Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Γιώργος Γκιώνης: Kαταδικάζουμε κάθε περιστατικό βίας (ηχητικό)

- Advertisement -

Για το περιστατικό που σημειώθηκε σήμερα το πρωί κατά τη διάρκεια βελτιωτικών έργων στο πάρκο Μάτση Λουτρακίου, με νεαρό δημότη να επιτίθεται στον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου  κ. Κώστα Παντελέου , τοποθετήθηκε ο δήμαρχος κ. Γιώργος Γκιώνης!

O Δήμαρχος ανέφερε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος δημότης έχει δημιουργήσει πρόβλημα με τη συμπεριφορά του. Πριν λίγες μέρες συμπεριφέρθηκε άσχημα σε άλλο εργαζόμενο σε δημοτικό κατάστημα που εργάζεται και ο ίδιος ο νεαρός. (σσ ο νεαρός εργάζεται με 8μηνη σύμβαση στο δήμο)

Διαβάστε περισσότερα:

Σοκ στο Λουτράκι! Δημότης επιτέθηκε με σπαθί να σφάξει τον Αντιδήμαρχο Κώστα Παντελέου

 

Ο δημότης εμφανίστηκε στο πάρκο με απειλητικές διαθέσεις εναντίον του αντιδημάρχου.

Κινήθηκε προς το μέρος του να τον χτυπήσει. Εργάτες που βρίσκονταν εκεί, τον απώθησαν ενώ ένας φίλος του αντιδημάρχου τον έσπρωξε και τον πέταξε στο έδαφος.

Εκείνος, μόλις σηκώθηκε, έβγαλε ένα σπαθί (!!!) που είχε κρυμμένο στο πίσω μέρος του παντελονιού του και έτρεξε προς το μέρος του αντιδημάρχου να τον σφάξει (!!!!!).

Ολοι πάγωσαν ! Φώναζε στον αντιδήμαρχο “ξέρω που μένεις, θα έρθω να σε βρώ”, απειλώντας και την οικογένειά του….

Αφού όσοι βρίσκονταν στο σημείο τον ακινητοποίησαν και τον απώθησαν για δεύτερη φορά, προλαβαίνοντας το κακό, ο αντιδήμαρχος Κώστας Παντελέου, σοκαρισμένος, κάλεσε την αστυνομία.

Ο δημότης συνελήφθη και ο αντιδήμαρχος υπέβαλλε μήνυση. Με τη διαδικασία του αυτοφώρου, ο δράστης θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Κορίνθου αφού σχηματίσθηκε δικογραφία εις βάρος του.

 

Ακούστε τις δηλώσεις του Δημάρχου Γιώργου Γκιώνη:

 

 

Οι δηλώσεις του Αντιδημάρχου Κώστα Παντελέου:

 

 

 

Ντροπή! Κλειστό λόγω έλλειψης ιατρού το Περιφερειακό Ιατρείο των Αγίων Θεοδώρων (φωτο)

Νοσοκομείο Κορίνθου: Χρειάστηκαν τρία ασθενοφόρα για να μεταφερθεί ασθενής με covid-19 από το Βόλο!

Λουτράκι: Εργασίες στο parking του Κολυμβητηρίου με τη συνδρομή του 747 Τάγματος Μηχανικού

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μια χαρά τα είπε ο Δήμαρχος και έτσι είναι το λογικό. Διαφωνείς με κάτι δεν γινεσε σαμουράι να τους φας όλους. Για άλλο πάντως θέλω να γράψω. Χαρά κσι μπλογκ επιβάλετε να κάνετε κανάλι η ράδιο😜😜ωραία τα ηχητικά και τα βίντεο αλλά κάτι ποιο μεγάλο από μπλογκ το αξίζετε 😀😀Έχω σχολιάσει σε άλλο άρθρο για το συμβάν που είδαμε σήμερα! Ας αφήσουμε τους αντιδηματχοους τον Δήμαρχο να κάνουν την δουλειά που εσείς τους ψηφίσατε και όταν θα έρθει η επόμενη εκλογική διαδικασία τους ψηφίζετε η τους μαυριζετε. Απλά πράγματα. Από την επόμενη μέρα έχουν λυσσάξει η αντιπολίτευση από όπου και να προέρχεται να λέει τα δικά της. Γιατί αυτός ο διχασμός! Όποιος νομίζει ότι είναι Ι Κ σ καλύτερος να βάλει για δήμαρχος. Καλό μήνα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog