονοϊός σαρώνει, χιλιάδες τα κρούσματα καθημερινά, εκατοντάδες διασωληνωμένοι συμπολίτες μας στις ΜΕΘ, τριψήφιο νούμερο θανάτων, συνθέτουν ένα μαύρο σκηνικό, θλίψης και πόνου.

Οι επιδημιολόγοι επιμένουν για παράταση του lockdown, η Κυβέρνηση εξετάζει όλα τα εναλλακτικά σενάρια.

Ομως ακόμα και αν αρθούν τα περιοριστικά μέτρα, αυτά τα Χριστούγεννα δεν είναι ίδια! Ολοι έχουν το φόβο, όλοι έχουν μια θλίψη για τους νεκρούς, αγωνία για όσους δίνουν τη μάχη να κρατηθούν στη ζωή.

Μόνο θετική σκέψη και προσοχή χρειάζονται!  Σε αυτή την κατεύθυνση ο δήμος στόλισε με τα χριστουγεννιάτικα το Λουτράκι ! Φόρεσε τα καλά της η πόλη και λάμπει ! Ερημη αλλά λάμπει !

Ευχόμαστε αυτό το φως να φωτίζει τις ψυχές όλων σας και να σας χαρίζει αισιοδοξία και δύναμη !

Καλά Χριστούγεννα σε όλους !

 

 

 

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το βλέπουμε ότι είναι στολισμένο κάθε χρόνο τοΊδιο είναι δεν έχει αλλάξει το αναρτει στο fb ο αγαπημένοςΦίλος αντιδήμαρχος πολιτισμού ποιο πολιτισμο

  2. Μην μου ανχωνεσε πατριώτη. Αν κάποτε βγει κανένας άλλος, δήμαρχος θα το κάνει σαν Oxford Street σε στολισμό, αν ξέρεις τι είναι αυτό 😀Όλο γκρίνια ποτέ να πείτε ένα καλό λόγο.

  3. Θα ήταν εύκολο να μάθουμε πως έγινε η επιλογή για ψυχρό λευκό στα φωτάκια αντί για θερμό;Θυμάμαι παλιά χρησιμοποιούσαν θερμό λευκό.

  4. Ειναι δυνατον να μην στολισουμε αφου εχουμε να κανουμε και με τιμολογια τα χρηματα δυστυχως ειναι και οχι ο στολισμος δεν μου λετε κυριοι που ειναι η κοινωνικη πολιτικη δεν μπορειται να δωσετε στην φτωχη κοινωνια αυτα που πρεπει και οχι τα φαγοποτια,,,ελεος,,,,

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog