Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Μ. Πρωτοπαππά: Να μην κλείσουν τα ιατρεία της Περαχώρας και των Αγίων Θεοδώρων

- Advertisement -

Με δελτίο τύπου, η επικεφαλής της παράταξης “Δύναμη Δημιουργίας” Μαρία Πρωτοπαππά, ζητάει την άμεση αντίδραση του Δήμου για το κλείσιμο των ιατρείων στους Αγίους Θεοδώρους και την Περαχώρα. Αναλυτικά αναφέρει:

Κύριε Δήμαρχε,

ανακοινώθηκε από το περιφερειακό ιατρείο των Αγίων Θεοδώρων ότι θα είναι κλειστό λόγω έλλειψης γιατρού για δέκα μέρες για το μήνα Δεκέμβριο.

Επίσης το ιατρείο της Περαχώρας ΚΛΕΙΝΕΙ και αυτό για τους Περαχωρίτες.

Σε μια περίοδο που η παρουσία του ιατρού καθίσταται αναγκαία για τον κάθε πολίτη σε κάθε δημοτική ενότητα ,σε μια περίοδο που η πανδημία του κορονοιού σαρώνει τα πάντα είναι αδιανόητο να κλείνουν περιφερειακά ιατρεία.

Προς τούτο κρίνεται αναγκαίο να συγκλιθεί Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο διά περιφοράς προκειμένου να καταγγείλουμε το γεγονός αυτό με ψήφισμα διαμαρτυρίας και με όποιες άλλες ενέργειες κρίνονται απαραίτητες(ενημέρωση βουλευτών-ενημέρωση περιφέρειας )ώστε να παραμείνουν ανοιχτά τα ιατρεία.

Η παράταξή μας είναι έτοιμη να αγωνιστεί προς πάσα κατεύθυνση και θα συνδράμει σε οποιαδήποτε ενέργεια επιβάλλεται.Πρέπει να δράσουμε άμεσα!!

ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ/ΜΕ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ
Η ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ
ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ

 

Νοσοκομείο Κορίνθου: Χρειάστηκαν τρία ασθενοφόρα για να μεταφερθεί ασθενής με covid-19 από το Βόλο!

Λουτράκι: Εργασίες στο parking του Κολυμβητηρίου με τη συνδρομή του 747 Τάγματος Μηχανικού

40 (!) αστυνομικοί παραμένουν στην Κορινθία για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας

Κορονοϊός: Τρία κρούσματα στην Κορινθία σήμερα. Που εντοπίζονται τα υπόλοιπα

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μετά το ιατρείο σταμάτησε και τα λεωφορεία τι άλλο θέλει ο αγαπητός δήμαρχος. Μήπως πρέπει να του φιλησουμε και το χέρι σαν τον Τούρκο;

  2. Τα ιατρεία δεν μπορούν να λειτουργήσουν χωρίς ιατρούς. Η έλλειψη των τελευταίων δεν αναπληρώνεται εύκολα.Τα ιατρεία και οι ιατροί δεν ανήκουν σε στην Δημοτική αρχή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog