Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Γ.Ψυχογιός: Φταίει η «ατομική ευθύνη» που κλείνουν τα Ιατρεία Αγ. Θεοδώρων και Περαχώρας…

- Advertisement -

Είμαστε απέναντι στο κλείσιμο και την τραγική υπολειτουργία των ιατρείων Περαχώρας και Αγ. Θεοδώρων, όπως και άλλων περιφερειακών ιατρείων στο Νομό εν μέσω πανδημίας και θα χρησιμοποιήσουμε κάθε μέσο που διαθέτουμε για να αποκατασταθεί άμεσα η λειτουργία τους και να υπερασπιστούμε το δικαίωμα όλων των πολιτών στην Υγεία.

Στους Αγίους Θεοδώρους, το Πολυδύναμο Ιατρείο κλείνει για τουλάχιστον 10 μέρες λόγω έλλειψης γιατρού, η περιοχή και οι κάτοικοι δεν έχουν πάρει ούτε ένα Ευρώ για τις ζημιές του Γηρυόνη το 2019, το κατάστημα ΕΛΤΑ που λειτουργεί και σαν τράπεζα είναι ένα βήμα από το κλείσιμο και οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες και επαγγελματίες της περιοχής είναι σε απόγνωση με τα μέτρα στήριξης ψίχουλα της κυβέρνησης.

Το ίδιο και στη Περαχώρα όπου το Δημοτικό Ιατρείο έκλεισε οριστικά, αφήνοντας τους περίπου 1.000 κατοίκους της περιοχής χωρίς ιατρική κάλυψη και με όλα τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η πανδημία.
Σε αυτή την πολύ κρίσιμη περίοδο που οι ανάγκες σε υγειονομικό προσωπικό είναι αυξημένες, είναι αδιανόητο να απαξιώνεται τόσο σοβαρά η Πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας και να κλείνουν το ένα μετά το άλλο τα περιφερειακά ιατρεία του Νομού, με αποτέλεσμα να μην προστατεύεται η δημόσια υγεία και να κινδυνεύουν ζωές.

Η «ατομική αναισθησία» του κ. Μητσοτάκη που καταστρατηγεί όλα τα πρωτόκολλα στις εκδρομές του στην Πάρνηθα, δεν επιτρέπει καν την αξιοπρεπή λειτουργία των δομών υγείας της Κορινθίας και αυτό είναι αποκλειστικά δική του ευθύνη και της κυβέρνησής του.

 

Aνακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ Λουτρακίου για το κλείσιμο των ιατρείων στην Περαχώρα και τους Αγίους Θεοδώρους

Ντροπή! Κλειστό λόγω έλλειψης ιατρού το Περιφερειακό Ιατρείο των Αγίων Θεοδώρων
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog