Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Με χειροπέδες και μάσκα στον εισαγγελέα ο Νότης Σφακιανάκης (φωτο-video)

- Advertisement -

Με χειροπέδες στα χέρια οδηγήθηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί της Δευτέρας στον εισαγγελέα ο Νότης Σφακιανάκης, μετά τη σύλληψή του για κατοχή όπλου και κοκαΐνης.

Ο γνωστός τραγουδιστής συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής στη συμβολή της Λεωφόρου Βουλιαγμένης με την οδό Ιασωνίδου, στο Ελληνικό, κατά τη διάρκεια ελέγχου στο υπερπολυτελές αυτοκίνητο που επέβαινε.

Ο Νότης Σφακιανάκης είχε στην κατοχή του παράνομα ένα 9άρι πιστόλι, ένα tazer και δύο γραμμάρια κοκαΐνη.

 

«Έχω όπλο γιατί κινδυνεύω»

«Έχω το όπλο μαζί μου γιατί κινδυνεύω. Τα χαρτιά της άδειας είχαν λήξει και δεν είχαν ανανεωθεί». Με αυτά τα λόγια ο Νότης Σφακιανάκης δικαιολόγησε το περιεχόμενο της τσάντας που είχε στη θέση του συνοδηγού του θηριώδους εκρού Land Rover, που χθές το βράδυ έπεσε σε μπλόκο των αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ στη λεωφόρο Βουλιαγμενης οι οποίοι διενεργούσαν ελέγχους για Covid-19 και εγκληματικότητα.

Η σύλληψη, έγινε λίγο μετά της 20:00 στο ύψος γνωστού σούπερ μάρκετ της λεωφόρου Βουλιαγμένης στη συμβολή με την Ιασωνίδου. Ο Νότης Σφακιανάκης μετά τον εντοπισμό των ναρκωτικών και των όπλων ήταν απολύτως συνεργάσιμος, δεν προέβαλε καμία αντίσταση ενώ οι αστυνομικοί ακολουθώντας το γράμμα του νόμου τον οδήγησαν με χειροπέδες στο τμήμα της Αργυρούπολης. Αξίζει να τονισθεί οτι πήγαινε στο σπίτι του στη Βάρκιζα έχοντας στείλει sms και για τον λόγο αυτό δεν επεβλήθη πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση, ενώ για την κοκαϊνη δεν φέρεται να έδωσε επαρκείς εξηγήσεις.

«Είναι αυτο που ξέρετε…» είπε στους αστυνομικούς για την κόκα

Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν 8 το βράδυ της Κυριακής. Το θηριώδες εκρού Land Rover στο οποίο επέβαινε ο Νοτης Σφακιανάκης ήταν σταματημένο λίγα μέτρα μακριά απο γνωστό σουπερ μάρκετ στη συμβολή της Βουλιαγμένης με την Ιασωνίδου. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που έκαναν ελέγχους για κορωνοϊο και εγκληματικότητα, τον πλησιάζουν και του ζητούν να κατέβει απο το όχημα. Δεν προβάλλει καμία αντίσταση και όταν του ζητούν να τους πει αν έχει στείλει sms για μετακίνηση ή αν εχει χαρτιά τους τα δειχνει. Στην ερώτηση αν έχει κάτι παράνομο πάνω του απαντά αρνητικά όμως το έμπειρο μάτι ενός αστυνομικού καρφώνεται σε μια τσάντα που είχε στη θέση του συνοδηγού. Οι αστυνομικοί την ανοιγουν και τότε έκπληκτοι διαπιστώνουν οτι είχε μέσα είχε ένα 9αρι πιστόλι μαρκας Beretta, ένα taser και μια συσκευασία (μικρο μπουκαλάκι σαν αυτά που πωλούνται στα σούπερ μάρκετ και περιέχουν σκόνη βανίλιας) που περιείχε λευκή σκόνη. Στην ερώτηση που του εκαναν τι ήταν αυτο, χωρίς να έχει διάθεση να κρυφτεί τους είπε: « Είναι αυτό που ξέρετε…».

Μάλιστα τους είπε, «κάντε τη δουλειά σας γιατί την κάνετε καλά».

Αμέσως οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες και τον μετέφεραν στο Α.Τ Αργυρούπολης και από εκεί στο Τμήμα Ασφαλείας Βουλιαγμένης, όπου και διανυκτέρευσε καθώς δεν υπήρχε διαθέσιμος χώρος κράτησης στην Αργυρούπολη. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών, παράνομη κατοχή όπλου και σήμερα οδηγείται στον εισαγγελέα. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο γνωστός τραγουδιστής ήταν απόλυτα συνεργάσιμος με τους αστυνομικούς. Αυτο που είπε για το 9αρι όπλο που κατείχε παράνομα ήταν οτι δεν είχαν ανανεωθεί τα χαρτιά, είπε οτι το κουβαλούσε γιατι κινδυνεύει, ενω για τα περίπου 2 γραμμάρια κοκαΐνης δεν ήταν ξεκάθαρος.

 

 

Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την υπεράσπιση του Νότη Σφακιανάκη

Το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια ανέλαβε την υπεράσπιση του Νότη Σφακιανάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου:

«Το δικηγορικό μας γραφείο ανέλαβε την υπεράσπιση του κορυφαίου Έλληνα τραγουδιστού Νότη Σφακιανάκη.

Όπως δημοσιοποιήθηκε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ο κ. Σφακιανάκης κατηγορείται για παράνομη κατοχή όπλου και για την κατοχή μιας μικροποσότητας ναρκωτικών.

Η κατηγορία της οπλοκατοχής του απεδόθη για τυπικούς λόγους, γιατί είχε λήξει η άδεια νομίμου κατοχής ενός μικρού όπλου διαμετρήματος 9 χιλιοστών, η οποία δεν είχε ανανεωθεί λόγω του κορωνοϊού. Το συγκεκριμένο όπλο κατείχε επί δεκαετίες για την προσωπική του ασφάλεια λόγω της ιδιομορφίας του επαγγέλματός του και των ωρών που εργάζεται και των χρημάτων που μεταφέρει, αφού πολλοί συνάδελφοί του έχουν πέσει θύματα ληστειών και επικίνδυνων υποθέσεων.

Όσον αφορά τη μικροποσότητα ναρκωτικών, η οποία βρέθηκε στο αυτοκίνητό του, ο κ. Σφακιανάκης δήλωσε ότι δεν ήταν δική του, δίδοντας πλήρεις εξηγήσεις γι’ αυτήν.

Ο κ. Σφακιανάκης θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα με την αυτόφωρη διαδικασία, αλλά συνοδευόμενος από δικηγόρο συνεργάτη του γραφείου μας θα ζητηθεί αναβολή εκδικάσεως της υποθέσεώς του και ορισμός ρητής δικασίμου, διότι ο επικεφαλής του γραφείου μας Αλέξιος Κούγιας παρίσταται σήμερα ως συνήγορος υπεράσπισης επιχειρηματία της Καβάλας στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Κομοτηνής και είναι αδύνατον να παραστεί στο Δικαστήριο που θα εκδικαστεί η υπόθεση του κ. Σφακιανάκη».

 

Ο L.T.O στη διαπαραταξιακή επιτροπή Τουρισμού της Πελοποννήσου

Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιου του Δήμου Άργους-Μυκηνών

Περιφ.Συμβούλιο: Eπερώτηση κατέθεσε η Κων/να Νικολάκου για τα προγράμματα κατάρτισης

Χρίστος Δήμας : «Το πρώτο ελληνικό rapid test είναι γεγονός.»

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Eγώ πάντως θα του τραγουδούσα του Νότη του μάγκα: ο ολυμπιακόοοος πεθαίνει στον αέρα, πάλι του χρόνου κι άντε γειαααααα….!

  2. Βρε αμπαλε εγώ πάλι με κοντομάνικα θα παίξω και φέτος !Ακου Αντε γεια ο καναπεδάκι ας 🏆46

  3. Σου μίλησα εσένα ρε μπαρμπαλιά? Εσύ δεν είχες πει πως δεν θα γράφεις για να απαντάς σε άλλους? Απευθύνθηκα σε σένα? Εγώ για τον Νότη μίλησα και δεν ασχολούμαι με σένα. Γι’αυτό κάτσε κάτω, βουλωσ’το και μην ξανασχοληθείς μαζί μου ή ξαναπαντήσεις σε σχόλιό μου. Ασχολήσου με τα καρβέλια σου. Γκεγκε ρε μονήρη τιποτένιε? Ουστ, δίνε του, σπάσε, κάν’την με ελαφρά.

  4. Είπες για τον Ολυμπιακό και οταν λες για τον Ολυμπιακό θα τα ακούς !Τις μαγκιές εκεί που σε παίρνει !Δεν γράφω άλλο τίποτα γιατί θα το κόψει το μπλογκ !!εγώ δεν αποκαλώ και εκφράζομαι ετσι και τις σπόντες που λες τάχα ότι δεν λ το πας εκεί που θέλεις Δεν σου ζήτησα και ουτε γουστάρω με άτομα σαν και σένα να έχω πάρε δώσε !Και οι μαγκιά σου φαινετε που κρυβεσε πισω από το λαπτοπ μην δούμε ποιος εισε !!Ετσι να μιλάς εκεί που σε παίρνει !Καλα ρε Χαρά αφού το πέρασες αυτο το σχόλιο θα μου κόψεις όπως γίνετε πάντα το δικό μου για να μην ρίξουμε το επίπεδο !!Ρε εσυ αμπαλε το τόπι είναι να παίρναμε την ώρα μας και να διασκεδάζουμε όχι να μαλώνουμε Αλλλα σας τσούζει ο θρύλος και αυτά σαν κάνουν με ψυχολογικά !Να περάσει παρακαλω Χαρά

  5. Μου εξηγείς κάτι ρε συ? Επειδή με αποκάλεσες άμπαλο. Με ξέρεις, σε ξέρω? Ειδεμή πως ξέρεις ότι είμαι άμπαλος? Σε ρωτώ γιατί εσύ με χαρακτήρισες. Δεν σε χαρακτήρισα εγώ 55αρη φούρναρη που παριστάνεις τον εισαγγελέα. Να περάσει παρακαλώ να μάθουμε επιτέλους γιατί με χαρακτηρίζει χωρίς να με ξέρει αυτός.

  6. Αμπαλους σχολιαστές λέω όλους τους αντιολυμπιακους! Δεν το λέω μόνο για σένα.! Εσύ με ξέρεις που με αποκαλείς τιποτενιε και μαγκιές? Εγώ τουλάχιστον έχω συστηθεί και όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ότι μόνο αμπαλος δεν είμαι 😎Σου απάντησα όμορφα και ωραία νομίζω γιατί και να ήθελα να σου απαντήσω με το δικό σου ύφος θα έπεφτε ψαλίδι. Είπαμε ανώνυμα μπορείς να λες ότι θες εγώ όμως είμαι αναγκασμένος να μιλάω γενικά και αόριστα. Να περάσετε και την απάντηση μου στο φίλο που θεωρεί το αμπαλος χειρότερο χαρακτηρισμό από το τιποτενιος και τέτοια επίθετα, Μας λες αν θες τι δουλειά κάνεις να δούμε αν μπορείς εσύ να γίνεις εισαγγελέας και όχι ο φούρναρης ο Αντρέας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog