Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Λουτράκι: «Έφυγε» ο Αργύρης Κόντης (Κολικόντης)

- Advertisement -

Εφυγε από τη ζωή ο Λουτρακιώτης Αργύρης Κόντης (Κολικόντης). Ο Αργύρης διατηρούσε την ταβέρνα ¨Λειβαδάκι” έναντι του δημοτικού σταδίου Λουτρακίου.

Καλός επιχειρηματίας, οικογενειάρχης, δραστήριος, καλόψυχος, ο Αργύρης Κόντης για πολλές δεκαετίες ήταν «η ψυχή» στο χορό της Τράτας, στο Λουτράκι.

Ηταν αδερφός του πρώην αντιδημάρχου Κων/νου Κόντη.

Το loutrakiblog.gr εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του..

Καλό ταξίδι Αργύρη…

 

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τι να πω τώρα για τον Αργύρη 😢μια αυλή μας χώριζε. Σαν δεύτερο πατέρα μου τον είχα. Το θυμαμε σαν τώρα όταν ερχόταν με το τρακτέρ έξω από το πατρικό μου να με πάρει να με πάει στον παππού μου τον Γιώργο στο περιβόλι κάτω από την διασταύρωση της σχολής Μηχανικού. Καμάρι εγώ πάνω στο τρακτέρ. Άνθρωπος παραδοσιακός τιμουσε τα έθιμα συνέχεια από τον Μπάρμπα Παναγιώτη τον πατέρα του. Μαζί με την συχωρεμενη την Φροσω την γυναίκα του δούλεψαν σκληρά έφτιαξαν για τα παιδιά τους το μαγαζί αλλά και πάλι ο Θεός τους πήρε τον μικρό τον Παναγιώτη. Από τότε και η Φροσω και ο Αργύρης δεν το ξεπέρασαν. Τα συλλυπητήρια μου στην Σοφία που είναι μια αξία γυναίκα με τα προσόντα της Φροσω ς και του Αργύρη. Καλό Ταξίδι Αργύρη να μου φιλήσεις τους Πσπουδες και τις γιαγιάδες μου εκεί ψηλά 😢

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog